rolikov כתב:תודה על העצה לשים מזרונים , אבל לדעתי זה לא ישים .
לגבי שאלתך JEXY : הרמקולים שהוא משתמש : PHILIPS ישנים ( עם וופר 12 ) 3 WAY . זה רמקול שיושב על הרצפה .
יש לו כאלו 3 מקדימה ו זוג אחוריים .
לגבי האקולייזר - אבי משתמש בדיוק הפוך להמלצות ... הוא מעלה את הסליידים הכי שמאליים ( 50 הרץ ) למעלה לכמעט מקסימום . זו האהבה שלו , לשמוע מוסיקה בעצמה נמוכה אבל עם עומק ובסים . ומכיוון שזה מפריע לשכנים , התחלתי את השרשור הנ"ל . על מנת שיישאר עם הבסים שהוא אוהב , ומצד שני לנסות לבודד אותו מהשכן למעלה

...
עכשיו יותר מובן...
לא יעזור שום דבר, סביר להניח שמקום האזנה שלו כזה שמחייב אותו להגביר את התדרים הנמוכים.
סביר להניח שגילו כזה שמחייב הגברה חזקה בכדי לשמוע את התדרים...
זה לא נכון להאזין בצורה זו, לא לך, לא לאבא שלך ובטח לא לשכנים שחוטפים את כל הזעזועים ישירות מהרמקול שבטח מונח רק על הרצפה, ללא ספייקים וללא שטייח...
אני מציע אולי לשנות את ההרגל ולרכוש אוזניות סגורות אולפניות או של DJ... אני בעיקר אוהב לשמוע מוזיקה בלילה ובגלל שעסקתי בתחום הDJ רכשתי לי אוזניות של סנהייזר דגם HD25.
עוד דבר שאפשר לנסות זה למקד את הבאס במקום האזנה שלו על ידי חיבור סאבוופר למערכת וכיול אחר של הרמקולים הקדמיים. הסאב יהיה באזור האזנה מכוון לעוצמה מסויימת ולטווח תדרים מסויים, זה אולי יעזור קצת אך לא בהרבה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי ב
פייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT