מחפשת המלצה לנגן בלו ריי 3D
-
tinkerbel84
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מחפשת נגן בלו ריי 3D שיענה על הקריטריונים הבאים:
- עדיף שיהיה מולטי זון גם בסרטי בלו ריי. זה מאוד חשוב לי אבל הבנתי שלא ממש קיים כרגע ואם כן אז במחירים מאוד גבוהים. אז עדיף אך אם זה לא אפשרי לפחות שיהיה מולטיזון בDVD.
- שיידע לקרוא קבצי SRT (ואם אפשר גם SUB אבל פחות עקרוני) וכתוביות בעברית.
- שיתמוך גם בבלו ריי 3D, בלו ריי רגיל, DVD וגם צרובים וקבצים מהמחשב.
- בעל איכות צפייה טובה, מהירות טעינת דיסק גבוהה ולא עושה רעשים מיותרים.
- מחיר נורמלי
ראיתי כמה דגמים שנמכרים בדיוטי פרי (ועולים 200$) ועוד כמה בחנויות ובאינטרנט אבל לא הצלחתי להבין מה מהם כדאי. לרוב גם לא רשום פרטים מסויימים כמו האם קוראים כתוביות בעברית וכו', וזה גם מקשה על ההחלטה.
האם אפשר לקבל המלצה לבלו ריי 3D שעונה על הקריטריונים הללו או לפחות מתקרב לכך?
בנוסף לכך, קיימת מערכת קולנוע ביתית BH6320C של LG שמשלבת נגן בלו ריי 3D ורמקולים אך לא ברור לי מה טיבו של הבלו ריי שנמכר כחלק ממערכת והאם סביר להניח שהוא פחות איכותי או מתקדם מבלו ריי שנמכר בנפרד?
http://www.hye.co.il/siteFiles/13/489/7388.asp#!main
- עדיף שיהיה מולטי זון גם בסרטי בלו ריי. זה מאוד חשוב לי אבל הבנתי שלא ממש קיים כרגע ואם כן אז במחירים מאוד גבוהים. אז עדיף אך אם זה לא אפשרי לפחות שיהיה מולטיזון בDVD.
- שיידע לקרוא קבצי SRT (ואם אפשר גם SUB אבל פחות עקרוני) וכתוביות בעברית.
- שיתמוך גם בבלו ריי 3D, בלו ריי רגיל, DVD וגם צרובים וקבצים מהמחשב.
- בעל איכות צפייה טובה, מהירות טעינת דיסק גבוהה ולא עושה רעשים מיותרים.
- מחיר נורמלי
ראיתי כמה דגמים שנמכרים בדיוטי פרי (ועולים 200$) ועוד כמה בחנויות ובאינטרנט אבל לא הצלחתי להבין מה מהם כדאי. לרוב גם לא רשום פרטים מסויימים כמו האם קוראים כתוביות בעברית וכו', וזה גם מקשה על ההחלטה.
האם אפשר לקבל המלצה לבלו ריי 3D שעונה על הקריטריונים הללו או לפחות מתקרב לכך?
בנוסף לכך, קיימת מערכת קולנוע ביתית BH6320C של LG שמשלבת נגן בלו ריי 3D ורמקולים אך לא ברור לי מה טיבו של הבלו ריי שנמכר כחלק ממערכת והאם סביר להניח שהוא פחות איכותי או מתקדם מבלו ריי שנמכר בנפרד?
http://www.hye.co.il/siteFiles/13/489/7388.asp#!main
גם אני כמוך, מחפש את הבלו-ריי המושלם
ומושלם מבחינתי זה d3 וקורא כתוביות בעברית srt
לא מצאתי ישועה מחברי הפורום
חיפשתי, פישפשתי, ומה שיצא זה נגן בלו ריי lg דגם bd570 קורא כתוביות בעברית
אבל אבוי, לא d3.
ממשיך לתור אחר המושלם.
ומושלם מבחינתי זה d3 וקורא כתוביות בעברית srt
לא מצאתי ישועה מחברי הפורום
חיפשתי, פישפשתי, ומה שיצא זה נגן בלו ריי lg דגם bd570 קורא כתוביות בעברית
אבל אבוי, לא d3.
ממשיך לתור אחר המושלם.
לי יש את ה-KG הנ"ל:
BD670 פתוח לכל האיזורים גם ב-DVD וגם ל-בלו-ריי.
תאמין לי שחיפשתי בכל האינטרנט עד שמצאתי חנות/חברה שפותחת בעצמה את מכשירי הבלו-ריי הללו בעצמם ולכן מחיר הנגם מזנק בכמה מאות שקלים.
פתיחת איזורי בלו-ריי אינה רק ע"י תוכנה אלא מצריכה שינויי חומרה מתאימים (החלפת ג'וקים , תפירות והוספת/צריבת רכיבים חדשים).
הנה לינק לחנות/מוצר :
http://www.world-import.com/lg-bd-670-3 ... any-tv.htm .
חיכיתי המון זמן למכשיר (גיסי שולח לי אותו מחו"ל והוא בחור די עסוק) וקיבלתי אותו לפני כשבוע-שבועיים.
אני אבדוק אותו בשבועות הקרובים - אם תרצה דיווח שלח לי בפרטי ואעלה את הרשמים שלי .
תאמין לי שחיפשתי בכל האינטרנט עד שמצאתי חנות/חברה שפותחת בעצמה את מכשירי הבלו-ריי הללו בעצמם ולכן מחיר הנגם מזנק בכמה מאות שקלים.
פתיחת איזורי בלו-ריי אינה רק ע"י תוכנה אלא מצריכה שינויי חומרה מתאימים (החלפת ג'וקים , תפירות והוספת/צריבת רכיבים חדשים).
הנה לינק לחנות/מוצר :
חיכיתי המון זמן למכשיר (גיסי שולח לי אותו מחו"ל והוא בחור די עסוק) וקיבלתי אותו לפני כשבוע-שבועיים.
אני אבדוק אותו בשבועות הקרובים - אם תרצה דיווח שלח לי בפרטי ואעלה את הרשמים שלי .
-
tinkerbel84
-
- חבר שרק התחיל

הוא קורא כתוביות בעברית (בקבצי SRT למשל)?
movieman כתב:לי יש את ה-KG הנ"ל:
הנה לינק לחנות/מוצר :
אני אבדוק אותו בשבועות הקרובים - אם תרצה דיווח שלח לי בפרטי ואעלה את הרשמים שלי ....
כי לפי מה שקראתי מתגובות של אנשים שהשתמשו- לא הייתה תמיכה בעברית...אבל אולי אתה יודע משהו אחר?
-
tinkerbel84
-
- חבר שרק התחיל

נראה לי שזה לא בהכרח נכון שיש עברית אם קונים בארץ.
הבנתי למשל שבדגמים של טושיבה אין בכלל עברית... ויש גם דגמים של חברות אחרות שלא תומכים.
הכוונה כמובן לתמיכה בכתוביות בעברית כאשר הן לא מובנות (בקובץ SRT למשל).
הבנתי למשל שבדגמים של טושיבה אין בכלל עברית... ויש גם דגמים של חברות אחרות שלא תומכים.
הכוונה כמובן לתמיכה בכתוביות בעברית כאשר הן לא מובנות (בקובץ SRT למשל).
התכוונתי ל-LG. בכל מקרה נגן כזה עדיף לנצל למטרת דיסקים מקוריים, שם האיכות מרהיבה.tinkerbel84 כתב:נראה לי שזה לא בהכרח נכון שיש עברית אם קונים בארץ.
הכוונה כמובן לתמיכה בכתוביות בעברית כאשר הן לא מובנות (בקובץ SRT למשל)....
-
tinkerbel84
-
- חבר שרק התחיל

השאלה היא אם אתה מכיר נגן 3D שבוודאות קורא עברית מקבצי SRT...