למישהו יש צפי מתי אמורים להוסיף את שאר הערוצים(עם דגש על הערוצים היותר מעניינים - 9 ו-24)???
תוספת ערוצים לעידן+ ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בשביל הערוצים החדשים צריך לשדרג את התשתית. לא ברור שיש במה למלא את הערוצים הללו כי משרד האוצר רוצה שהערוצים יממנו את התשתית (כ 4מיליון ש״ח בשנה).
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
המצב לאשורו: אי אפשר להוסיף יותר ערוצים כי המולטיפלקס מלא.yos054 כתב:לפני מספר חודשים דובר על כך שיוסיפו עוד ערוצים למערך עידן+ ובנתיים הוסיפו רק את ערוץ 23...
למישהו יש צפי מתי אמורים להוסיף את שאר הערוצים(עם דגש על הערוצים היותר מעניינים - 9 ו-24)???
...
הרשות השנייה צריכה להקים מולטיפלקס נוסף (בתדר חדש) כדי שתהיה אפשרות להוסיף ערוצים נוספים.
עפ"י התיקון לחוק הרשות השנייה, הרשות מחוייבת לסיים את התהליך הזה (בניית מולטיפלקס חדש + הוספת הערוצים) עד 31 בדצמבר 2013.
הערוצים הפוטנציאלים להוספה למולטיפלקס החדש: (כפי שמפורט בחוק הרשות השנייה, סעיף 51)
הערוצים היעודיים הקיימים: ערוץ המוזיקה (24), ישראל פלוס (9), הערוץ בערבית (הלא TV).
ערוצים ייעודיים עתידיים: ערוץ החדשות, ערוץ המורשת.
כל בעל רשיון לשידורי טלוויזיה.
הערוץ הראשון ב-HD.
אני מקווה שהרשות השנייה תעמוד בלו"ז ובשנת 2013 נראה ערוצים נוספים.
נכון. יכול מאוד להיות שלערוצים הייעודים (יש לזכור שמדובר בערוצים מסחריים אשר ממומנים מפרסומות!) יש אינטרס להיכנס להפצה קרקעית, כי זה יעלה את מחיר הפרסומות שהם מוכרים (עקב הגדלת החשיפה של הערוץ). אולי יהיו ערוצים אחרים שיקנו רשיון שידור רק בשביל זה (ערוץ הקניות?).oferlaor כתב:בשביל הערוצים החדשים צריך לשדרג את התשתית. לא ברור שיש במה למלא את הערוצים הללו כי משרד האוצר רוצה שהערוצים יממנו את התשתית (כ 4מיליון ש״ח בשנה)....
הזמן יגיד אם זה נכון.
- oferlaor
- מנהל

השאל הגדולה היא האם גופים כמו ערוץ 9 או 24 יתעניינו בכניסה למערך החדש לאחר שירימו את התדרים החדשים.
ערוץ 9 לדעתי עלול להכנס. לבעלת ערוץ 24 כבר יש דריסת רגל בערוץ 2 ולכן הם לדעתי לא יסכימו. להערכתי אין גם עניין לערוץ בערבית.
לערוץ החדשות אין להערכתי הצדקה כלכלית להקמתו, אלא אם הוא מתפקד כ loss leader לשלדון אדלסון...
ערוץ 9 לדעתי עלול להכנס. לבעלת ערוץ 24 כבר יש דריסת רגל בערוץ 2 ולכן הם לדעתי לא יסכימו. להערכתי אין גם עניין לערוץ בערבית.
לערוץ החדשות אין להערכתי הצדקה כלכלית להקמתו, אלא אם הוא מתפקד כ loss leader לשלדון אדלסון...
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הוט ויס ובכלל משרד התקשורת, גופים שמזכירים לי אסוציאטיבית, "קרטל" "שחיתות" וזלזול בציבור..
אגב המרכאות הן רק בשביל המחשה.. זה באמת קרטל ובאמת מושחת.. (ואני משתדל להיות הכי עדין ומעודן במילים שלי).
נראה מתי הציבור יתעורר, הציבור הפראייר, הציבור הנאיבי..
אגב המרכאות הן רק בשביל המחשה.. זה באמת קרטל ובאמת מושחת.. (ואני משתדל להיות הכי עדין ומעודן במילים שלי).
נראה מתי הציבור יתעורר, הציבור הפראייר, הציבור הנאיבי..
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אני חושב שאתה טועה, "חוק הרשיונות" עבר. בדקתי עכשיו את חוק הרשות השנייה - תסתכל על סעיף 33א המדבר על התנאים להענקת רשיון לשידורי טלוויזיה: http://www.rashut2.org.il/editor/UpLoadLow/B-55.pdfasaf23 כתב:חוק הרישיונות לא עבר, לכן בזמן הקרוב לא נראה ערוצים חדשים. לדעתי זו שערורייה שלא ניתן להקים ערוצים פרטיים בישראל....
פרט לכך, יש גם פה עוד מידע: http://www.rashut2.org.il/critic_judge.asp?refCatId=251
נראה שאפשר להקים ערוצים פרטיים.. אם כי אף אחד לא מימש את זה עד כה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
סתם בדיחה מערך הטלוויזיה בישראל, אנחנו מפגרים אחרי כולם בתחום וגם בזה ידינו על העליונה.
מערך ה-DTT הוא בזבוז ענק של כספי משלם המיסים, כבר עדיף היה להשאר באנלוגי במקום לעבור לבדיחה הזו DTT
רדיו ברמה נמוכה
טלוויזיה בדיחה, כמות ערוצים כה קטנה
ממיר יקר
ערוץ 1 של רשות השידור - משדר תוכניות חסרות תוכן, חדשות עם הרבה טעויות אונליין בשידור, ציוד ישן ותכנים מאוד ישנים
ערוץ 23 - טעם טוב לראות את מסע עולמי כן, ויש כמה תוכניות נחמדות שמה אך הערוץ הזה הגיע כל כך מאוחר מרגע פתיחת המערך שזה פשוט ביזיון גם בערוץ זה התכנים ישנים לרוב ומגיעים מערוץ 1 ואף לפעמים שני התחנות משדרות יחדיו אותו התוכן
ערוץ 2- ערוץ מסחרי, ריאליטי רדוד, המון פרסומות ומעט תוכניות שאפשר לראות.. רדודות כמו דייט בחשיכה
ערוץ 10 - ערוץ מסחרי גוסס שכל יום יכול להסגר, תוכניות יותר איכותיות לפחות מבחינת חדשות ותחקירים גם פה יש לנו זכייה בתוכן רדוד כמו היפה והחנון
ערוץ רשות השידור - מה יש בו בעצם? סתם ערוץ מת
ערוץ הכנסת.. - נו באמת, משעמם לי לראות את הקופת שרצים עליה אני משלם כסף כמו כולם?
בקיצור ביזיון....
מערך ה-DTT הוא בזבוז ענק של כספי משלם המיסים, כבר עדיף היה להשאר באנלוגי במקום לעבור לבדיחה הזו DTT
רדיו ברמה נמוכה
טלוויזיה בדיחה, כמות ערוצים כה קטנה
ממיר יקר
ערוץ 1 של רשות השידור - משדר תוכניות חסרות תוכן, חדשות עם הרבה טעויות אונליין בשידור, ציוד ישן ותכנים מאוד ישנים
ערוץ 23 - טעם טוב לראות את מסע עולמי כן, ויש כמה תוכניות נחמדות שמה אך הערוץ הזה הגיע כל כך מאוחר מרגע פתיחת המערך שזה פשוט ביזיון גם בערוץ זה התכנים ישנים לרוב ומגיעים מערוץ 1 ואף לפעמים שני התחנות משדרות יחדיו אותו התוכן
ערוץ 2- ערוץ מסחרי, ריאליטי רדוד, המון פרסומות ומעט תוכניות שאפשר לראות.. רדודות כמו דייט בחשיכה
ערוץ 10 - ערוץ מסחרי גוסס שכל יום יכול להסגר, תוכניות יותר איכותיות לפחות מבחינת חדשות ותחקירים גם פה יש לנו זכייה בתוכן רדוד כמו היפה והחנון
ערוץ רשות השידור - מה יש בו בעצם? סתם ערוץ מת
ערוץ הכנסת.. - נו באמת, משעמם לי לראות את הקופת שרצים עליה אני משלם כסף כמו כולם?
בקיצור ביזיון....
יעמדו בזמנים, ממש. יש חוק (חוק!) שמחייב את המדינה לפרסם מכרז לרדיו דיגיטלי בשיטת DAB לא יאוחר משנת 2005. למרבה הצער, כשהמדינה מפירה את החוק, אין הרבה מה לעשות.
חוק הרישיונות עבר, אבל כדי להקים ערוצים נוספים היה צריך שקשת ורשת יבקשו לעבור לרישיון מהזכיון שיש להן שבתוקף לשנים הקרובות. הן לא ביקשו, והעניין למעשה מת לפחות עד 2015. דבר שני, בהינתן מה שקורה לערוץ 10, רק מי שיש לו כסף מיותר יבקש רישיון. כמות ההתחייבויות וההתערבויות למעשה מבטיחות שרק מי שיש לו אינטרס פוליטי ברור שווה לו להשקיע, כי מבחינה מסחרית זה לחלוטין לא ריאלי.
חוק הרישיונות עבר, אבל כדי להקים ערוצים נוספים היה צריך שקשת ורשת יבקשו לעבור לרישיון מהזכיון שיש להן שבתוקף לשנים הקרובות. הן לא ביקשו, והעניין למעשה מת לפחות עד 2015. דבר שני, בהינתן מה שקורה לערוץ 10, רק מי שיש לו כסף מיותר יבקש רישיון. כמות ההתחייבויות וההתערבויות למעשה מבטיחות שרק מי שיש לו אינטרס פוליטי ברור שווה לו להשקיע, כי מבחינה מסחרית זה לחלוטין לא ריאלי.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מכרז ה-DAB בוטל לאחר שאף-אחד לא ניגש אליו. נראה לי אגב שזה גם הגיוני כי בהנחה שמתישהו יהיו ערוצי רדיו איכותיים בעידן+ אז אף אחד כבר לא יצטרך את זה.
לגבי חוק הרשיונות - מוקדם להספיד אותו לגמרי, תכלס הוא שינה שני דברים עיקריים -
1. הוא מבטל לגמרי את שיטת הזכיונות, כלומר ברגע שהזכיון הנוכחי של ערוצים 2 ו-10 יסתיים הם יהיו חייבים לעבור לרשיון.
2. נכון להיום, לפחות בתאוריה, היוזמה להקמת ערוץ מסחרי בישראל לא חייבת להיות מכיוון המדינה. לכאורה כל אחד יכול לבוא ולבקש רשיון. בפועל זה לא קורה כי מסתכלים ורואים שיש שני ערוצים מסחריים וכבר אחד מהם כמעט קורס והשני גם קצת בקשיים אז אנשים לא רוצים להיכנס לביצה הזאת, אבל לכו תדעו מה יהיה בעתיד.
לגבי המולטיפלקס החדש שהרשות השניה אמורה להקים - אני מניח שכאן הכל עניין של כסף. המולטיפלקס בטח יוקם ברגע שיהיה מישהו שיכסה את העלות שלו. אני מניח שאיזה 4 ערוצים יעשו את זה. אולי אם וכאשר ישראל פלוס, הלא TV וערוץ 24 ירצו גם להצטרף לחגיגה ואולי גם במקרה שבעקבות המעבר לרשיונות ערוץ 2 ייאלץ להתפצל לשני ערוצים.
1. הוא מבטל לגמרי את שיטת הזכיונות, כלומר ברגע שהזכיון הנוכחי של ערוצים 2 ו-10 יסתיים הם יהיו חייבים לעבור לרשיון.
2. נכון להיום, לפחות בתאוריה, היוזמה להקמת ערוץ מסחרי בישראל לא חייבת להיות מכיוון המדינה. לכאורה כל אחד יכול לבוא ולבקש רשיון. בפועל זה לא קורה כי מסתכלים ורואים שיש שני ערוצים מסחריים וכבר אחד מהם כמעט קורס והשני גם קצת בקשיים אז אנשים לא רוצים להיכנס לביצה הזאת, אבל לכו תדעו מה יהיה בעתיד.
לגבי המולטיפלקס החדש שהרשות השניה אמורה להקים - אני מניח שכאן הכל עניין של כסף. המולטיפלקס בטח יוקם ברגע שיהיה מישהו שיכסה את העלות שלו. אני מניח שאיזה 4 ערוצים יעשו את זה. אולי אם וכאשר ישראל פלוס, הלא TV וערוץ 24 ירצו גם להצטרף לחגיגה ואולי גם במקרה שבעקבות המעבר לרשיונות ערוץ 2 ייאלץ להתפצל לשני ערוצים.
מכרז הDAB נערך באיחור של ארבע שנים, וזה למרות החוק. עד היום יצאו שבעה דוחות וועדות לגבי השידור הציבורי. לא ביצעו כלום. הזכיונות של חברות ערוץ 2 בתוקף לעוד שנים ארוכות. ערוץ 24 בחיים לא ישלם בשביל מולטיפלקס נוסף. הוא שייך לקשת, שלא רצתה לעבור לרישיון לפיו תקבל ערוץ לעצמה כי זה היה פותח את הפתח לעוד מתחרים וגם מעלה לה את ההוצאות. היא בוודאי לא תעביר כסף דרך ערוץ 24 הקורס תמידית כדי לכרות את הענף שעליו היא יושבת.
בקיצור, בהתחלה התבאסתי שהטלוויזיה החדשה שקניתי לא תומכת ב DVB-T2. אח"כ נרגעתי. אנחנו מדברים על עוד חמש שנים לפחות.
בקיצור, בהתחלה התבאסתי שהטלוויזיה החדשה שקניתי לא תומכת ב DVB-T2. אח"כ נרגעתי. אנחנו מדברים על עוד חמש שנים לפחות.
מה הקשר בין עידן ובין DABNegativeIQ כתב:מכרז ה-DAB בוטל לאחר שאף-אחד לא ניגש אליו. נראה לי אגב שזה גם הגיוני כי בהנחה שמתישהו יהיו ערוצי רדיו איכותיים בעידן+ אז אף אחד כבר לא יצטרך את זה.
לגבי המולטיפלקס החדש שהרשות השניה אמורה להקים - אני מניח שכאן הכל עניין של כסף. המולטיפלקס בטח יוקם ברגע שיהיה מישהו שיכסה את העלות שלו. אני מניח שאיזה 4 ערוצים יעשו את זה. אולי אם וכאשר ישראל פלוס, הלא TV וערוץ 24 ירצו גם להצטרף לחגיגה ואולי גם במקרה שבעקבות המעבר לרשיונות ערוץ 2 ייאלץ להתפצל לשני ערוצים....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שיש ערוצי רדיו בעידן+. לא מספיק והם באיכות מזעזעת אבל אם וכאשר הנושא ישתפר זה ייתר לחלוטין את הצורך ב-DAB.
- oferlaor
- מנהל

אני לא מכיר אף דרישה מערוצים חדשים שמדברת על hdtv.
מישהו ראה כזו הנחיה?
מישהו ראה כזו הנחיה?
עופר, כנס ללינק: http://www.rashut2.org.il/editor/UpLoadLow/hali2812.pdf
תגיע לעמוד 149 יש המשך שנראה לי רלוונטי יותר.
כרגיל הדרישה היא SD. אפילו לא 720P.
תגיע לעמוד 149 יש המשך שנראה לי רלוונטי יותר.
כרגיל הדרישה היא SD. אפילו לא 720P.
נערך לאחרונה על ידי nimrodg ב 27/10/2012 14:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא נראה לי, אני מקפיד פעם בשבוע לעדכן ולאתחל, בנתיים אין אצלי חדש,sblueeye כתב:נצל"ש - האם תחנת eco99 משודרת בעידן+? לא מצליח למצוא אותה ברשימת התחנות הזמינות....
מישהו שמע על זה?
הלוואי שיוסיפו גם את רדיו חיפה, כי האתר שלהם מקרטע!
פשוט חבל!