תרגום מובנה בסרטי HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
הצלחתי פעם לחלץ את הטקסט מתוך CC בקובץ TS.
זה היה סיוט אמיתי, ולקח כמה שעות טובות בשיטה שעשיתי את זה. ה-TIMECODES לא היו מדוייקים, אז אפילו להמיר את זה ל-SRT לא ממש הצלחתי...
נדנדתי לכל החברות שיוסיפו את זה, זה יהיה אדיר אם זה יעבוד ב-STREAMERS או אפילו בתוכנות TS PLAYBACK רגילות.
כרגע רק MYHD תומך בזה.
זה היה סיוט אמיתי, ולקח כמה שעות טובות בשיטה שעשיתי את זה. ה-TIMECODES לא היו מדוייקים, אז אפילו להמיר את זה ל-SRT לא ממש הצלחתי...
נדנדתי לכל החברות שיוסיפו את זה, זה יהיה אדיר אם זה יעבוד ב-STREAMERS או אפילו בתוכנות TS PLAYBACK רגילות.
כרגע רק MYHD תומך בזה.
Supports embedded subtitles/chapters
BS.Player™ 2.10 also supports embedded subtitles/chapters), not only for OGM but for all formats. This means that also the subtitles, embedded in the file itself can be played.
BS.Player™ 2.10 also supports embedded subtitles/chapters), not only for OGM but for all formats. This means that also the subtitles, embedded in the file itself can be played.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
האalophind כתב:מי צריך כתוביות בפורנו ?Nissim כתב:אני אשמח לנסות אבל אני צריך להוריד את הסרט שמכיל כתוביות ולא שיתפו אותי בשמו.oferlaor כתב:מישהו יכול לנסות ולומר אם זה עובד?.........
אז איך נבין מה קורה
יש את ההיא בצד שעושה תנועות עם הידייםguyezra כתב:האalophind כתב:מי צריך כתוביות בפורנו ?Nissim כתב:אני אשמח לנסות אבל אני צריך להוריד את הסרט שמכיל כתוביות ולא שיתפו אותי בשמו.oferlaor כתב:מישהו יכול לנסות ולומר אם זה עובד?.........![]()
אז איך נבין מה קורה![]()
...
-
shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
רק עכשיו אני רואה את כל ההודעות..
שם הסרט - Charlie and the Chocolate Factory
http://www.newzbin.com/browse/post/2068403/
בדקתי עם Bsplayer גירסת Pro האחרונה - אין אפשרות להציג כתוביות.
http://www.newzbin.com/browse/post/2068403/
בדקתי עם Bsplayer גירסת Pro האחרונה - אין אפשרות להציג כתוביות.