מטחנה severin km 3873 מי שמע?
בחנתי אותה בקדמה כשחיפשתי מטחנה - להבים קונים 38 מ"מ כמו ב IMINI ולליט אבל נראית מאוד פלסטיקית ושבירה ,
אומנם השם גרמני אבל מייצרים בסין וזה כבר אומר הכל.
הייתי הולך על אחת מהמכונות שהציעו לך לפניי , בסך הכל תחשוב - מטחנה קונים להרבה זמן אז עדיף להשקיע קצת יותר.
אומנם השם גרמני אבל מייצרים בסין וזה כבר אומר הכל.
הייתי הולך על אחת מהמכונות שהציעו לך לפניי , בסך הכל תחשוב - מטחנה קונים להרבה זמן אז עדיף להשקיע קצת יותר.
המחיר בהחלט מפתה ובפרט שניתן להשיגה במחיר זול יותר מהמופיע באתר.
Etzahi, כתבת שנראית פלסטיקית ושבירה - על בסיס מראה ניתן לפסול? האסקסו לא פלסטיקית?
בסך הכל זו חברה גרמנית.
אני חושב שאני הולך להיות שפן הנסיונות של הפורום...
Etzahi, כתבת שנראית פלסטיקית ושבירה - על בסיס מראה ניתן לפסול? האסקסו לא פלסטיקית?
בסך הכל זו חברה גרמנית.
אני חושב שאני הולך להיות שפן הנסיונות של הפורום...
אני לא חושב שכדאי להיות שפן נסיונות בכלל, אם אתה יכול לבדוק אותה בחנות, אז יפה, ואם לא, תלך על משהו אחר שכבר נבדק.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
רק אם יש לך אפשרות לבדוק מטחנה כזו ולראות שהיא בכלל מתאימה לאספרסו (ולא "כמעט" ו"אפשר לפרק ולסגור איזה בורג כדי שתטחן יותר דק")Mimi111 כתב:המחיר בהחלט מפתה ובפרט שניתן להשיגה במחיר זול יותר מהמופיע באתר.
בסך הכל זו חברה גרמנית.
אני חושב שאני הולך להיות שפן הנסיונות של הפורום......
אם כן, אז נשמח לדעת שיש אופציה במחיר שפוי
יש פלסטיק ויש פלסטיק , כשאתה לוחץ על הכפתור הON\OFF למשל זה מרגיש כאילו צעצוע של ילדים שקונים בטיילת באילת.
כשאלון הביא אותה לקדמה חיכיתי לו 30 דקות בשביל לראות אותה טוחנת אבל בסוף הייתי חייב לזוז.
בסה"כ כשההפרש לא כזה גדול בינה לבין מכונה שידועה וטובה , אני לא הייתי לוקח סיכון למרות שהוא נותן עליה אחריות כמו לIMINI.
כשאלון הביא אותה לקדמה חיכיתי לו 30 דקות בשביל לראות אותה טוחנת אבל בסוף הייתי חייב לזוז.
בסה"כ כשההפרש לא כזה גדול בינה לבין מכונה שידועה וטובה , אני לא הייתי לוקח סיכון למרות שהוא נותן עליה אחריות כמו לIMINI.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מטחנה שלא טוחנת לידית בדרך כלל לא מתאימה לאספרסו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למי שמתחיל כיוון רציף מפריע - כיוון עם דרגות יותר קל לעבודה בהתחלה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)