אני כבר לא יודע מה לעשות....!
הסאונד פשוט נשמע מסורס, כאשר אני נמצא על הגדרות היצרן הבמה נשמעת הרבה (הרבה) יותר גדולה ומפורטת.
כיילתי בעזרת MCACC הכולל חיבור המירופון.LiorShap כתב:מה זה הגדרות יצרן ??
איך ביצעת את הכיול ? בפיוניר ישנו כיול ספציפי שמאוד חשוב לשים דגש בו. שזה דווקא הידני ולא האוטומטי.
איך הגדרת את הרמקולים ? גדולים או קטנים ?
פרט איזה סאב יש אם בכלל ואילו רמקולים....

GuyDvir כתב:שלום לכולם...
אני כבר לא יודע מה לעשות....!
הסאונד פשוט נשמע מסורס, כאשר אני נמצא על הגדרות היצרן הבמה נשמעת הרבה (הרבה) יותר גדולה ומפורטת.
...
הגדרתי כ SMALL הכן יש שיפור (ואני לא מבין למה מכיון שהרמקול "גדול", לא? )LiorShap כתב:גיא
תגדיר בבקשה רמקולים קדמיים SMALL , כולל סנטר ואחוריים. סאב תחתוך ב 80 ותחזור עם תשובה אם עדיין
נשמע מסורס.
תעבור גם על DB של כל ערוץ ושים הכל על 0 בשלב זה.
הגדרות ידניות שזה לא האפשרות הראשונה בכיול אלא השניה ביצעת ?...
אני לא מבין איפה אני אמור לראות את האופציה הזאת...ADICT כתב:לאחר שאתה מסיים את הכיול, הרסיוור בוחר את הפארמטר הראשון ALL CHANEL ADJUST
זהו כיול שבו כל רמקול מכויל בנפרד ללא קשר לערוץ אחר או רמקול אחר שבסט שלך
לרוב זהו כיול מסורס וחסר נפח ובאסים
עבור עם השלט לפראמטר השני שמוזכר לעיל שבו כל שאר הסט אפ שלך מותאם לקדמיים ולגוון סאונד שלהם(בתנאי שאתה אוהב אותם...)
ושמה תקבל כיול הרבה יותר משובח ........

...

הנה הסבר פשוט ומקיף בנוגע לנושא הגדרת רמקולים כ-SMALL או LARGE - רמז: אם יש לך סאב ואתה משתמש במערכת בעיקר בשביל בק"ב , תמיד SMALL..!GuyDvir כתב:הגדרתי כ SMALL הכן יש שיפור (ואני לא מבין למה מכיון שהרמקול "גדול", לא? )LiorShap כתב:גיא
תגדיר בבקשה רמקולים קדמיים SMALL , כולל סנטר ואחוריים. סאב תחתוך ב 80 ותחזור עם תשובה אם עדיין
נשמע מסורס.
תעבור גם על DB של כל ערוץ ושים הכל על 0 בשלב זה.
הגדרות ידניות שזה לא האפשרות הראשונה בכיול אלא השניה ביצעת ?......