חיבור מחשב לטלויזיה - RCA TO SVIDEO
ניסיתי לחבר מחשב לטלויזיה מיציאת SVIDEO במחשב לכניסת RCA בטלויזיה.
אך קיבלתי רק שחור לבן.
לאחר שעות של מאבקים עם הדרייברים ניסיתי לחבר כבל RCA-RCA בעזרת מתאם לSVIDEO. עבד תקין.
לאחר שהשוותי בין הכבלים מסתבר שהכל SVIDEO היה בעל 4פינים והמתאם SVIDEO בעל 7פינים.
אז לפני שאני הולך לקנות עוד כבל האם זאת באמת הבעיה הוא שאולי הכבל פשוט דפוק ואחד אחר בעל 4פינים גם יכול לעבוד?
אך קיבלתי רק שחור לבן.
לאחר שעות של מאבקים עם הדרייברים ניסיתי לחבר כבל RCA-RCA בעזרת מתאם לSVIDEO. עבד תקין.
לאחר שהשוותי בין הכבלים מסתבר שהכל SVIDEO היה בעל 4פינים והמתאם SVIDEO בעל 7פינים.
אז לפני שאני הולך לקנות עוד כבל האם זאת באמת הבעיה הוא שאולי הכבל פשוט דפוק ואחד אחר בעל 4פינים גם יכול לעבוד?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כבל 7 פינים ל-4 פינים עובד יופי, אני עבדתי ככה הרבה זמן
לדעתי חיברת משהו לא טוב, או שיש לך בעיה בטלויזיה או בהגדרות יציאה מהמחשב
האמת שאני קצת מתקשה להבין מה בדיוק עשית איך ועם איזה כבלים ומתאמים.
אתה חיברת S-VIDEO ל-RCA? למה אתה חושב שזה יעבוד? באיזה כבל בדיוק השתמשת? כבל ייעודי לזה?
אין לך S-VIDEO בטלויזיה?
אם אתה יכול להעלות תמונות, זה יעזור
לדעתי חיברת משהו לא טוב, או שיש לך בעיה בטלויזיה או בהגדרות יציאה מהמחשב
האמת שאני קצת מתקשה להבין מה בדיוק עשית איך ועם איזה כבלים ומתאמים.
אתה חיברת S-VIDEO ל-RCA? למה אתה חושב שזה יעבוד? באיזה כבל בדיוק השתמשת? כבל ייעודי לזה?
אין לך S-VIDEO בטלויזיה?
אם אתה יכול להעלות תמונות, זה יעזור
אחרי קצת בירורים שעשיתי מסתבר שהSVIDEO זה לא מה שחשבתי.
היציאה מכרטיסי הטלויזיה (במקרה הזה READON9250) היא יציאה בעלת 7פינים ואילו כבלים SVIDEO רגילים בעלי4פינים בלבד.
לכן יש להשתמש בכבל RCA-RCA ובמתאם שמגיע עם הכרטיס.
בקיצור עכשיו צריך למצוא מקום שמוכר כבל RCA-RCA 5מטר, מישהו מכיר?
היציאה מכרטיסי הטלויזיה (במקרה הזה READON9250) היא יציאה בעלת 7פינים ואילו כבלים SVIDEO רגילים בעלי4פינים בלבד.
לכן יש להשתמש בכבל RCA-RCA ובמתאם שמגיע עם הכרטיס.
בקיצור עכשיו צריך למצוא מקום שמוכר כבל RCA-RCA 5מטר, מישהו מכיר?
היציאה של ה9250 היא כן יציאת SVIDEO אבל מורכבץת יותר.
הנה כמה נקודות חשובות.
*החיבור שיש לך בכרטיס זהו חיבור מיוחז שמשמש גם כיציאה וגם ככניסת וידאו - קיבלת עם הכרטיס
מין מתאם עם ארבעה ראשים - 2 RCA ׁHMHTV UFBHXV U2 ו 2 SVIDEO (יציאה וכניסה)
* אתה בעצם לא צריך מתאם בSVIDEO לRCA כי כבר יש לך - אתה פשוט צריך כבל RCA רגיל (שתיי הקצוות RCA)
* ניתן לחבר כבל מתאם מSVIDEOI ל RCA אבל אתה חייב להגדיר בהגדרות היציאה במחשב שמחובר RCA
שים לב גם שמוגדר לך PAL - אני מאמין שהTV שלך לא תומכת בשעטות שידור אחרות
* אתה תוכל לחבר גם כבל SVIDEO לRCA ישירות לחיבור בכרטס אבל אז אתה מפסיד את אופציות הכניסה והיציאה האחרות
שגם ככה יש לך במתאם
אתה יכול למצוא כבל RCA של 5מטר בהום סנטר או ACE (ישם ששם גם 15 מטר אם תרצה)
הנה כמה נקודות חשובות.
*החיבור שיש לך בכרטיס זהו חיבור מיוחז שמשמש גם כיציאה וגם ככניסת וידאו - קיבלת עם הכרטיס
מין מתאם עם ארבעה ראשים - 2 RCA ׁHMHTV UFBHXV U2 ו 2 SVIDEO (יציאה וכניסה)
* אתה בעצם לא צריך מתאם בSVIDEO לRCA כי כבר יש לך - אתה פשוט צריך כבל RCA רגיל (שתיי הקצוות RCA)
* ניתן לחבר כבל מתאם מSVIDEOI ל RCA אבל אתה חייב להגדיר בהגדרות היציאה במחשב שמחובר RCA
שים לב גם שמוגדר לך PAL - אני מאמין שהTV שלך לא תומכת בשעטות שידור אחרות
* אתה תוכל לחבר גם כבל SVIDEO לRCA ישירות לחיבור בכרטס אבל אז אתה מפסיד את אופציות הכניסה והיציאה האחרות
שגם ככה יש לך במתאם
אתה יכול למצוא כבל RCA של 5מטר בהום סנטר או ACE (ישם ששם גם 15 מטר אם תרצה)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה פשוט לא נכון!!psike כתב: אחרי קצת בירורים שעשיתי מסתבר שהSVIDEO זה לא מה שחשבתי.
לכן יש להשתמש בכבל RCA-RCA ובמתאם שמגיע עם הכרטיס....
תקרא שוב את מה שכתבתי
היה פה לא מזמן מישהו עם בעיה זהה, וכבל S-VIDEO רגיל עבד לו
יש שם 3 פינים נוספים להוצאת אות קומפוננט.
guyezra + SBN
קחו בחשבון שבמקרה הזה ב9250 של ATI אין קומפוננט ככה שזה לא בדיוק כמו בשרשור הקודם...
כאן מדובר על כניסת וידאו ויציאת וידאו מאותו החיבור אבל בכול מקרה עניין הSVIDEO לא משנה
גם כאן הוא יכול לעבוד עם כבל SVIDEO -
psike - אתה יכול לחבר גם SVIDEO רגיל יחד עם המתאם שקיבלת - אם אתה רואה שחור לבן בחיבור SVIDEO ל RCA אז זה אומר
שהגדרת יציאת הוידאו שלך נמצאת בSVIDEO (העבר ליציאת RCA בהגדרות כרטיס המסך)
הסיבה לכך היא שביציאת SVIDEO יש לך הפרדה בין תמונה בצבעים לתמונה בשחור לבן - כאשר מוגדרת יציאת SVIDEO
ואתה מחבר מתאם של SV ל RCA אז זה ממש לחבר RCA עם מקור תמונה אחד - במקרה הזה עוברת רק תמונת השחור לבן
כי הפינים המקושרים לRCA הם אלה של השחור לבן - בקיצור - הגדרת היציאה כיציאת RCA אמורה לפתור את הבעיה.
קחו בחשבון שבמקרה הזה ב9250 של ATI אין קומפוננט ככה שזה לא בדיוק כמו בשרשור הקודם...
כאן מדובר על כניסת וידאו ויציאת וידאו מאותו החיבור אבל בכול מקרה עניין הSVIDEO לא משנה
גם כאן הוא יכול לעבוד עם כבל SVIDEO -
psike - אתה יכול לחבר גם SVIDEO רגיל יחד עם המתאם שקיבלת - אם אתה רואה שחור לבן בחיבור SVIDEO ל RCA אז זה אומר
שהגדרת יציאת הוידאו שלך נמצאת בSVIDEO (העבר ליציאת RCA בהגדרות כרטיס המסך)
הסיבה לכך היא שביציאת SVIDEO יש לך הפרדה בין תמונה בצבעים לתמונה בשחור לבן - כאשר מוגדרת יציאת SVIDEO
ואתה מחבר מתאם של SV ל RCA אז זה ממש לחבר RCA עם מקור תמונה אחד - במקרה הזה עוברת רק תמונת השחור לבן
כי הפינים המקושרים לRCA הם אלה של השחור לבן - בקיצור - הגדרת היציאה כיציאת RCA אמורה לפתור את הבעיה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

לדעתי זה כן בדיוק...goodoffer כתב:guyezra + SBN
קחו בחשבון שבמקרה הזה ב9250 של ATI אין קומפוננט ככה שזה לא בדיוק כמו בשרשור הקודם......
7 פינים זה כנראה הסטנדרט במחשבים (אני מנחש כאן...)
גם הכרטיס שהיה לי לא תמך בקומפוננט אבל היה עם 7 פינים.
SBN גם יוכל להעיד אם הכרטיס שלו תומך בקומפוננט או לא
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 25/08/2006 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.