מחיר רמקול
אתה בטח מתכוון למודעה בארמה אודיו , אני גם התעניינתי עד ששמעתי את המחיר.
הייתי מוכן לגייס 10 אלף שקל גג 12 , ולקנות.
אף פעם לא יצא לי להאזין להם , כך שזה היה על עיוור.
בכל מקרה , יש ביקורות טובות , רמקול אגדי. אני אישית חושב שהמחיר הגבוה , נובע לאו דווקא - ובאותה נשימה לא רק בגלל מה שהוא , אלא הערך האספני
שלו והנדירות שלו בקרב מעריצי JBL.
אם אני מתעשת וחושב על קניה במחירים אלה (אישית) הייתי בוחר במשהו אחר , שאליי יותר מדבר , כמו סונוס פאבר.
הייתי מוכן לגייס 10 אלף שקל גג 12 , ולקנות.
אף פעם לא יצא לי להאזין להם , כך שזה היה על עיוור.
בכל מקרה , יש ביקורות טובות , רמקול אגדי. אני אישית חושב שהמחיר הגבוה , נובע לאו דווקא - ובאותה נשימה לא רק בגלל מה שהוא , אלא הערך האספני
שלו והנדירות שלו בקרב מעריצי JBL.
אם אני מתעשת וחושב על קניה במחירים אלה (אישית) הייתי בוחר במשהו אחר , שאליי יותר מדבר , כמו סונוס פאבר.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
מחיר סביר?
תלוי את מי שואלים, החבר'ה בארמה אודיו כנראה חושבים שהוא אטרקטיבי. בעיקר להם..
ואם אתה מחפש קומפקט דיסק, אז יש להם אחד HighEnd ב- 30900 ש"ח כאשר המחיר שלו בחו"ל הוא 15000 ש"ח.
ועכשיו חידה, "לאן הולכים 15000 ש"ח?"
החזירות הישראלית בעיצומה.
תלוי את מי שואלים, החבר'ה בארמה אודיו כנראה חושבים שהוא אטרקטיבי. בעיקר להם..
ואם אתה מחפש קומפקט דיסק, אז יש להם אחד HighEnd ב- 30900 ש"ח כאשר המחיר שלו בחו"ל הוא 15000 ש"ח.
ועכשיו חידה, "לאן הולכים 15000 ש"ח?"
החזירות הישראלית בעיצומה.
גם אני חושב שזה יקר.
לא שמעתי את ה-300 אז אני לא יכול להביע דעה, אבל כן שמעתי את ה-200B ומאוד אהבתי.
אני לא יכול לומר מי מבניהם יותר טוב אבל נראה שה-300 בעל שם מאוד רציני, כמה רציני? אני לא יודע אבל פי 3 מה-200 נישמע הרבה מאוד
לא שמעתי את ה-300 אז אני לא יכול להביע דעה, אבל כן שמעתי את ה-200B ומאוד אהבתי.
אני לא יכול לומר מי מבניהם יותר טוב אבל נראה שה-300 בעל שם מאוד רציני, כמה רציני? אני לא יודע אבל פי 3 מה-200 נישמע הרבה מאוד
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אי אפשר להשוות בכלל את הL200 ל L300.מדבר על רמקול שונה לחלוטין.
לדעתי המחיר שלו אמור לנוע בין 14 ל18 תלוי במצבו.
לדעתי המחיר שלו אמור לנוע בין 14 ל18 תלוי במצבו.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אין מחיר 'מחירון' ל-L300. מחיר של מוצג וינטאז' ברמה הזו נקבע אך ורק על-פי דבר אחד והוא כמה מוכן רוכש פוטנציאלי לשלם עבורו. אין אינדיקציה אחרת. מעט ה-L300 שהוצעו למכירה ב-eBay בארה"ב, שהיו במצב טוב (היו גם כאלה עם אלמנטים במצב גרוע שהצריכו refoam ואפילו recone דחוף) נמכרו באיזור ה-$3300 כלומר בסביבות ה-13,200 ש"ח.
להובלה, של שתי מכונות הכביסה האלה, במשקל 66 ק"ג כל אחת, בתוך ארה"ב יש תג מחיר של $300 נוספים. על הובלה בינ"ל לישראל, אפשר להתחיל לחשוב במונחים של 1K עד 2K דולר. יוצא מכך - שמחיר סביר, בישראל לזוג L300 במצב טוב, במקרה הכי נמוך, הוא 17,200 ש"ח. ההצעה הכי קרובה לזה שראיתי בישראל עבור זוג L300 מקומי היתה 19,000 ש"ח.
מצד שני - אין בסיפור הזה יותר מידי ברירות. מדובר בשוק של מוכרים ובהצע מוגבל ביותר. אז או ששולחים את ארמה אודיו לכל הרוחות עם נסיונות ה-fishing שלהם ומתח הרווחים הגרגרני הזה - או שיום בהיר אחד מגיע איזה פסיכי כמוני ושם 24K על השולחן של ארמא והופך בן-רגע לרוכש הפוטנציאלי שקבע (די בטמטום) מחיר חדש ל-L300 בישראל ובעולם. עם זאת - יש לזכור תמיד - מחיר שקבע מוכר שווה כקליפת השום. יש לו ערך רק כאשר ההצע נענע בביקוש.
ובנימה זו - אני מוכר את החתול של אשתי (צבע אפור, חפוף שיער, דובר גרמנית שלזית, בן 4, העונה לשם 'קיט') ב-50,000 ש"ח. עכשיו תפתחו שרשור.
להובלה, של שתי מכונות הכביסה האלה, במשקל 66 ק"ג כל אחת, בתוך ארה"ב יש תג מחיר של $300 נוספים. על הובלה בינ"ל לישראל, אפשר להתחיל לחשוב במונחים של 1K עד 2K דולר. יוצא מכך - שמחיר סביר, בישראל לזוג L300 במצב טוב, במקרה הכי נמוך, הוא 17,200 ש"ח. ההצעה הכי קרובה לזה שראיתי בישראל עבור זוג L300 מקומי היתה 19,000 ש"ח.
מצד שני - אין בסיפור הזה יותר מידי ברירות. מדובר בשוק של מוכרים ובהצע מוגבל ביותר. אז או ששולחים את ארמה אודיו לכל הרוחות עם נסיונות ה-fishing שלהם ומתח הרווחים הגרגרני הזה - או שיום בהיר אחד מגיע איזה פסיכי כמוני ושם 24K על השולחן של ארמא והופך בן-רגע לרוכש הפוטנציאלי שקבע (די בטמטום) מחיר חדש ל-L300 בישראל ובעולם. עם זאת - יש לזכור תמיד - מחיר שקבע מוכר שווה כקליפת השום. יש לו ערך רק כאשר ההצע נענע בביקוש.
ובנימה זו - אני מוכר את החתול של אשתי (צבע אפור, חפוף שיער, דובר גרמנית שלזית, בן 4, העונה לשם 'קיט') ב-50,000 ש"ח. עכשיו תפתחו שרשור.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
אם הוא מחוסן...קניתי
תגידו, שמתם לב כבר שהרמקולים הגיעו אליהם בטרייד אין, כן, אידיוט דאג להחליפם ברמקולים אחרים
ולעניין, אפילו זה שמנסה למכור אותם ב 19,000 ש''ח יש בעיה למצוא קונה אז במחיר הרבה יותר גבוה הוא יצוץ?
בשנת 92 רכשתי בסכום של 6,000 ש''ח את דגם העל הגרמני של ווסטרה G-2 (שעדיין ברשותי) והסכום היה אסטרונומי בזמנו לרמקולים בכלל,מאז נשבעתי שלא אוציא סכומים מטורפים כל כך עם כל אהבתי למוזיקה.
כך שאם אמצא את ה L300 במחיר של 6,000 ש''ח לא אמהר לרכוש אותם,מקסימום אדווח לכם ורוצו אתם לקנות.
תגידו, שמתם לב כבר שהרמקולים הגיעו אליהם בטרייד אין, כן, אידיוט דאג להחליפם ברמקולים אחרים
ולעניין, אפילו זה שמנסה למכור אותם ב 19,000 ש''ח יש בעיה למצוא קונה אז במחיר הרבה יותר גבוה הוא יצוץ?
בשנת 92 רכשתי בסכום של 6,000 ש''ח את דגם העל הגרמני של ווסטרה G-2 (שעדיין ברשותי) והסכום היה אסטרונומי בזמנו לרמקולים בכלל,מאז נשבעתי שלא אוציא סכומים מטורפים כל כך עם כל אהבתי למוזיקה.
כך שאם אמצא את ה L300 במחיר של 6,000 ש''ח לא אמהר לרכוש אותם,מקסימום אדווח לכם ורוצו אתם לקנות.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
חשבת אולי לשנות את השם של החתול ל-James B. Lansing? על שם החברה האהובה עליך?tnsilver כתב:אין מחיר 'מחירון' ל-L300. מחיר של מוצג וינטאז' ברמה הזו נקבע אך ורק על-פי דבר אחד והוא כמה מוכן רוכש פוטנציאלי לשלם עבורו. אין אינדיקציה אחרת. מעט ה-L300 שהוצעו למכירה ב-eBay בארה"ב, שהיו במצב טוב (היו גם כאלה עם אלמנטים במצב גרוע שהצריכו refoam ואפילו recone דחוף) נמכרו באיזור ה-$3300 כלומר בסביבות ה-13,200 ש"ח.
ובנימה זו - אני מוכר את החתול של אשתי (צבע אפור, חפוף שיער, דובר גרמנית שלזית, בן 4, העונה לשם 'קיט') ב-50,000 ש"ח. עכשיו תפתחו שרשור....
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
מסכים. לדגם הזה יצא "שם" ואנשים מסתבר, מוכנים לשלם על זה.אני אישית חושב שהמחיר הגבוה , נובע לאו דווקא - ובאותה נשימה לא רק בגלל מה שהוא , אלא הערך האספני...
רמקול מצויין, אבל במחיר הזה צריך לחשוב פעמיים, ואף שלוש.
השאלה אם מאחורי השם הזה עומד גם רמקול טוב?HazooM כתב:מסכים. לדגם הזה יצא "שם" ואנשים מסתבר, מוכנים לשלם על זה.אני אישית חושב שהמחיר הגבוה , נובע לאו דווקא - ובאותה נשימה לא רק בגלל מה שהוא , אלא הערך האספני...
רמקול מצויין, אבל במחיר הזה צריך לחשוב פעמיים, ואף שלוש....
ואם כן מה נראה לכם (!) יכול להיות התג מחיר היותר ריאלי?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

L300? אתה עושה צחוק? לא! זה לא רמקול טוב. זה הרמקול הכי-טוב שאי-פעם יצא מייצור סידרתי. אם אתה שואל אותי הוא גם הרמקול הכי סקס-אפילי שקיים.AdiFigen כתב:השאלה אם מאחורי השם הזה עומד גם רמקול טוב?...
לי נראה שאתה לא קורא מה שכתבו כאן. כל השרשור עוסק בשאלה הזו.AdiFigen כתב:ואם כן מה נראה לכם (!) יכול להיות התג מחיר היותר ריאלי?...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

כשאני אגמור לשלם על הג'ובאלים אני אקנה גם L300. מכיר מישהו שמוכר במקרה? תכין לי חדר. אשתי תזרוק אותי מהבית.hornless כתב:טום,
יש עוד כל כך הרבה יותר טובים ממנו אבל אני אתן לך ללמוד את זה בקצב שלך.
...
נכון. יש גם Olympus ו-Sovereign 1 אבל כשאני אמרתי 'יצור-סדרתי' התכוונתי לרמקולים שהם פחות נדירים מחד-קרן
JBL Olympus
JBL Sovereign 1

- tnsilver
- חבר מביא חבר

פרקליטות מחוז ת"א. אבל לא בגלל 'טרוליזם' אלא בגלל ונדליזם באמצעות JBL.Omri617 כתב:מי עוד חושב שצריך לעצור את Tnsilver באשמת טרוליזם למען JBL?...
רמקול שהצליח ל-Pioneer ולא הועתק/נגנב ממישהו אחר

- tnsilver
- חבר מביא חבר

כזה יש רק באגדותOmri617 כתב:איזה רמקול של פיוניר?...
אל תצפה מפיוניר שיהיה לה רמקולים High End , ברור שהנישה והצד החזק שלהם הוא אלקטרוניקה והגברה ומכשירים
עצמם. תחשוב חוץ מCS וסדרת HPM , לא היה להם משהו ברמה גבוהה - אבל מכשירים , זה סיפור אחר.
JBL , חברה שהתמחה רק בייצור רמקולים וזו הסיבה שהיא כלכך טובה בזה.
דרך אגב הוויכוח האגדי - HPM נגד L100 - "אומרים" שהבוגד (כפי שכינית אותו) לוקאנטי , שהפגמים שהיו בL100 ,
שופרו בHPM
עצמם. תחשוב חוץ מCS וסדרת HPM , לא היה להם משהו ברמה גבוהה - אבל מכשירים , זה סיפור אחר.
JBL , חברה שהתמחה רק בייצור רמקולים וזו הסיבה שהיא כלכך טובה בזה.
דרך אגב הוויכוח האגדי - HPM נגד L100 - "אומרים" שהבוגד (כפי שכינית אותו) לוקאנטי , שהפגמים שהיו בL100 ,
שופרו בHPM