חיבור RCA לכניסת האמטנה (ANT IN) בטלוויזיה
הטלוויזיה שלי תומכת באפשרות של הצגת תמונה מכמה מקורות (PIP) אבל אחד המקורות חייב להיות TV (כניסת ה- ANT IN) - מאיזושהיא סיבה הממיר הפנימי שלה לא קולט עידן פלוס אז חשבתי על פתירון טוב עוד יותר - יש לי בחדר שני ממירים ואחד מהם מוציא וידאו דרך חיבור RCA (בננות) - ומצאתי באינטרנט ממיר מ - RAC ל - ANT פה http://www.ebay.com/itm/RCA-Compact-RF- ... 563c404ba5 וחשבתי לחבר דרכו את הממיר לכניסת ANT של הטלוויזיה וכך להרוויח את פונקציית ה - PIP אבל בהרבה יותר ערוצים ממה שעידן פלוס נותן.
אני רוצה לוודא שזה יכול לעבוד לפני שאני מזמין את הממיר מחו"ל (אלא אם מישהוא יצביע על מקום שאפשר לקנות אותו בארץ כמובן).
אני רוצה לוודא שזה יכול לעבוד לפני שאני מזמין את הממיר מחו"ל (אלא אם מישהוא יצביע על מקום שאפשר לקנות אותו בארץ כמובן).
מה זאת אומרת אני יכול להשתמש בוידא, על איזה וידאו אתה מדבר? האם אני יכול לחבר את יציאת ה- RCA של הממיר הוט שלי לרכיב שאני מדבר עליו (ממיר RCA ל- ANT) ולחבר לכניסת ה- ANT IN בטלוויזיה?asaf23 כתב:אתה יכול להשתמש בוידאו. בכל מקרה האיכות תהיה ירודה....
למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר "כל וידאו" - האם אתה מתכוון ל- VCR?asaf23 כתב:לא מכיר את הרכיב. כל וידאו שתחבר לו מקלט עידן ב-RCA יכול להוציא את השידור ב-RF.
בשני המקרים האיכות נמוכה. כל הפואנטה בשידורים דיגיטליים היא איכות תמונה משופרת...
כי יש לי וידאו Toshiba SD-38VKR ויש לו כניסת RCA (Line 3 אבל כאשר מחברים לשם משהוא זה לא משודר מיציאת ה- ANT OUT שלו לטלוויזיה - ניסיתי. נראה לי שהיציאה הזאת ANT Out ב VCR משדרת את מה שנכנס מכניסת ה- Cable In (חיבור ישיר לכבל הלבן של הכבלים).
בכל מקרה - האם הרעיון שלי של חיבור היציאת RCA מהממיר של הוט לממיר RCA to ANT ומשם לכניסת הטלוויזיה יכול לעבוד? (אם יש לך רעיון איך לגרום לזה לעבוד דרך ה- VCR שלי אני גם השמח לשמוע)