גם רמקולים קונים בדיוטי?
במסע קודם אספתי בדרך VSX 421. סך הכל אני מרוצה, עושה את העבודה.
סטאפ:
421
LG 55LW651Y
רמקולים משנות נעורי שגססו ויומם הגיע
לא מעוניין להוציא מעל 200$
ראיתי בכמה שרשורים את הדגם הבא:
JBL SCS 200.5
יש משהו מומלץ ממנו?
ההנחה שלי שכדאי לקנות רמקולים בדיוטי היא נכונה? אני זוכר שלגבי הרסיבר קראתי הרבה בזמנו שיחסית למה שהיה בשוק אז ה421 בדיוטי היה התמורה הטובה ביותר למחיר אבל אני לא יודע אם רמקולים ודיוטי זה אותו סיפור.
עכשיו תורכם
רגע... תודה
עכשיו תורכם
סטאפ:
421
LG 55LW651Y
רמקולים משנות נעורי שגססו ויומם הגיע
לא מעוניין להוציא מעל 200$
ראיתי בכמה שרשורים את הדגם הבא:
JBL SCS 200.5
יש משהו מומלץ ממנו?
ההנחה שלי שכדאי לקנות רמקולים בדיוטי היא נכונה? אני זוכר שלגבי הרסיבר קראתי הרבה בזמנו שיחסית למה שהיה בשוק אז ה421 בדיוטי היה התמורה הטובה ביותר למחיר אבל אני לא יודע אם רמקולים ודיוטי זה אותו סיפור.
עכשיו תורכם
רגע... תודה
עכשיו תורכם
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
במחיר של $200 אין כנראה שום דבר שמתקרב ל-JBL SCS200.5 מבחינת תמורה למחיר...
ת'אמת שהנציגה שלהם לא נחמדה בעליל... אני אפנה מחדש דרך הכתובת הראשית...
מה ששאלתי:
באג שלום,לפני כמה זמן ראיתי אצלכם את מערכת הרמקולים 5.1 Pioneer S-hs 100 ואני מעוניין לדעת אם היא עדיין במלאי בנוסף במידה והיא לא אז אשמח לדעת לגבי מערכת הרמקולים Jbl Scs200.5 או כל מערכת שנמצאת בטווח של 200-300 דולר וכוללת סט של 6 רמקולים... (קיים ברשותי כבר רסיבר) תודה מראש, תום
התשובה שקיבלתי:
שלםו רב,
ראשית אנו מודים לך על פנייתך לשירות הלקוחות של סניף באג דיוטי פרי.
בנוגע לשאלתך: מה שנכון לרגע זה קיים במלאי סט 5.1 פיור אקוסטיק
בלבן ושחור מחירו 200$
השאלות הנוספות ששאלתי אחר כך:
שלום רותם, זה המוצר היחיד שנמצא במלאי? JBL ופיוניר לא במלאי? מה לגבי שבוע הבא? יש צפי שיגיע?
תודה שוב, תום
בנוסף אשמח לדעת באיזה דגם של פיור אקוסטיק מדובר
התשובה שקיבלתי:
אין צפי חזרה למלאי
על הפנים.
מה ששאלתי:
באג שלום,לפני כמה זמן ראיתי אצלכם את מערכת הרמקולים 5.1 Pioneer S-hs 100 ואני מעוניין לדעת אם היא עדיין במלאי בנוסף במידה והיא לא אז אשמח לדעת לגבי מערכת הרמקולים Jbl Scs200.5 או כל מערכת שנמצאת בטווח של 200-300 דולר וכוללת סט של 6 רמקולים... (קיים ברשותי כבר רסיבר) תודה מראש, תום
התשובה שקיבלתי:
שלםו רב,
ראשית אנו מודים לך על פנייתך לשירות הלקוחות של סניף באג דיוטי פרי.
בנוגע לשאלתך: מה שנכון לרגע זה קיים במלאי סט 5.1 פיור אקוסטיק
בלבן ושחור מחירו 200$
השאלות הנוספות ששאלתי אחר כך:
שלום רותם, זה המוצר היחיד שנמצא במלאי? JBL ופיוניר לא במלאי? מה לגבי שבוע הבא? יש צפי שיגיע?
תודה שוב, תום
בנוסף אשמח לדעת באיזה דגם של פיור אקוסטיק מדובר
התשובה שקיבלתי:
אין צפי חזרה למלאי
על הפנים.
תודה על המידע. באותה נשימה אני יכול להגיד שאני לא כל כך מבין למה אתה אומר שהנציגה לא נחמדה, התשובה בכתב שקיבלת היא פשוט אינפורמטיבית, זה סוג של מחסנאים אלה שעונים כל הזמן למיילים על מה יש להם וכמה עולה. הראית לי תשובה בנוסח מקובל. אני מסכים שחבל שאין צפי למלאי כי גם אני הייתי מעוניין להצטייד ברמקולים ומה שאני קראתי מהתשובות של האנשים זה שהפיור אקוסטיק לא קנייה מומלצת...
ואו, למזלי הצלחתי לרכוש אותם מהדיוטי בסוף אוגוסט... רק לפני שבוע הבנאדם שדרכו קניתי חזר לארץ ורק היום התקנתי אותם
לצערי עוד לא הספקתי לכייל (קניתי רסיבר פיוניר 521), מקווה שיהיה לי זמן לזה מחר
עוד דבר קטן - הבנתי שבאג בדיוטי פרי עושים טריקים לפעמים - למשל הם הביאו מס' מצומצם של רסיברים של פיוניר 422, ואז התחילו למכור במקומם את ה322, באותו מחיר, בטענה שאזל המלאי.... לא לגמרי בקיא בפרשה, כך שמעתי.
בכל מקרה בהצלחה.
לצערי עוד לא הספקתי לכייל (קניתי רסיבר פיוניר 521), מקווה שיהיה לי זמן לזה מחר
עוד דבר קטן - הבנתי שבאג בדיוטי פרי עושים טריקים לפעמים - למשל הם הביאו מס' מצומצם של רסיברים של פיוניר 422, ואז התחילו למכור במקומם את ה322, באותו מחיר, בטענה שאזל המלאי.... לא לגמרי בקיא בפרשה, כך שמעתי.
בכל מקרה בהצלחה.
אל תבנה על רותם מהבאג דיוטי פריי. אין לה צל של מושג מה יש ומה אין שם.
לפני כחודש שלחתי לה מייל כדי לברר איזה סאבים יש שם, היא שלחה לי שיש רק דגם 1 ורשמה לי אותו. כעבור יומיים קרוב משפחה שלי שטס עבר לראות עם יש עוד סאבים. והוא התפעל שיש עוד 2 דגמים שרותם "שכחה" לציין
לפני כחודש שלחתי לה מייל כדי לברר איזה סאבים יש שם, היא שלחה לי שיש רק דגם 1 ורשמה לי אותו. כעבור יומיים קרוב משפחה שלי שטס עבר לראות עם יש עוד סאבים. והוא התפעל שיש עוד 2 דגמים שרותם "שכחה" לציין
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע