היי לכולם,
התחברתי היום למהירות של 100 מגה בהוט והספק שלי הוא בזק בינלאומי.
לפי בדיקות של פינגים ומהירות אז התוצאות שקיבלתי הם שכאשר אני מחובר עם חייגן L2tp הפינג הוא כ-10 מילי שניות יותר נמוך מאשר בחיבור MPLS. ומהירות מול השרתים בחו"ל גם כן המהירות עם החייגן יותר גבוה לדוגמא מול שרת בגרמניה המהירות ללא חייגן היתה כ- 3mbps ועם חייגן כ-15mbps. דיברתי עם בזק בינלאומי והם אמרו שכל מי שמחובר על 100 מגה בחיבור ללא חייגן מנותב דרך הכבל החדש. אבל הם לא יכולים לעזור לי בבעיה כי הניתוב עובר ישירות דרך הוט.
כשדיברתי עם הוט הם לא ממש הבינו במה הבעיה ולא יודעים איך לעזור לי.
לפי הדיקות של tracert הניתוב לחו"ל בשני החיבורים הם שונים. ככה שאני לא יודע עם אני מוגדר שהניתוב עובר דרך הכבל החדש.
למישהו יש אולי מושג מה הסיבה לכך או מה ניתן לעשות כדי לקבל את אותם הביצועים בשני החיבורים?
תודה מראש,
בעיית מהירות לחו"ל בחיבור 100 מגה תשתית הוט וספק בזק בינלאומי
לבזק יש בדיקת מהירות לחול כאן : http://speed-frk.bezeqint.net/
שם תוכל לבדוק איזה מהירות אתה מקבל. לי יש 100 מגה של בזק שבפועל נותן לי 74mbps אבל בבדיקה גם של 014 (יש לי 014+ גיימר ) וגם בשימוש רגיל לחו"ל אני לא מקבל יותר מ50mbps . נדיר אם אני עובר 50 מגה ואם זה קורה זה לפרק זמן לא משמעותי. בדקתי גם P2P, גם steam וגם gamersgate . לרוב המקסימום הוא בסביבות 45mbps . זה עדיין די סבבה רק שהתשתית 100 מגה אצל הוט יקרה מאוד. אולי כדאי שתבדוק ספקיות אחרות.
אני אומנם לא הכי מרוצה אבל גם לא הכי מאוכזב . 50 מגה לחו"ל זה די סבבה. אני ב100 מגה בגלל שזה היה לי זול כשהצתרפתי. עליתי מ20 ל50 מגה והמחיר ירד ב10 שקל ואז עליתי ל100 והמחיר ירד בעוד 10 שקל. אצל 014 לא עשו לי בעיות אחרי שאמרתי להם את "מילות הקסם".
שם תוכל לבדוק איזה מהירות אתה מקבל. לי יש 100 מגה של בזק שבפועל נותן לי 74mbps אבל בבדיקה גם של 014 (יש לי 014+ גיימר ) וגם בשימוש רגיל לחו"ל אני לא מקבל יותר מ50mbps . נדיר אם אני עובר 50 מגה ואם זה קורה זה לפרק זמן לא משמעותי. בדקתי גם P2P, גם steam וגם gamersgate . לרוב המקסימום הוא בסביבות 45mbps . זה עדיין די סבבה רק שהתשתית 100 מגה אצל הוט יקרה מאוד. אולי כדאי שתבדוק ספקיות אחרות.
אני אומנם לא הכי מרוצה אבל גם לא הכי מאוכזב . 50 מגה לחו"ל זה די סבבה. אני ב100 מגה בגלל שזה היה לי זול כשהצתרפתי. עליתי מ20 ל50 מגה והמחיר ירד ב10 שקל ואז עליתי ל100 והמחיר ירד בעוד 10 שקל. אצל 014 לא עשו לי בעיות אחרי שאמרתי להם את "מילות הקסם".
- meandalwaysme
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קודם כל, חשוב להדגיש ש-L2TP לא מסוגל לתמוך במהירויות כאלה. אתה חייב לעבור ל-MPLS.
המעבר מתבצע עקרונית מול התשתית שלך.
מה שכן, ברוב המקרים בהם אתה מועבר ל-MPLS, יכול להיות שאתה מחובר דרך Bypass.
לספקית שלך אמור להיות סוג של פורטל בו אתה מכניס את שם המשתמש והסיסמא שלך ע"מ לאמת ולרשום אותך.
המעבר מתבצע עקרונית מול התשתית שלך.
מה שכן, ברוב המקרים בהם אתה מועבר ל-MPLS, יכול להיות שאתה מחובר דרך Bypass.
לספקית שלך אמור להיות סוג של פורטל בו אתה מכניס את שם המשתמש והסיסמא שלך ע"מ לאמת ולרשום אותך.