באיזור מגורי ברמת גן, קשה מאוד לקלוט רדיו באיכות טובה ללא אנטנה ראויה לשמה - לפחות אצלי בבית.
שנים השתמשתי בשידורי הרדיו של הכבלים לקליטת FM, אולם בשנה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות בקליטה בעקבות סגירת השידור האנלוגי, ונאצלתי למצוא פתרון אחר.
חיברתי כבל T למערכת, בקושי קלטו גל"צ, טעל רשת ג' בכלל לא היה מה לדבר.
בעקבות מותו של ממיר DDT למחשב, אמרתי לעצמי ננסה לנצל את האנטנה שלו לרדיו, חיברתי למגבר (יאמהה RX 496), וראו זה פלא - אמנם עדיין אין קליטה של 100% סיגנל ואפילו קצת רעשי רקע, אבל הצליל השתנה פתאום ונהיה יותר מלא וחזק.
על אנטנה של ממיר DTT ורדיו.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן, אנטנת DTT אומנם מוגבלת שקליטת טווח מסויים של תדרים ואין לה סינון פנימי אך עדיין החתיכת אלומיניום הזו קולטת היטב...
אני גם בר"ג, פשוט זרקתי כבל לגג והרכבתי את האנטנה שם, ממליץ לך לעשות זאת, אגב לכיוון אלוף שדה זה קלט יותר טוב, אולי בגלל שהבסיס שם...
ובלי שום קשר, ימאהה ידועים כמיצרי רדיו לא כאלה מתוחכמים במיוחד... טיונר של טכניקס שהיה לי קלט אפילו את ירדן עם מזלג תקוע במחבר...
אני גם בר"ג, פשוט זרקתי כבל לגג והרכבתי את האנטנה שם, ממליץ לך לעשות זאת, אגב לכיוון אלוף שדה זה קלט יותר טוב, אולי בגלל שהבסיס שם...
ובלי שום קשר, ימאהה ידועים כמיצרי רדיו לא כאלה מתוחכמים במיוחד... טיונר של טכניקס שהיה לי קלט אפילו את ירדן עם מזלג תקוע במחבר...