קלטו מה השעמום עשה לי...הפעם :)
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
היו לי רמקולים של מחשב מסריחים כאלה של WINNER...אתם מכירים אותם?
כל הדגמים שלהם כאלה כסופים, פלסטיים, רשום עליהם משהו כמו 1,000,000W ובקיצור על הפנים.
בגלל שבחדר שלי יש מערכת סראונד, והמחשב נמצא בקצה השני של החדר, אני לא יכול להעביר כבל ממנו עד לרסיבר, נאלצתי להשתמש באוזניות...עד שמצאתי את הרמקולים הישנים האלה.
אחרי כמה שעות שימוש בהם התחלתי לדמם מהאוזניים מרב שהם מסריחים...
אמרתי "חלאס, די נמאס! עדיף בלי!"
פירקתי אותם, שברתי אותם, זרקתי אותם לפח, אבל את המגבר שלהם שמרתי בשביל ניסויים.
אז בקומבינה קלה חיברתי את המגבר הקטן הזה לרמקולים ישנים ממערכת מיני של AIWA...וואלה זה דוחף אותם ממש יפה! בצורה מפתיעה, מאוד אפילו.
אז החלטתי לתת איזה שיעור יצירה קטן סתם שזה יישב על משהו, ולא על שולחן המחשב שלי, שעשוי ממתכת.
תמונות!
כל הדגמים שלהם כאלה כסופים, פלסטיים, רשום עליהם משהו כמו 1,000,000W ובקיצור על הפנים.
בגלל שבחדר שלי יש מערכת סראונד, והמחשב נמצא בקצה השני של החדר, אני לא יכול להעביר כבל ממנו עד לרסיבר, נאלצתי להשתמש באוזניות...עד שמצאתי את הרמקולים הישנים האלה.
אחרי כמה שעות שימוש בהם התחלתי לדמם מהאוזניים מרב שהם מסריחים...
אמרתי "חלאס, די נמאס! עדיף בלי!"
פירקתי אותם, שברתי אותם, זרקתי אותם לפח, אבל את המגבר שלהם שמרתי בשביל ניסויים.
אז בקומבינה קלה חיברתי את המגבר הקטן הזה לרמקולים ישנים ממערכת מיני של AIWA...וואלה זה דוחף אותם ממש יפה! בצורה מפתיעה, מאוד אפילו.
אז החלטתי לתת איזה שיעור יצירה קטן סתם שזה יישב על משהו, ולא על שולחן המחשב שלי, שעשוי ממתכת.
תמונות!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- knappertsbusch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
וואלה, אצלי זה בדיוק ההפך:
BOOMBOX עם רמקולים נתיקים של AIWA -> הרמקולים אוחסנו בזריזות,
והמגברון החלוש מניע רמקולים גדולים ממנו פי כמה...
BOOMBOX עם רמקולים נתיקים של AIWA -> הרמקולים אוחסנו בזריזות,
והמגברון החלוש מניע רמקולים גדולים ממנו פי כמה...
אהלן אופיר
קודם כל סחטיין על העבודה והיוזמה..
אני לא מבין בדברים האלו והתמונה קטנה מידי אבל נידמה לי שכדאי שיהיה פיוז בכניסה ליפני השנאי. גם כן אולי כדאי שהמעגל המודפס לא יגע ישירות בלוח העץ וישב על רגליות כאלו. גם כן אם זה מגבר אז יש שם גם טרנזיסטורים שמיתחממים מן הסתם אז איזו צורה של קרור כמו זוית אלומיניום או משהו כזה ופתחים בקופסה יהיו אולי נחוצים.
כדאי שהמומחים יחוו דיעה בעינין כי יש פן בטיחותי...
תהנה
.
קודם כל סחטיין על העבודה והיוזמה..
אני לא מבין בדברים האלו והתמונה קטנה מידי אבל נידמה לי שכדאי שיהיה פיוז בכניסה ליפני השנאי. גם כן אולי כדאי שהמעגל המודפס לא יגע ישירות בלוח העץ וישב על רגליות כאלו. גם כן אם זה מגבר אז יש שם גם טרנזיסטורים שמיתחממים מן הסתם אז איזו צורה של קרור כמו זוית אלומיניום או משהו כזה ופתחים בקופסה יהיו אולי נחוצים.
כדאי שהמומחים יחוו דיעה בעינין כי יש פן בטיחותי...
תהנה
.
נמר כתב:זה היה ספונטני או שתיכננת את זה{בדיחה פרטית}.
...
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

רמקול אחי, חשבתי על לשים את השנאי והמעגלים על משהו לפני הקרש......אבל אז אמרתי "אההה מה זה משנה, כולה חלקים של'בזול בתוך קופסא של'בזול.
לטרנזיסטורים יש צלעות קירור משלהם. שניים במספר, ולא צריך בפתחים מיוחדים לקירור פשוט מאוד בגלל שאני משאיר את החלק הקדמי פתוח.
פיוז אני לא הולך לשים סתם כי זה נראה לי מיותר, לא ממש אכפת לי שזה יישרף.
חוצמזה ככה זה היה אחד לאחד בתוך הרמקולים שפירקתי.
נראה לי אני הולך להביא את פאר היצירה הזה לחבר שלי אחרי שמצאתי רסיבר קנווד ישן
לטרנזיסטורים יש צלעות קירור משלהם. שניים במספר, ולא צריך בפתחים מיוחדים לקירור פשוט מאוד בגלל שאני משאיר את החלק הקדמי פתוח.
פיוז אני לא הולך לשים סתם כי זה נראה לי מיותר, לא ממש אכפת לי שזה יישרף.
חוצמזה ככה זה היה אחד לאחד בתוך הרמקולים שפירקתי.
נראה לי אני הולך להביא את פאר היצירה הזה לחבר שלי אחרי שמצאתי רסיבר קנווד ישן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

עוד מעט זאת תהיה בעיה של חבר שלי, לא שלי 
סתם סתם...ספק אם העץ הזה יעלה באש יחד עם המעגל הזה, כי זה עץ סנדוויץ'. הוא מאוד חזק ואפילו לעשות בו חור עם מקדחה זה דיי קשה, אז להדליק אותו, ועוד ממעגל מאעפן כזה שבטח יתכלה בדקה, זה בכלל קשה.
סתם סתם...ספק אם העץ הזה יעלה באש יחד עם המעגל הזה, כי זה עץ סנדוויץ'. הוא מאוד חזק ואפילו לעשות בו חור עם מקדחה זה דיי קשה, אז להדליק אותו, ועוד ממעגל מאעפן כזה שבטח יתכלה בדקה, זה בכלל קשה.