מישהו יודע אילו דגמים יש במכירת עודפים של אולסייל?
שלום לכולם,
אבא שלי הביא הביתה איזה עיתון שיש בו פרסום על מכירת העודפים של אולסייל בסופ"ש הזה. יש פה דגם של פלסמה 42" של טושיבה שאני לא מכיר, ואבא שלי מעוניין לרכוש אותה (אמא שלי רוצה טלוויזיה גדולה לסלון לסדרות שלה). למישהו יש מושג איזה דגם זה, ואם הוא שווה משהו?
אנחנו לא צריכים טלוויזיה HD, ולא צריכים שום דבר מתקדם, זה ישמש כמעט בבלעדיות לחיבור לממיר של יס, ומדיי פעם סרטים מהדיוידי או מהמחשב, לא שום דבר מעבר לזה. ממה ששמעתי פלסמה תהייה עדיפה, ואם הדגם הזה שווה את המחיר שלו ויספק את ההורים שלי, אז זה יהיה מעולה.
תודה רבה לכולם.
אבא שלי הביא הביתה איזה עיתון שיש בו פרסום על מכירת העודפים של אולסייל בסופ"ש הזה. יש פה דגם של פלסמה 42" של טושיבה שאני לא מכיר, ואבא שלי מעוניין לרכוש אותה (אמא שלי רוצה טלוויזיה גדולה לסלון לסדרות שלה). למישהו יש מושג איזה דגם זה, ואם הוא שווה משהו?
אנחנו לא צריכים טלוויזיה HD, ולא צריכים שום דבר מתקדם, זה ישמש כמעט בבלעדיות לחיבור לממיר של יס, ומדיי פעם סרטים מהדיוידי או מהמחשב, לא שום דבר מעבר לזה. ממה ששמעתי פלסמה תהייה עדיפה, ואם הדגם הזה שווה את המחיר שלו ויספק את ההורים שלי, אז זה יהיה מעולה.
תודה רבה לכולם.
http://www.olsale.co.il/olsale/images/o ... ewpan2.jpg
ניופאן ואולסייל ממש מתעקשים שתבוא לראות במקום.
רציתי לברר לגבי הרדיו דיסק MP3 לרכב, שהמחיר במודעה ברשת לא ברור, והעבירו אותי מאדם לאדם.
ולא היו מוכנים להגיד איזה דגם זה.
שירות לקוחות ניופאן אמרו: תבוא לראות יש הרבה מוצרים, 8 משאיות שלחנו לשם.
ניופאן ואולסייל ממש מתעקשים שתבוא לראות במקום.
רציתי לברר לגבי הרדיו דיסק MP3 לרכב, שהמחיר במודעה ברשת לא ברור, והעבירו אותי מאדם לאדם.
ולא היו מוכנים להגיד איזה דגם זה.
שירות לקוחות ניופאן אמרו: תבוא לראות יש הרבה מוצרים, 8 משאיות שלחנו לשם.
הפשע לא משתלם... האם זה אומר שהעבודה שלי היא פשע ?
התקשרתי ולא אמרו לי את הדגם. בנוגע לצריבה, למרות שאני בדר"כ ממש נגד קנייה של טלוויזיה מתצוגה (אפילו חסכתי עוד 2000 שקלים בשביל לרכוש טלוויזיה חדשה לגמרי כשקניתי את שלי - 2000 שקל עם משכורת של תלמיד תיכון זה הרבה זמן
) אבל אם בכל זאת יש הבדל משמעותי במחיר, והטלוויזיה עם אחריות מלאה ובמצב טוב, אין סיבה שלא לקנות מתצוגה. במיוחד שהיא תשמש לסלון לצפייה בתוכן מהממיר ולא מאיזה DVD יוקרתי. מה גם שאמא שלי תשתמש בה, לא אני, אמא שלי הרבה פחות דואגת לדקויות.
מישהו יודע איזו טלוויזיה זו בכלל? ומה המחיר שוק שלה?
יש קישור לפרסומת שלהם 2 הודעות למעלה.
מישהו יודע איזו טלוויזיה זו בכלל? ומה המחיר שוק שלה?
יש קישור לפרסומת שלהם 2 הודעות למעלה.
הייתי שם אתמול, ומסתבר שאין שם כמעט כלום עודפים, הכל במחירים שהם לא הרבה מתחת למחירי השוק. דנון 1906 2300 שקלים, מסכי LCD ופלזמה רובם במחירי השוק בערך גם כן.
בכל אופן, אנחנו ראינו שני מסכים במחיר דומה יחסית, ה-37wl56 שהוא LCD, וה-42wp56 שהיא פלזמה. מלהסתכל עליהם ה-LCD נראתה הרבה יותר מרשימה. כמובן שלא הייתה לי אפשרות לבחור מה לראות והקטע שהוצג היה עם תנועה איטית יחסית ועם צבעים בהירים שבהם תמיד אהבתי את ה-LCD יותר. אשמח לשמוע מה אנשים כאן חושבים על כל אחת מהן, ומה מהן תהייה עדיפה ולמה.
תודה לכולם.
בכל אופן, אנחנו ראינו שני מסכים במחיר דומה יחסית, ה-37wl56 שהוא LCD, וה-42wp56 שהיא פלזמה. מלהסתכל עליהם ה-LCD נראתה הרבה יותר מרשימה. כמובן שלא הייתה לי אפשרות לבחור מה לראות והקטע שהוצג היה עם תנועה איטית יחסית ועם צבעים בהירים שבהם תמיד אהבתי את ה-LCD יותר. אשמח לשמוע מה אנשים כאן חושבים על כל אחת מהן, ומה מהן תהייה עדיפה ולמה.
תודה לכולם.
צודק ב1000% והייתי מוסףDannyZ כתב:לא הייתי נוגע בשום פלזמה מתצוגה
לך תדע כמה לילות היא בילתה לבד, פועלת עם משהו שצורב אותה לאט...
לא הייתי נוגע בשום פלזמה מתצוגה ....אפילו עם מקל משני מטר
052-4200610
חשוב שהזכרת, שתי הטלוויזיות חדשות לגמרי ולא מתצוגה/עודפים.
התקציב בעיקרון משהו באיזור של ה-11 גג, למרות שהרגע אבא שלי אמר שבמידת הצורך אפשר למתוח לכיוון ה-13 עד גג 14 (מומלץ לא להגיע ל-14) כשבתוך זה צריך גם לכלול מתקן לתלייה על הקיר.
המרחק צפייה משהו כמו 4 מטר. השימוש יהיה כמעט בבלעדיות חיבור לממיר של יס. מדיי פעם צפייה ב-DVD או סרט מהמחשב.
אשמח להצעות.
ד"א, משהו שמאוד מעצבן אותי. בחלק מהמקומות אומרים לי שLCD הרבה יותר טובה, בחלק אומרים שפלסמה הרבה יותר טובה. מישהו מוכן לתת לי תשובה יותר ברורה? ממה שאני ראיתי בעיניים שלי, ה-LCD נראות הרבה יותר טוב (בדגמים רבים שראיתי, לא רק מאתמול בערב) אבל יש לה קונטרסט לא מרשים וקצת מריחות.
תודה שוב.
המרחק צפייה משהו כמו 4 מטר. השימוש יהיה כמעט בבלעדיות חיבור לממיר של יס. מדיי פעם צפייה ב-DVD או סרט מהמחשב.
אשמח להצעות.
ד"א, משהו שמאוד מעצבן אותי. בחלק מהמקומות אומרים לי שLCD הרבה יותר טובה, בחלק אומרים שפלסמה הרבה יותר טובה. מישהו מוכן לתת לי תשובה יותר ברורה? ממה שאני ראיתי בעיניים שלי, ה-LCD נראות הרבה יותר טוב (בדגמים רבים שראיתי, לא רק מאתמול בערב) אבל יש לה קונטרסט לא מרשים וקצת מריחות.
תודה שוב.
אפשר קצת יותר פרטים על המסך הזה ומה כל כך טוב בו (ביחס לתקציב כמובן)?
ובנוגע לשאלה השנייה שלי, (בפוסט הקודם) יש לך אולי איזו תשובה שתבהיר לי את העניין?
ובנוגע לשאלה השנייה שלי, (בפוסט הקודם) יש לך אולי איזו תשובה שתבהיר לי את העניין?
לגבי המסך אפשר לומר שהוא המסך הכי מדובר פה באתר, תריץ חיפוש... EDTV עם תמונה הכי מוצלחת שמסכים ברמתו נותנים.
השילוב בין LCD הקיימות בשוק ואיכות שידורי TV בעיקר בארץ נותנת תוצאה מזוויעה, אין מילה אחרת.
כאשר מציגים תמונה סטאטית או תנועה איטית ביותר הLCD נותן תמונה מרהיבה, ישנו גם שירשור השוואה בין LCD לפלזמה.
לשימושי חיבור למחשב ה LCD עדיף, אבל לצרכים שלך, פלזמה ללא ספק...
השילוב בין LCD הקיימות בשוק ואיכות שידורי TV בעיקר בארץ נותנת תוצאה מזוויעה, אין מילה אחרת.
כאשר מציגים תמונה סטאטית או תנועה איטית ביותר הLCD נותן תמונה מרהיבה, ישנו גם שירשור השוואה בין LCD לפלזמה.
לשימושי חיבור למחשב ה LCD עדיף, אבל לצרכים שלך, פלזמה ללא ספק...
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
תודה רבה, אתה יכול להמליץ לי עלות חנות שבה אפשר לראות את הטלוויזיה הזו לפני הקנייה? אני לא רוצה לקנות על "עיוור".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני עברתי על כמה דברים בחיפוש, אבל עדיין לי לגמרי הבנתי. אני שומע טיעונים לפה וטיעונים לשם וזה מבלבל אותי בתור אחד שתחום התצוגה לא ממש בראש תחומי העניין שלו.