כיום אני נמצא באורנג' הח**ות ויש לי בעיקרון מכשיר בחיוב/זיכוי ב- 99 ש"ח לחודש ונשארו לי 17 חודש.
התוכנית היא תוכנית של 200 דקות/SMS ו- 20MB גלישה שעלתה לי 128 ש"ח בחודש ועכשיו הם משום מה גובים 139 ש"ח בחודש. (מצליח, לא ?)
אז נמאס לי מהם, ומכיוון שכבר הם עשו עלי את תרגיל המצליח שלהם כשבדיוק לקחתי את המכשיר וג(נ)בו ממני למעלה מ- 100 ש"ח נוספים בחודש ואחרי מאבק ממושך בהתערבות משרד התקשורת הם החזירו את כל אשר ג(נ)בו ממני, הפעם אין לי כוח יותר אליהם.
למעשה, אני לא משתמש הרבה בסלולר ולכן התוכנית של 10 ש"ח לחודש בגולן מתאימה לי (גם אם קצת אחרוג לכאן או לכאן). מה גם, שגם אחרי שאני אאלץ לשלם לאורנג' 99 ש"ח על המכשיר עד גמר התשלומים, זה יביא אותי לתשלום כולל של 109 ש"ח - זול יותר ב- 30 ש"ח מכרגע.
מה שכן רציתי לדעת לגבי גולן הם הדברים הבאים:
1) מכשיר Galaxy S2 אמור לעבוד בלי בעיות ברשת שלהם, כולל גלישה סלולרית בדור ה- 3.5/3.9 (לא בדיוק יודע איזו יש להם), נכון ?
2) ל- Galaxy S2 שלי יש ROM של אורנג' - זה אמור להפריע / להשפיע ?
3) נושא החיוב בגולן טלקום - ראיתי בכמה שרשורים שהיו בעיות חיוב כמו חיובים כפולים או חיובי יתר - האם הבעיות האלה נפתרו ואפשר להיות רגועים בעניין הזה ?
4) תשלום מראש ? ואם אני חורג מהתוכנית - רק בחודש לאחר מכן אני משלם את ההפרשים ? האם ידוע לכם על כוונה לשנות את החיוב לחיוב בדיעבד כמו שמשרד התקשורת/החוק דורש בעיקרון ?
5) דעתכם באופן כללי - עדיף לשבור את התוכנית באורנג' ולשלם להם 99 ש"ח במשך 17 חודשים נוספים ו- 10 ש"ח לגולן או להישאר באורנג' עד גמר החיוב/זיכוי ? אני לא מתכוון להילחם יותר בהם על ה- 10 ש"ח הנוספים - זה או להישאר עם זה או לפרק לחלוטין את ההסכם בינינו. לי נמאס מהם.
6) אשמח לכמה שיותר חוות דעת חיוביות ושליליות ממי שכבר נמצא בגולן טלקום כדי לעזור לי לקבל את ההחלטה.
תודה מראש