לפני קנייה של משקפי תלת מימד של SAMSUNG SSG-4100GB
אני מעוניין לרכוש 2-3 משקפי תלת מימד אקטיביות למסך panasonic TH-P65ST50M
המשקפיים של פנסוניק יקרות מידי, הבנתי שהמשקפיים של סמסונג עובדות עם הדגם הזה
בהתחשב שהם עולות רק 20$ זה ממש משתלם, מישהו יכול לתת אישור סופי שהן אכן
עובדות עם המסך הזה של פנסוניק?
המשקפיים של פנסוניק יקרות מידי, הבנתי שהמשקפיים של סמסונג עובדות עם הדגם הזה
בהתחשב שהם עולות רק 20$ זה ממש משתלם, מישהו יכול לתת אישור סופי שהן אכן
עובדות עם המסך הזה של פנסוניק?
חיפוש בגוגל, נתקלתי בכמה וכמה אתרים ופורומים
ששם דובר על זה שהמשקפיים עובדות עם דגמי 2012 של פנסוניק.
דוגמה:
http://reviews.cnet.com/home-entertainm ... 71447.html
אני פשוט רוצה לוודא את העניין הזה...
דוגמה:
http://reviews.cnet.com/home-entertainm ... 71447.html
אני פשוט רוצה לוודא את העניין הזה...
asheryo
בטלויזיות עם סנכרון משקפיים בעזרת משדר IR, פרוטוקול משקפי תלת מימד של סמסונג שונה לחלוטין מפרוטוקול תלת המימד של פנסוניק. במעבר למשדר RF (כמו מסכי הפנסוניק והסמסונג החדשים), הגדירו תקנים לצורך קידוד שווה וחלק מיצרני הטלויזיות אכן אימצו קידוד זה ולכן יש סיכוי טוב שהמשקפיים תואמים.
למעשה כתוב שמשקפי הפנסוניק תואמים לכל משקפיי תלת מימד מחברות אחרות בעלי הסטנדרט החדש שנקבע בשנת 2012.
כרגיל, עד שלא בודקים לא יודעים לבטח.
אני אישית הייתי רוכש את הסמסונג למרות שיש סיכוי שצבע ה LCD במשקפיים עלול להיות קצת שונה מצבע המשקפיים של הפנסוניק.
בטלויזיות עם סנכרון משקפיים בעזרת משדר IR, פרוטוקול משקפי תלת מימד של סמסונג שונה לחלוטין מפרוטוקול תלת המימד של פנסוניק. במעבר למשדר RF (כמו מסכי הפנסוניק והסמסונג החדשים), הגדירו תקנים לצורך קידוד שווה וחלק מיצרני הטלויזיות אכן אימצו קידוד זה ולכן יש סיכוי טוב שהמשקפיים תואמים.
למעשה כתוב שמשקפי הפנסוניק תואמים לכל משקפיי תלת מימד מחברות אחרות בעלי הסטנדרט החדש שנקבע בשנת 2012.
כרגיל, עד שלא בודקים לא יודעים לבטח.
אני אישית הייתי רוכש את הסמסונג למרות שיש סיכוי שצבע ה LCD במשקפיים עלול להיות קצת שונה מצבע המשקפיים של הפנסוניק.
מוטי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
asheryo,
מצטרף לשאלה של motico. בנוסף, ראיתי שהמשקפיים מבוססות Bluetooth והן גם אינן נטענות. מצאת במקרה דגם דומה ומתאים בעל יכולות הטענה?
עדכון, המשקפים זקוקות לסוללה מסוג CR2032, כאשר כל סוללה תחזיק 150~ שעות לדברי יצרן המשקפים. גם אם המשקפים יחזיקו 100~ שעות עם הסוללה, העלות הזעומה של סוללות כאלו, הופכת את הרצון לרכוש משקפים נטענות בתוספת מחיר למיותרת.
מצטרף לשאלה של motico. בנוסף, ראיתי שהמשקפיים מבוססות Bluetooth והן גם אינן נטענות. מצאת במקרה דגם דומה ומתאים בעל יכולות הטענה?
עדכון, המשקפים זקוקות לסוללה מסוג CR2032, כאשר כל סוללה תחזיק 150~ שעות לדברי יצרן המשקפים. גם אם המשקפים יחזיקו 100~ שעות עם הסוללה, העלות הזעומה של סוללות כאלו, הופכת את הרצון לרכוש משקפים נטענות בתוספת מחיר למיותרת.