חווית קניה גרועה - Mustop - מסטופ .

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Omri617 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #21 

ירדתי מהעניין הזה.. לפעמים מעדיף לשלם על שקט נפשי.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #22 

המידות/משקל היו נכונים בסוף?

hizach
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

MUSTOP ..שרות מחפיר

שליחה #23 

לפני כחודש קניתי טלפון סלולרי ב E-Bay ושלחתי לארץ דרך מסטופ.
המשלוח נעצר במכס ועקבתי אחריו דרך האתר של DHL.
כשראיתי שמבקשים מסמכים אני הייתי צריך להתקשר למסטופ (לוקח המון זמן עד שעונים עם בכלל) ולידע אותם על הדרישה ורק למחורת שלחו לי למייל הטפסים שהייתי צריך לחתום עליהם ולפקסס חזרה.
השיחרור התעקב עוד כמה ימים וההוצאות גדלו בהתאם (עמיל מכס ואחסנה).
DHL הגיעו לביתי ללא הודעה מראש וצילצלו בדלת, עד שקמתי לפתוח, השליח כבר לא היה ומצאתי פתק להתקשר לתיאום מחדש. אני מייד התקשרתי ל DHL ונאמר לי שהשליח לא יחזור ותאמו לי משלוח לעוד יומיים בלי שעה ידועה (עד סוף יום העסקים).
ביום הקבוע, השליח הגיע ב 18:30 שזה חצי שעה אחרי תום יום העסקים, יש לי הרגשה ש DHL מזלזלים בלקוחות מסטופ.

בעיניין החיובים, הייתי צריך להתקשר ולשלוח מיילים למסטופ ולדרוש בתוקף את האישורים על התשלומים ובסוף שלחו לי הרשימון של המכס ולא את הפירוט של התשלומים הנוספים. (עמילות מכס $35)

לצערי הייתה עוד משלוח של טלפון סלולי בדרך אבל לא עצרתי אותו מיכוון שאמרו לי שזה נדיר שמשלוחים מעוקבים במכס ומצריכים שיחרור פרטני.
כשהגיע המשלוח, שוב אותו סיפור.
התקשרתי למסטופ ואז נאמר לי ש99% מהטלפונים הסללולרים מעוקבים במכס ומצריכים שיחרור פרטני שעולה בין $30- $50.
עברו 8 ימים והמשלוח עדיין בהליכים ואני אחוייב בדמי אחסנה עבור כל יום שעובר.
בנוסף, מסטופ, חייב אותי ב $10 יותר על המשלוח השני למרות שהם באותו הגודל ומשקל בלי הסבר מניח את הדעת.

יש לי תחושה שמסטופ ו DHL גוררים רגלים כדי לנפח הוצאות. ממליץ לא לשלוח טלפון סלולרי דרכם.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #24 

אני קונה דרך USHOPS כבר במשך כמה שנים, רק דברים טובים יש להגיד עליהם. ממוצע של חבילה בשבוע ובסך הכל יותר מ60 חבילות מכל הסוגים והמינים (מסך מחשב, אייפון, ביגוד, מחשבים, אלקטרוניקה, שעונים, תכשיטים ומה לא), עד כה מרוצה 100% מהמקרים.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

alieber
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

MUSTOP מסטופ להתרחק

שליחה #25 

גם אני חוויתי השבוע שרות איטי וקלוקל

החבילה התברברה ע"י DHL במכס (שלא באשמתי, בהתחלה הם ניסו גם להפיל את זה עלי) והם חייבו אותי בגין זה חיובים נוספים - מה גם שלקח יחסית הרבה זמן לחבילה להגיע.

בנוסף, הם יותר יקרים מ USHOPS

לא מתקרב אליהם יותר.

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: MUSTOP מסטופ להתרחק

שליחה #26 

@alieber

גם לי זה קרה השבוע!