מחפש כרטיס קול
אין לי מושג אם זה המקום לבקש המלצה לכרטיס קול, מקסימום תעבירו.
אני מחפש כרטיס קול לחיבור הרמקולים z-5500 logitech (אני יודע שהם לא איכותיים). בקרוב אחליף מערכת.
אני רוצה כרטיס איכותי. לא מבין בסאונד, אבל אני מאלה שמשחקים כל היום בהגדרות עד שהם מרוצים (לכל שיר ושיר).
יש לי משהו כמו 150 הופעות חיות באיכות hd dts שאני ממש מתלהב מהאיכות שלהם.
השאלה היא בכמה כרטיס קול ישפר את האיכות? האם שווה בכלל להחליף כרטיס קול (יש לי לוח אם של gigbyte 7.1)?
הכרטיס יהיה מיועד לצפייה בסרטים ולמוזיקה ופה ושם גם משחקים, לא לעריכה ואולפן.
אשמח לקבל המלצות ותשובות.
תודה.
אני מחפש כרטיס קול לחיבור הרמקולים z-5500 logitech (אני יודע שהם לא איכותיים). בקרוב אחליף מערכת.
אני רוצה כרטיס איכותי. לא מבין בסאונד, אבל אני מאלה שמשחקים כל היום בהגדרות עד שהם מרוצים (לכל שיר ושיר).
יש לי משהו כמו 150 הופעות חיות באיכות hd dts שאני ממש מתלהב מהאיכות שלהם.
השאלה היא בכמה כרטיס קול ישפר את האיכות? האם שווה בכלל להחליף כרטיס קול (יש לי לוח אם של gigbyte 7.1)?
הכרטיס יהיה מיועד לצפייה בסרטים ולמוזיקה ופה ושם גם משחקים, לא לעריכה ואולפן.
אשמח לקבל המלצות ותשובות.
תודה.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מנסיון - סדרת Audigy של Creative עושה עבודה מצויינת, אבל אני יודע שהיום Xonar של Asus משתלמת יותר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ציינת איך אתה מחובר היום ל-Z5500...
אם בכבלים אנלוגיים, האם ללוח האם הנוכחי שלך יש יציאת SPDIF (קואקס או אופטית)? אם אתה לא בטוח, ציין דגם מדוייק שלו.
אם כן, ממש אין טעם להשקיע בכרטיס קול יקר, כי את הפענוח וההמרה מדיגיטלי לאנלוגי עושה ה-Z5500 עצמו (בחיבור דיגיטלי כמובן).
אם בכבלים אנלוגיים, האם ללוח האם הנוכחי שלך יש יציאת SPDIF (קואקס או אופטית)? אם אתה לא בטוח, ציין דגם מדוייק שלו.
אם כן, ממש אין טעם להשקיע בכרטיס קול יקר, כי את הפענוח וההמרה מדיגיטלי לאנלוגי עושה ה-Z5500 עצמו (בחיבור דיגיטלי כמובן).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
״פענוח״ = הפיכת המידע הרב ערוצי המקודד בקובץ לאודיו המחולק לערוצים השונים - שניים קדמיים, שניים אחוריים, סנטר וסאב.
אם אתה מחובר בשלושה כבלים אנלוגיים, הפענוח מתבצע במחשב עצמו, וכל כבל מעביר מידע של שני ערוצים.
אם אתה מחובר בכבל קואקסיאלי או אופטי, הפענוח יכול להתבצע ברמקולים עצמם (העברה של המידע ללא פענוח או Bitstream), או במחשב (העברה של מידע מפוענח, בצורת Multi Channel PCM), והשאלה היא איך זה מוגדר.
בכל מקרה, דע שאם אתה מעביר ביטסטרים, אתה לא שומע DTS HD אלא DTS רגיל, כי ממשק קואקסיאלי (S/PDIF) לא תומך בפורמטים החדשים.
לגבי פענוח במחשב, אשאיר למומחים ממני (למשל Pixies...)
אם אתה מחובר בשלושה כבלים אנלוגיים, הפענוח מתבצע במחשב עצמו, וכל כבל מעביר מידע של שני ערוצים.
אם אתה מחובר בכבל קואקסיאלי או אופטי, הפענוח יכול להתבצע ברמקולים עצמם (העברה של המידע ללא פענוח או Bitstream), או במחשב (העברה של מידע מפוענח, בצורת Multi Channel PCM), והשאלה היא איך זה מוגדר.
בכל מקרה, דע שאם אתה מעביר ביטסטרים, אתה לא שומע DTS HD אלא DTS רגיל, כי ממשק קואקסיאלי (S/PDIF) לא תומך בפורמטים החדשים.
לגבי פענוח במחשב, אשאיר למומחים ממני (למשל Pixies...)
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מיהרתי להגיב. צודק בהחלט!pixies כתב:לא ציינת איך אתה מחובר היום ל-Z5500...
אם כן, ממש אין טעם להשקיע בכרטיס קול יקר, כי את הפענוח וההמרה מדיגיטלי לאנלוגי עושה ה-Z5500 עצמו (בחיבור דיגיטלי כמובן)....