עצה לרכישת מגבר קולנוע ביתי
שלום,
אני מעוניין לקנות מגבר קולנוע ביתי.
לאחר קריאת חומר רב ברשת אני קצת מבולבל וזקוק לעצה.
יש לי 2 רמקולים של Wharfedale modus 4 כרמקולים עיקריים (Left-Right)
שניים אחוריים של morel - super surround 101
סאב של Acoustic research S10HO
ורמקול סנטר סטנדרטי
השמיעה שלי לא מיוחדת לכן אסתפק במגבר די פשוט.
אינני יודע בעל אילו תכונות צריך להיות מגבר מודרני, כרגע יש לי מגבר סטריאו ישן
והשימוש העיקרי בו זה רדיו, מוזיקה מהמחשב וסרטים פעם/פעמיים בשבוע.
חשוב לי שתהיה במגבר תכונה של two zone או איך שזה נקרא, כדי שאוכל לשים
זוג רמקולים נוסף בחדר אחר לשמיעת מוזיקה.
ברמקולי ה- wharfedlae יש bi-wire לא יודע אם יש צורך להשתמש בזה.
אשמח לעצה/הצעה למגבר בתקציב שנע סביב ה- 2000ש"ח
תודה
אני מעוניין לקנות מגבר קולנוע ביתי.
לאחר קריאת חומר רב ברשת אני קצת מבולבל וזקוק לעצה.
יש לי 2 רמקולים של Wharfedale modus 4 כרמקולים עיקריים (Left-Right)
שניים אחוריים של morel - super surround 101
סאב של Acoustic research S10HO
ורמקול סנטר סטנדרטי
השמיעה שלי לא מיוחדת לכן אסתפק במגבר די פשוט.
אינני יודע בעל אילו תכונות צריך להיות מגבר מודרני, כרגע יש לי מגבר סטריאו ישן
והשימוש העיקרי בו זה רדיו, מוזיקה מהמחשב וסרטים פעם/פעמיים בשבוע.
חשוב לי שתהיה במגבר תכונה של two zone או איך שזה נקרא, כדי שאוכל לשים
זוג רמקולים נוסף בחדר אחר לשמיעת מוזיקה.
ברמקולי ה- wharfedlae יש bi-wire לא יודע אם יש צורך להשתמש בזה.
אשמח לעצה/הצעה למגבר בתקציב שנע סביב ה- 2000ש"ח
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. איו צורך להשתמש ב-Bi-wire.
2. כל רסיבר ק"ב בסיסי יענה על רוב אם לא כל הצרכים שלך, מלבד הנושא הכאוב של zone 2. כדי להשיג תמיכה נורמלית בעניין אתה תצטרך להוציא משהו כמו 3,000 ש"ח על אונקיו 609 או דנון 1912 - בתקציב שאתה מדבר עליו ככל הנראה אין מנוס מסקירה הצעות בלוחות יד שנייה.
נ.ב. אם אתה רק רוצה לשמוע את אותו הדבר בשני מקומות שונים בבית, אז אין צורך ב-zone 2, ואפשר לקנות מפצל די פשוט (אם כי לא איכותי במיוחד) במשהו כמו 150 ש"ח...
2. כל רסיבר ק"ב בסיסי יענה על רוב אם לא כל הצרכים שלך, מלבד הנושא הכאוב של zone 2. כדי להשיג תמיכה נורמלית בעניין אתה תצטרך להוציא משהו כמו 3,000 ש"ח על אונקיו 609 או דנון 1912 - בתקציב שאתה מדבר עליו ככל הנראה אין מנוס מסקירה הצעות בלוחות יד שנייה.
נ.ב. אם אתה רק רוצה לשמוע את אותו הדבר בשני מקומות שונים בבית, אז אין צורך ב-zone 2, ואפשר לקנות מפצל די פשוט (אם כי לא איכותי במיוחד) במשהו כמו 150 ש"ח...
נגיד ואני מוותר על ה two zone האם תוכלו לתת המלצה למספר דגמים ספציפיים?
האם המחירים בזאפ משקפים את מחירי השוק או שכדאי להתמקח בחנות במעמד הרכישה?
האם 70W לערוץ זה מספיק בקולנוע ביתי?
אם אני רוכש מגבר ב 2000-2200שקל ובנוסף לזה אני רוכש מערכת סטריאו פשוטה ב 300-400שקל לחדר השני אז אני מתקרב
לכיוון ה 3000 שקל, האם לדעתכם יהיה שווה יותר להשקיע במגבר למשל מדגם ONKYO TXSR577 ?
תודה לעונים!
האם המחירים בזאפ משקפים את מחירי השוק או שכדאי להתמקח בחנות במעמד הרכישה?
האם 70W לערוץ זה מספיק בקולנוע ביתי?
אם אני רוכש מגבר ב 2000-2200שקל ובנוסף לזה אני רוכש מערכת סטריאו פשוטה ב 300-400שקל לחדר השני אז אני מתקרב
לכיוון ה 3000 שקל, האם לדעתכם יהיה שווה יותר להשקיע במגבר למשל מדגם ONKYO TXSR577 ?
תודה לעונים!
- epony
- חבר במועדון 10K

1. בתקציב הנתון הייתי בוחן את הפיוניר 521, אונקיו 313, ימאהה 373, דנון 1611 והרמן קרדון 260.
2. המחירים בזאפ לחלוטין לא משקפים את מחירי השוק! מותר ואף רצוי לנהל מו"מ בחנות במעמד הרכישה.
3. בגדול כן (בעיקר בגלל שרוב הסיכויים שלא תנצל אפילו 1W בפועל...), אבל זה תלוי ברמקולים, בגודל החדר וכיו"ב...
4. איך הגעת ל-577? זה רסיבר בן 4 שנים בערך... כפי שכבר אמרתי, אם אתה רוצה לשמוע בדיוק את אותו הדבר בשני חדרים שונים, אז מספיק ללכת על מפצל פשוט ב-150 ש"ח. אם אתה רוצה לשמוע מקורות שונים בחדרים שונים, אז עדיף להשקיע ברסיבר שיש לו ZONE 2 (ויהיה מן הסתם יותר איכותי ממערכת סטריאו פשוטה ב-300 ש"ח...)
2. המחירים בזאפ לחלוטין לא משקפים את מחירי השוק! מותר ואף רצוי לנהל מו"מ בחנות במעמד הרכישה.
3. בגדול כן (בעיקר בגלל שרוב הסיכויים שלא תנצל אפילו 1W בפועל...), אבל זה תלוי ברמקולים, בגודל החדר וכיו"ב...
4. איך הגעת ל-577? זה רסיבר בן 4 שנים בערך... כפי שכבר אמרתי, אם אתה רוצה לשמוע בדיוק את אותו הדבר בשני חדרים שונים, אז מספיק ללכת על מפצל פשוט ב-150 ש"ח. אם אתה רוצה לשמוע מקורות שונים בחדרים שונים, אז עדיף להשקיע ברסיבר שיש לו ZONE 2 (ויהיה מן הסתם יותר איכותי ממערכת סטריאו פשוטה ב-300 ש"ח...)
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
הייתי הולך על ה508.
- epony
- חבר במועדון 10K

liorparente כתב:הייתי הולך על ה508....