אכזבה מ LG 32cs560y
היי
לפני שבועיים הזמנתי טלויזיה מדגם 32cs560y (בפועל רציתי 32lk430y אבל הייתה בעיה עם האספקה)
אני כלל לא מרוצה מהאיכות של הטלויזיה - שמתי לב שבמשחק טניס קוי הגבול הלבנים פשוט מרצדים וזה מציק בעין כמו כן כשיש הילוכים חוזרים יש מין הילה של צל כהה מאחורי הכדור, מין דיליי כזה....
ובכללי כשהתמונה מתחלפת מהר יש תמונה לא איכותית לזמן קצר
הסתכלתי בטלויזיה אחרת בבית באותו שידור (עם ממיר שונה) ושם ראו חלק
מישהו נתקל בתופעה הזאת בטלויזיה הזאת או בכל טלויזיה? האם אלו תופעות ידועות שניתנות לשינוי בעזרת הגדרות?
התקשרתי לח.י והנציגה אמרה לי שזה יכול להיות קשור לממיר ושאני ינסה עם אמצעי שידור אחר - יש הגיון לטענה הזאת?
תודה מראש,
חי
לפני שבועיים הזמנתי טלויזיה מדגם 32cs560y (בפועל רציתי 32lk430y אבל הייתה בעיה עם האספקה)
אני כלל לא מרוצה מהאיכות של הטלויזיה - שמתי לב שבמשחק טניס קוי הגבול הלבנים פשוט מרצדים וזה מציק בעין כמו כן כשיש הילוכים חוזרים יש מין הילה של צל כהה מאחורי הכדור, מין דיליי כזה....
ובכללי כשהתמונה מתחלפת מהר יש תמונה לא איכותית לזמן קצר
הסתכלתי בטלויזיה אחרת בבית באותו שידור (עם ממיר שונה) ושם ראו חלק
מישהו נתקל בתופעה הזאת בטלויזיה הזאת או בכל טלויזיה? האם אלו תופעות ידועות שניתנות לשינוי בעזרת הגדרות?
התקשרתי לח.י והנציגה אמרה לי שזה יכול להיות קשור לממיר ושאני ינסה עם אמצעי שידור אחר - יש הגיון לטענה הזאת?
תודה מראש,
חי
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מה המקור?
מה ערכי הכיול?
מה ערכי הכיול?
המקור הוא ממיר של יס
ניסיתי לבדוק את המסך עם כל המצבי תמונה המוגדרים מראש של LG (ספורט קולנוע וכול...) וגם להגדיר בעצמי בעזרת ה-picture wizard של LG ובכל מצב שמתי לב לקווי המגרש המרצדים
לא מומחה גדול ככה שלא ניסיתי ידנית לשנות הגדרות כיול, יש איזשהן הגדרות מסיומות שידוע שגורמות למצב כזה? אני פתוח להצעות....
אני יחבר היום את המחשב לטלויזיה ויריץ סרט HD....הייתי שמח יש למישהו איזו המלצה על סצנה "בעייתית" שצצות בה בעיות
ניסיתי לבדוק את המסך עם כל המצבי תמונה המוגדרים מראש של LG (ספורט קולנוע וכול...) וגם להגדיר בעצמי בעזרת ה-picture wizard של LG ובכל מצב שמתי לב לקווי המגרש המרצדים
לא מומחה גדול ככה שלא ניסיתי ידנית לשנות הגדרות כיול, יש איזשהן הגדרות מסיומות שידוע שגורמות למצב כזה? אני פתוח להצעות....
אני יחבר היום את המחשב לטלויזיה ויריץ סרט HD....הייתי שמח יש למישהו איזו המלצה על סצנה "בעייתית" שצצות בה בעיות
הרצתי משחק טניס וכדורגל דרך הUSB ב720
המשחק טניס היה נראה טוב, לא יותר מדי טוב
המשחק כדורגל פעל בצורה רובוטית, אפילו שהרצתי במחשב וחיברתי לטלויזיה...מאמין שזה יותר קשור לססרט
כשחיברתי לטלויזיה בסלון בעזרת כבל HDMI 5 מטר התבטלה התופעה של הקווים המרצדים, אבל השאר נשאר אבל יכול להיות שזה כבר קשור לכבל...
ההגדרה של ה-trumotion נראת כבויה במצב תמידי (grayd out)- יכול להיות שאין בדגם trumotion??
מחר מגיע טכנאי של יס לבדוק את הממיר ובמקביל אני יקנה היום כבל איכותי, אני מקווה שאני סוף סוף יתרצה. אני יעדכן לגבי האיכות
במידה ולא אתרצה, מישהו מכיר מדיניות ההחזרה לפי החוק במדינה? אחרי כמה ימים אני יכול להחזיר טלוויזיה באריזתה המקורית? זה ממש משגע אותי שהיא לא איכותית מספיק...כבר עדיף לי להוסיף כמה שצריך
תודה מראש
חי
המשחק טניס היה נראה טוב, לא יותר מדי טוב
המשחק כדורגל פעל בצורה רובוטית, אפילו שהרצתי במחשב וחיברתי לטלויזיה...מאמין שזה יותר קשור לססרט
כשחיברתי לטלויזיה בסלון בעזרת כבל HDMI 5 מטר התבטלה התופעה של הקווים המרצדים, אבל השאר נשאר אבל יכול להיות שזה כבר קשור לכבל...
ההגדרה של ה-trumotion נראת כבויה במצב תמידי (grayd out)- יכול להיות שאין בדגם trumotion??
מחר מגיע טכנאי של יס לבדוק את הממיר ובמקביל אני יקנה היום כבל איכותי, אני מקווה שאני סוף סוף יתרצה. אני יעדכן לגבי האיכות
במידה ולא אתרצה, מישהו מכיר מדיניות ההחזרה לפי החוק במדינה? אחרי כמה ימים אני יכול להחזיר טלוויזיה באריזתה המקורית? זה ממש משגע אותי שהיא לא איכותית מספיק...כבר עדיף לי להוסיף כמה שצריך
תודה מראש
חי
balasss
נתחיל בעובדה - כבל HDMI יכול להיות תקין או לא תקין. כשהוא לא תקין התמונה תהיה מלאה נקודות אדומות וירוקות או שלא תהיה תמונה בכלל. אין כאן מצב ביניים.
כבל מחומר איכותי יותר תורם לעמידות בנזקי זמן, לחות, בלאי אבל לא משפר תמונה.
אני מנסה להבין את התיאורים שלך וקצת קשה לי. אתה תאלץ לפרט קצת יותר על "רובוטי".
כשאתה אומר "תמונה לא איכותית לזמן קצר" אתה מתכוון לפיקסול של התמונה(היא הופכת לריבועים קטנים) או למריחות צבע?
איך הטלויזיה הייתה מחוברת לממיר לפני הHDMI? הטלויזיה האחרת שציינת בהודעה הראשונה היא LCD?
ועוד דבר אחרון - אתה יכול להסתכל על מספר הדגם במדבקה בצד הטלויזיה ולבדוק אם הוא מסתיים במשהו כמו "AMFYLH"?
תנסה לפרט כמה שאתה יכול.
לגבי ביטול עסקה - ב14 הימים הראשוים ההתמודדות שלך היא מול החנות שרכשת בה את הטלויזיה.
נתחיל בעובדה - כבל HDMI יכול להיות תקין או לא תקין. כשהוא לא תקין התמונה תהיה מלאה נקודות אדומות וירוקות או שלא תהיה תמונה בכלל. אין כאן מצב ביניים.
כבל מחומר איכותי יותר תורם לעמידות בנזקי זמן, לחות, בלאי אבל לא משפר תמונה.
אני מנסה להבין את התיאורים שלך וקצת קשה לי. אתה תאלץ לפרט קצת יותר על "רובוטי".
כשאתה אומר "תמונה לא איכותית לזמן קצר" אתה מתכוון לפיקסול של התמונה(היא הופכת לריבועים קטנים) או למריחות צבע?
איך הטלויזיה הייתה מחוברת לממיר לפני הHDMI? הטלויזיה האחרת שציינת בהודעה הראשונה היא LCD?
ועוד דבר אחרון - אתה יכול להסתכל על מספר הדגם במדבקה בצד הטלויזיה ולבדוק אם הוא מסתיים במשהו כמו "AMFYLH"?
תנסה לפרט כמה שאתה יכול.
לגבי ביטול עסקה - ב14 הימים הראשוים ההתמודדות שלך היא מול החנות שרכשת בה את הטלויזיה.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לדעתי, ותקן אותי אם לא, אתה חווה את מה שנקרא אפקט "אופרת סבון". זה מה שקורה שהטלוויזיה מכפילה את התדר בצורה מלאכותית. אצלי בפנסוניק זה נקרא Motion Picture Pro, ואצלך בטח אחרת. שניסיתי את זה ראיתי תמונה כאילו שצולמה בווידאו VHS, תמונה חלקה אמנם, אך מלאכותית מאוד. כמו כן ראיתי גם מן קפיצות כאלו של עצמים הנעים במהירות, מן delay כזה של התזוזה.
בכל מקרה, תנסה להוריד את כל מה שמתיימר להחליק תמונה או "לשפר איכות".
בכל מקרה, תנסה להוריד את כל מה שמתיימר להחליק תמונה או "לשפר איכות".
בLG זה trumotionNeter כתב:לדעתי, ותקן אותי אם לא, אתה חווה את מה שנקרא אפקט "אופרת סבון". זה מה שקורה שהטלוויזיה מכפילה את התדר בצורה מלאכותית. אצלי בפנסוניק זה נקרא Motion Picture Pro, ואצלך בטח אחרת. שניסיתי את זה ראיתי תמונה כאילו שצולמה בווידאו VHS, תמונה חלקה אמנם, אך מלאכותית מאוד. כמו כן ראיתי גם מן קפיצות כאלו של עצמים הנעים במהירות, מן delay כזה של התזוזה.
בכל מקרה, תנסה להוריד את כל מה שמתיימר להחליק תמונה או "לשפר איכות"....
שכחתי להוסיף שבטלויזיה הזאת לא אמור להיות TrueMotion. עצם העובדה שהאפשרות מופיעה בכלל, גם שהיא grayed out, מוזר.
בכל מקרה כתבתי בשרשור אחר שהCS560 עלה בו על בעיות שמשתמשים מארה"ב ציינו בAVSFORUM. אתה יכול לקרוא את זה כאן.
אני חושש שזאת הבעיה שקיוויתי שלא תהיה בדגם שנמכר בארץ.
Paci4416
הבעיה הזאת לא משפיעה על משחקים ועל הפעלה של וידאו מהמחשב אבל כן משפיעה על צפייה ממזרימדיה או כבלים.
בכל מקרה כתבתי בשרשור אחר שהCS560 עלה בו על בעיות שמשתמשים מארה"ב ציינו בAVSFORUM. אתה יכול לקרוא את זה כאן.
אני חושש שזאת הבעיה שקיוויתי שלא תהיה בדגם שנמכר בארץ.
Paci4416
הבעיה הזאת לא משפיעה על משחקים ועל הפעלה של וידאו מהמחשב אבל כן משפיעה על צפייה ממזרימדיה או כבלים.