ניקוי מחט בעזרת "ספוגית הפלא"...
חברים אני עם פטיפון גמרתי והוא למכירה
לא יכול להיות שאחרי שאתה שם עליו 600 שח כיוונים ומחט וראש חדשים וכבלים
ואחרי דקה וחצי של שמיעה אתה חוזר אחרי זה לפטיפון והמחט כנראה כבר שחוקה ואתה לא מצליח לשמוע כלום חוץ מזה שהמחט מחליקה וגמורה
אני עם החר... הזה גמרתי והוא למכירה לכל דיכפין 
ואחרי דקה וחצי של שמיעה אתה חוזר אחרי זה לפטיפון והמחט כנראה כבר שחוקה ואתה לא מצליח לשמוע כלום חוץ מזה שהמחט מחליקה וגמורה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מה קרה שלומי, מה הבעיה? תנסה לפרט אולי נוכל לעזור.ADICT כתב:חברים אני עם פטיפון גמרתי והוא למכירה![]()
![]()
ואחרי דקה וחצי של שמיעה אתה חוזר אחרי זה לפטיפון והמחט כנראה כבר שחוקה ואתה לא מצליח לשמוע כלום חוץ מזה שהמחט מחליקה וגמורה![]()
![]()
...
אולי לא ביצעו את הכיוונון כמו שצריך, או אולי בהובלה מחיפה לטבריה הוא זז הרבה והכיוון יצא... אל תשבר כל כך מהר...
חברים אני אומנם איני בביית כך שלא אוכל אולי לצלם את זה אבל המחט והראש הינם חדשים שנרכשו מאודיופיל אצל בני בחייפה
כולל כיוונים והחלפת בננות וכיוונים שלקח עליהם 150 שח עוד אחרי הנחה(וגם אנחה..)רק על הכיוון .....
ואז אתה בא הבייתה ולא מצליח ליהנות חצי דקה מהחר...הזה המחט והראש של אורטופון כמדומני ואיפוא הנסיעות פעמיים לכרמל לשים וגם להחזיר
אני על התענוג הזה כבר אוותר
ועוד מכונה לשטיפת תקליטים מיוחדת מויניל של דויד בתלאביב בדרך אליי ...(SPIN CLEEN )
http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j& ... D-3ARD6U5A נראה לי שאנקה איתה כבר את האוטו יהיה יותר יעיל

כולל כיוונים והחלפת בננות וכיוונים שלקח עליהם 150 שח עוד אחרי הנחה(וגם אנחה..)רק על הכיוון .....
ואז אתה בא הבייתה ולא מצליח ליהנות חצי דקה מהחר...הזה המחט והראש של אורטופון כמדומני ואיפוא הנסיעות פעמיים לכרמל לשים וגם להחזיר
http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j& ... D-3ARD6U5A נראה לי שאנקה איתה כבר את האוטו יהיה יותר יעיל
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
נורא חבל לי לשמוע שמישהו בחיפה גובה 600 ש"ח עבור כיוונים לפטיפון. עוד יותר חבל לי לשמוע שמישהו מהפורום כאן מוכן לשלם את הסכום הזה למישהו כזה. 600 ש"ח זה מחיר של פטיפון יד שנייה סביר מאוד. 600 ש"ח, לעומת זאת זה לא מחיר של ראש ומחט ברמה טובה - אלא אם כן מדובר ביד שנייה במצב טוב. ודרך אגב, הכל יכול להיות! רק הייתי מצפה שאחרי השקעה של 600 ש"ח יכוונו לך גם משקל ואנטי-סקייט בזרוע.ADICT כתב:חברים אני עם פטיפון גמרתי והוא למכירה![]()
![]()
ואחרי דקה וחצי של שמיעה אתה חוזר אחרי זה לפטיפון והמחט כנראה כבר שחוקה ואתה לא מצליח לשמוע כלום חוץ מזה שהמחט מחליקה וגמורה![]()
![]()
...
אחרי ה-PR שעשית לפטיפון שלך אני לא מאמין שמישהו כאן יקנה אותו אבל בפעם הבאה, במקום לרוץ לאיזה מאעכר בחיפה תנסה לפרסם כאן תמונות ולהסביר מה הבעייה. יש כאן יותר ממומחה אחד לפטיפונים ואנשים כמו dragon למשל, או דודו שמתעורר מידי פעם עם שורת מחץ שפותרת בעיות טורדניות, ויש להם עשרות שנים של ויניל ברזומה. הם לא לוקחים כאן שקל עבור עצות טובות.
ואם כבר אנו מדברים על 'עשה ואל תעשה', אולי מספיק כבר עם הקישוריות לפורום קולנוע ביתי??? ואם כבר קישוריות - אולי קצת לגוון ושיובילו לאיזה שהו מקום רלוונטי?
תודה רבה על העזרה והרצון הטוב אני בשריפה וקשה לי לענות בכל מקרה הבעייה כנראה במחט ולמרות שהיא חדשה בני מאודי ופיל אמר לי שאין עליה אחריות מרגע היציאה מהחנות וכן שילמתי לו 600 שח ולא נהניתי לרגע
אודי כפרה כנראה המחט ממש חלקה בראש לא יודע אם יש אחריות כי הרי בני עשה כיוונים
נו טוב עכשיו חזרתי מהשריפה מה דעתךudii כתב:שיהיה לך בהצלחה בכיבוי השריפה וערב טוב![]()
תביא תמונה שאתה חוזר .
אגב באיזה פטיפון מדובר ?...
עכשיו סיימנו אותה ...
בכל מקרה הפטיפון הוא PL530 PIONEER
ומחר בעזרת השם כאשר אגיע הבייתה אשתדל להעלות תמונה.....(או שכבר היום...)
טוב חברים כנראה נכנסה חתיכת לכלוך על המחט וזה גרם לה להחליק
לאחר ניקי ביד של המחט כנראה עדיין אין לי מנקה מחט מקצועי איזה אבזור מסויים או משהו
אגב לבנ מאודיופיל אין כלום חוץ מתיקונים במחירים של בית מרקחת ונוזל נקיון לתקליט ב100 שח...
בקצור סוף טוב הכל טוב
מחכה למוכנה של ניקוי תקליטים
דודי מויניל מה קורה איתך איפוא המכונה שהזמנתי
לאחר ניקי ביד של המחט כנראה עדיין אין לי מנקה מחט מקצועי איזה אבזור מסויים או משהו
אגב לבנ מאודיופיל אין כלום חוץ מתיקונים במחירים של בית מרקחת ונוזל נקיון לתקליט ב100 שח...
בקצור סוף טוב הכל טוב
מחכה למוכנה של ניקוי תקליטים
דודי מויניל מה קורה איתך איפוא המכונה שהזמנתי
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
משהו אומר לי שלשים את הפטיפון ככה בארון זה לא רעיון טוב...
למה אתה חושב ?פרט נמק והסבר ...Tankpopper כתב:משהו אומר לי שלשים את הפטיפון ככה בארון זה לא רעיון טוב......
אגב איפוא בדיוק אתה רואה מקום אחר לשים אותו ....
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
ולשים את חלקי המערכת על הסאב זה כן רעיון טוב...? 
חברה אין לי מקום אחר נו באמת .....RAMIRAMI68 כתב:ולשים את חלקי המערכת על הסאב זה כן רעיון טוב...?...
הכל נעשה בלית ברירה ...אולי במחשבה שניה הייתי שם את הנגנים (2 בלוריי)על המזנון
ואת הפאוור והפרה על הסאב.....