אוזניות שלא דיברו עליהם כאן!
שלום לכולם,
ראשית רציתי להגיד לכם שהפורם שלכם הוא מקור ידע מעולה, תודה רבה!
ולנושא שלשמו התכנסנו: החלטתי לשדרג את האוזניות שלי. אני שומע מוזיקה מגוונת (מטאל, קלאסית ומחזות זמר), ואני שומע אותה בעיקר במשרד ובדרכים.
כמו כן, אני משתמש באוזניות לדיבור מדי פעם, וזה פיצ'ר שהייתי שמח אם היה קיים.
הבחירה הראשונה שלי היתה P5 של B&W, אבל ראיתי כאן ביקורות שנוטות לכאן ולכאן. ואז ראיתי באינטרנט את האוזניות M80 של V moda עם ביקורות מעולות. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האוזניות האלו, האם הן עמידות כמו שאומרים? והאם אתם ממליצים עליהם?
תודה רבה מראש!
ראשית רציתי להגיד לכם שהפורם שלכם הוא מקור ידע מעולה, תודה רבה!
ולנושא שלשמו התכנסנו: החלטתי לשדרג את האוזניות שלי. אני שומע מוזיקה מגוונת (מטאל, קלאסית ומחזות זמר), ואני שומע אותה בעיקר במשרד ובדרכים.
כמו כן, אני משתמש באוזניות לדיבור מדי פעם, וזה פיצ'ר שהייתי שמח אם היה קיים.
הבחירה הראשונה שלי היתה P5 של B&W, אבל ראיתי כאן ביקורות שנוטות לכאן ולכאן. ואז ראיתי באינטרנט את האוזניות M80 של V moda עם ביקורות מעולות. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האוזניות האלו, האם הן עמידות כמו שאומרים? והאם אתם ממליצים עליהם?
תודה רבה מראש!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התקציב עומד בערך על 300$, אני מוכן לזלוג גם למעלה אם כמה דולרים יהוו הבדל משמעותי.
אטימות רעש קצת פחות רלוונטית עבורי (אלא אם האוזניות של V MODA ממש מרעישות לסביבה, זו כבר בעיה למרות שאני מבין שזה לא המצב)
יש לי נסיון רע עם in ear ובגדול אני מעדיף להמנע מהן אם אפשר. בנוגע לגודל, אין לי בעיה להסתובב עם אוזניות on ear אבל אני מעדיף לשמור אותם כמה שיותר בפרופורציה ולא להראות מנופח מדי
אטימות רעש קצת פחות רלוונטית עבורי (אלא אם האוזניות של V MODA ממש מרעישות לסביבה, זו כבר בעיה למרות שאני מבין שזה לא המצב)
יש לי נסיון רע עם in ear ובגדול אני מעדיף להמנע מהן אם אפשר. בנוגע לגודל, אין לי בעיה להסתובב עם אוזניות on ear אבל אני מעדיף לשמור אותם כמה שיותר בפרופורציה ולא להראות מנופח מדי
M80 זכה לשבחים בהד-פיי בהרבה מקומות. זה "יריה בטוחה". שים לב אם האוזניות משמשות אותך לניידות או לשמיעה בבית/משרד/במקום ובתאם תבחר את הדגם המתאים- ON THE EAR לניידות, AROUND THE EAR לבית.
אגב, פעם חילקו זוג אחד של אלו מהדגם AROUND THE EAR לאחד היוזרים כאן במסגרת תחרות של "מכור האתר". אולי הוא יוכל להביע את דעתו לגביהם.
עריכה:
ה-P5 והמוצרים של B&W בשוק האוזניות לא שוות את המחיר שלהן ביחס למתחרות. המחיר מנופח ויש מתחרות זולות וטובות יותר!
אגב, פעם חילקו זוג אחד של אלו מהדגם AROUND THE EAR לאחד היוזרים כאן במסגרת תחרות של "מכור האתר". אולי הוא יוכל להביע את דעתו לגביהם.
עריכה:
ה-P5 והמוצרים של B&W בשוק האוזניות לא שוות את המחיר שלהן ביחס למתחרות. המחיר מנופח ויש מתחרות זולות וטובות יותר!
מה השימוש שלהן? פנימי או חיצוני?
כמו כן, לאיזה זאנרים/סגנונות מוזיקה?
בהתאם לזה אתחיל להבין לאן אנו חותרים.
כמו כן, לאיזה זאנרים/סגנונות מוזיקה?
בהתאם לזה אתחיל להבין לאן אנו חותרים.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **