כצפוי CNN יורד ב yes
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
אחוזי הצפיה בו נוראים והמחיר שלו מופקע. בסופו של דבר נראה לי שכאשר הם יתאפסו על עצמם הערוץ יחזור גם להוט וגם ליס.
ממה שזכור לי מסיקורי CNN, אני מתפלא איך עד עכשיו הוא עוד שודר...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
Movieman
זה לא ממש פרמטר. חדשות פוקס כל כך לא מאוזנים שלידם CNN נראה כמו גברת צדק בעצמה.
זה לא ממש פרמטר. חדשות פוקס כל כך לא מאוזנים שלידם CNN נראה כמו גברת צדק בעצמה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אין כזה דבר ערוץ חדשות אובייקטיבי.movieman כתב:אני חושב שהוא מתכוון לזה שלא תמיד הוא היה אובייקטיבי ....
עצם בחירת החומרים ( לשדר משהו על חשבון משהו אחר ) גורם לכך שתמיד הסיקור יהיה מוטה ועוד לא נגענו ברטוריקה ובפרשנות לידיעות עצמן.
אמצעי התקשורת המסחריים מונעים מהשיקולים האינטרסנטיים של בעליהם. ברוב המקרים מדובר בכסף, בחלק מהמקרים מדובר באג'נדה פוליטית שאמורה לקרב אותם לכסף..
שאל את עצמך, "ישראל היום" אובייקטיבי ?
"הארץ" - אובייקטיבי ?
"ידיעות אחרונות" אובייקטיבי ?
היתי שואל גם על "מעריב" אבל כנראה שהתשובה לא כל כך רלוונטית לאור האירועים האחרונים בעיתון ..
באופן פרדוקסלי דווקא לערוצים הממסדיים ( אלה שאינם מונעים משיקולי רייטינג וכסף ) יש בתיאוריה לפחות, את הסיכוי הטוב ביותר להיות אובייקטיביים בסיקור מכיוון שמה שאמור להניע אותם זו טובת כלל הציבור ללא שיקולים זרים. כמובן שבמבחן המציאות זה לא תמיד עובד.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש דבר אחד שנקרא "לא אובייקטיבי" ויש דבר אחר שנקרא פרו XXX.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בשלב הראשון להערכתי יסירו את TCM כי הערוץ כמו CNN הוא מאותה חברה של טרנר.
BBC ו-Extreme להערכתי גם יוסרו בקרוב, לא יודע עדיין מתי.
yes העבירו אותם למדבר כדי שאנשים לא יגיעו לשם ואחוז הצפייה שם תהיה עוד יותר אפסית.
לגבי CNN,
גם אם התכנים לא תמיד נעימים לאוזניים ישראליות, הערוץ הוא ערוץ חשוב ולהוריד אותו מבחינה אידיאולוגית הוא לא פתרון.
יש בו תוכניות ותחקירים מעניינים ולמעשה אנחנו נותרים עם ערוץ אמריקאי עם הטייה פוליטית חזקה (FOX News) ומעבר לזה ערוצים יותר בריטיים ופחות גלובליים(במיוחד SKY News שהוא מתרכז בעיקר בבריטניה)
מה טיבו של החלופה שהוצעה ב-HOT שהיא MSNBC איני יודע בדיוק, אבל לפי מה שהבנתי גם שם מדובר בערוץ אמריקאי ולא גלובלי עם הטייה פוליטית לכיוון השני של FOX News.
בכל אופן MSNBC ו-FOX News לא הכי רלונטיים לצופה הישראלי.
ברור לי ש-yes מסירים את הערוץ מסיבות כלכליות ולא אידיאולוגיות, אני רק מנסה לענות לכל מבקרי הערוץ שחושבים שהחשכת ערוץ ועצימת עיניים היא פתרון למשהו.
BBC ו-Extreme להערכתי גם יוסרו בקרוב, לא יודע עדיין מתי.
yes העבירו אותם למדבר כדי שאנשים לא יגיעו לשם ואחוז הצפייה שם תהיה עוד יותר אפסית.
לגבי CNN,
גם אם התכנים לא תמיד נעימים לאוזניים ישראליות, הערוץ הוא ערוץ חשוב ולהוריד אותו מבחינה אידיאולוגית הוא לא פתרון.
יש בו תוכניות ותחקירים מעניינים ולמעשה אנחנו נותרים עם ערוץ אמריקאי עם הטייה פוליטית חזקה (FOX News) ומעבר לזה ערוצים יותר בריטיים ופחות גלובליים(במיוחד SKY News שהוא מתרכז בעיקר בבריטניה)
מה טיבו של החלופה שהוצעה ב-HOT שהיא MSNBC איני יודע בדיוק, אבל לפי מה שהבנתי גם שם מדובר בערוץ אמריקאי ולא גלובלי עם הטייה פוליטית לכיוון השני של FOX News.
בכל אופן MSNBC ו-FOX News לא הכי רלונטיים לצופה הישראלי.
ברור לי ש-yes מסירים את הערוץ מסיבות כלכליות ולא אידיאולוגיות, אני רק מנסה לענות לכל מבקרי הערוץ שחושבים שהחשכת ערוץ ועצימת עיניים היא פתרון למשהו.
עופר , אתה אומר שאחוזי הצפייה שלו נוראיים. נכון שCNN לא ערוץ בידורי - לכן האחוזים הנמוכים יותר צפויים , אבל יתכן שאם הוא היה באפיק מספר 14 ולא באפיק 114 מספר הצופים היה גדול יותר?
לגביי הטיית השידור מבחינה פוליטית , היות ואל ג'אזירה מהצד האחד ופוקס מהצד האחר נשארים זמינים בייס - קשה להאמין שזו הסיבה. מעבר לכך , הרבה ישראלים רואים גם בניטראליות עצמה גישה אנטי ישראלית. לכן מחוץ לישראל כל כך קשה למצוא מוסדות או אנשים "ניטראליים" שמתאימים להגדרה הישראלית.
לגביי הטיית השידור מבחינה פוליטית , היות ואל ג'אזירה מהצד האחד ופוקס מהצד האחר נשארים זמינים בייס - קשה להאמין שזו הסיבה. מעבר לכך , הרבה ישראלים רואים גם בניטראליות עצמה גישה אנטי ישראלית. לכן מחוץ לישראל כל כך קשה למצוא מוסדות או אנשים "ניטראליים" שמתאימים להגדרה הישראלית.