מה עם ה DAC?
אם יש לי תלת פאזי אחד שלא בשימוש, זה יכול להועיל או שהגזמתי ואני פולט שטויות?

kiko11 כתב:לדעתי לא הגזמת
כבל חשמל איכותי עם מפצל איכותי מוסיף
כשאתה שומע מוזיקה בלילה למשל בטח שמת לב שאתה שומע צליל יותר איכותי והבנתי שזה קשור לאיכות זרם החשמל בשעות הלילה כשאין עומס כמו בשעות היום
כשאתה מוסיף כבל חשמל איכותי הוא מגיע למגבר זרם חשמל איכותי יותר ללא נפילות
שוב רק לדעתי כמובן...

אני כבר עברתי מכדורים למכות חשמל ... 😃טלHD כתב:kiko11 כתב:לדעתי לא הגזמת
כבל חשמל איכותי עם מפצל איכותי מוסיף
כשאתה שומע מוזיקה בלילה למשל בטח שמת לב שאתה שומע צליל יותר איכותי והבנתי שזה קשור לאיכות זרם החשמל בשעות הלילה כשאין עומס כמו בשעות היום
כשאתה מוסיף כבל חשמל איכותי הוא מגיע למגבר זרם חשמל איכותי יותר ללא נפילות
שוב רק לדעתי כמובן...![]()
אה.... אני חושב שאתה צריך להחליף את הכדורים......

אתה בהחלט שומע בלילה יותר נקי תהיה בטוחzivw כתב:משהו בי רוצה להגיד שבטח שבלילה אני שומע יותר נקי! וואלה גם אתה?
ת׳שמע אני פה מחויך כולי מעצם השאלה, אבל ברצינות מעניין אותי לדעת אם נקודת החשמל צריכה לתת מענה רק למגבר או מעבר?...

מצער אותי המצב אבל אני ממש מסכים עם כל מילה.yosis3 כתב: אם התחלת,לא תוכל לעצור.אתה חולה,והמחלה מחמירה והיא סופנית....

חזק!!!epony כתב:היה לפני כמה חודשים ראיון עם אלן פארסונס - אחד ממהנדסי הסאונד הגדולים של דורנו - והוא אמר שהדבר הכי הזוי בעיניו בכל הנוגע לפערים בין חובבנים ("אודיופילים") למקצוענים בתחום הסאונד הוא לאן כל אחת מהקבוצות מנתבת את ההשקעות שלה.
חובבנים שמים כמויות הזויות (בעיניו. טוב, גם בעיני) של כסף על שיפורים אלקטרוניים - רמקולים, הגברה, כבילה, פילטרים לחשמל וכיו"ב...)
לעומתם, מקצוענים "מסתפקים במועט" ורק רוצים לשמוע "כמו שצריך" ולא "הכי טוב שאפשר" -ההבדל העיקרי הוא שהמקצוענים משקיעים הרבה יותר באופטימיזציה של האקוסטיקה בחלל ההאזנה, בעוד שמרבית האודיופילים מעדיפים להשקיע את הכסף שלהם במותגי היי-אנד ובכבלים אקזוטיים ולא בשטיחים, וילונות וספוגים.
בשורה התחתונה: אודיופילים מעדיפים להתעסק באלקטרוניקה, ומקצוענים באקוסטיקה. בסוף מגיעים לאותן התוצאות פחות או יותר, אבל למקצוענים זה עולה הרבה פחות (אבל אצל האודיופילים ה-"וואו פקטור" הרבה יותר גבוה)
נ.ב. הנה הראיון (מצאתי אותו רק אחרי שכבר כתבתי את רוב הפוסטאז "זכיתם" גם בדעתי האישית, וגם במילות חוכמה מהגורו האמיתי): http://boingboing.net/2012/02/10/alan-p ... hiles.html
...
ממש לא!kiko11 כתב:חזק!!!epony כתב:היה לפני כמה חודשים ראיון עם אלן פארסונס - אחד ממהנדסי הסאונד הגדולים של דורנו - והוא אמר שהדבר הכי הזוי בעיניו בכל הנוגע לפערים בין חובבנים ("אודיופילים") למקצוענים בתחום הסאונד הוא לאן כל אחת מהקבוצות מנתבת את ההשקעות שלה.
חובבנים שמים כמויות הזויות (בעיניו. טוב, גם בעיני) של כסף על שיפורים אלקטרוניים - רמקולים, הגברה, כבילה, פילטרים לחשמל וכיו"ב...)
לעומתם, מקצוענים "מסתפקים במועט" ורק רוצים לשמוע "כמו שצריך" ולא "הכי טוב שאפשר" -ההבדל העיקרי הוא שהמקצוענים משקיעים הרבה יותר באופטימיזציה של האקוסטיקה בחלל ההאזנה, בעוד שמרבית האודיופילים מעדיפים להשקיע את הכסף שלהם במותגי היי-אנד ובכבלים אקזוטיים ולא בשטיחים, וילונות וספוגים.
בשורה התחתונה: אודיופילים מעדיפים להתעסק באלקטרוניקה, ומקצוענים באקוסטיקה. בסוף מגיעים לאותן התוצאות פחות או יותר, אבל למקצוענים זה עולה הרבה פחות (אבל אצל האודיופילים ה-"וואו פקטור" הרבה יותר גבוה)
נ.ב. הנה הראיון (מצאתי אותו רק אחרי שכבר כתבתי את רוב הפוסטאז "זכיתם" גם בדעתי האישית, וגם במילות חוכמה מהגורו האמיתי): http://boingboing.net/2012/02/10/alan-p ... hiles.html
...
...
מסכים איתך.Hybrid כתב: ממש לא!
למרות הערצתי הכמעט עיוורת לאלן פרסונס, ההשוואה ממש לא במקומה.
אודיופיליה היא נטו הנאה מהקשבה למוזיקה.
בעל מקצוע במיוחד בנושא הקלטות מחפש לשמוע כמה שיותר ״שטוח״ ללא כל תוספת.
הוא בודק כל ערוץ בנפרד ולבסוף מבצע את המיקס.
מבטיח לך אם תקשיב לקטע מוזיקלי ידוע באולפן הקלטות, הנאתך במערכת ביתית טובה תהיה גדולה יותר....