האם לקנות Xtreamer Prodigy?
שלום,
כבר פירסמתי פה כמב שרשורים לגבי ההתלבטות הגדולה שלי האם לקנות Xtreamer Prodigy בין אם לקנות Popcorn Hour A-300?
אפילו שענו לי עדיין אני מתלבט מכיוון ש:
העיצוב של הפרודג'י לדעתי יותר מושך מהA-300 גם בתפריטים וגם בחיצוניות שלו
ולפרודיג'י יש אפשרות לAndroid ובנוסף יש את ה-xAppInstaller שגם בו יש הרבה אפליקציות וגם גלישה באינטרנט לעומת הA-300 שאין בו הרבה אפליקציות וגם לא גלישה באינטרנט.
אך אני מתלבט כי בשבוע - שבועיים האחרונים ראיתי הרבה שרשורים שבהם יש לכל מיני משתמשים מהפורום בעיות בפרודיג'י ובA-300 אין כאלה הרבה בעיות כמו בפרודיג'י ולכן אני מפחד לקנות פרודיג'י ולהתאכזב ואחר כך לאכול את הלב שלא קניתי את הA-300.
גם אני לא יודע אם הפרוד'יגי מנגן את כל מה שהA-300?
והאם הפרודיג'י מנגן Bluray RIPS?
מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות?
בתודה,אסף
כבר פירסמתי פה כמב שרשורים לגבי ההתלבטות הגדולה שלי האם לקנות Xtreamer Prodigy בין אם לקנות Popcorn Hour A-300?
אפילו שענו לי עדיין אני מתלבט מכיוון ש:
העיצוב של הפרודג'י לדעתי יותר מושך מהA-300 גם בתפריטים וגם בחיצוניות שלו
ולפרודיג'י יש אפשרות לAndroid ובנוסף יש את ה-xAppInstaller שגם בו יש הרבה אפליקציות וגם גלישה באינטרנט לעומת הA-300 שאין בו הרבה אפליקציות וגם לא גלישה באינטרנט.
אך אני מתלבט כי בשבוע - שבועיים האחרונים ראיתי הרבה שרשורים שבהם יש לכל מיני משתמשים מהפורום בעיות בפרודיג'י ובA-300 אין כאלה הרבה בעיות כמו בפרודיג'י ולכן אני מפחד לקנות פרודיג'י ולהתאכזב ואחר כך לאכול את הלב שלא קניתי את הA-300.
גם אני לא יודע אם הפרוד'יגי מנגן את כל מה שהA-300?
והאם הפרודיג'י מנגן Bluray RIPS?
מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות?
בתודה,אסף
אם מה שחשוב לך הוא גלישה עדיף לך HTPC ולא סטרימר ( או בוקסי אם אתה מתעקש על סטרימר ) . חד משמעית.
ה-A300 עדיף בהרבה בכול מה שקשור לביצועים וזה בגלל הצ'יפ החזק שלו. אם אתה מזרים מהרשת אין בכלל
מה לחשוב.האקסטרימר יקרטע ברגע שתעמת אותו עם תכני בלוריי.בפרודיג'י-הדרך היחידה לצפות בתכנים כאלו
ללא בעיות היא דרך דיסק קשיח מחובר פנימית.אחרי העדכון האחרון ה-A300 יותר יציב ובכול אופן אם תכני תלת
מימד אינם העניין שלך ואתה מעוניין לצפות בתכנים כבדים אין פה תחרות.
ה-A300 עדיף בהרבה בכול מה שקשור לביצועים וזה בגלל הצ'יפ החזק שלו. אם אתה מזרים מהרשת אין בכלל
מה לחשוב.האקסטרימר יקרטע ברגע שתעמת אותו עם תכני בלוריי.בפרודיג'י-הדרך היחידה לצפות בתכנים כאלו
ללא בעיות היא דרך דיסק קשיח מחובר פנימית.אחרי העדכון האחרון ה-A300 יותר יציב ובכול אופן אם תכני תלת
מימד אינם העניין שלך ואתה מעוניין לצפות בתכנים כבדים אין פה תחרות.
בקשר לפרודיג'י....
אפילו שאני אחד מאלה שקראת עליהם שיש להם בעיות עם הפרודיג'י ,
אני חייב לומר שמבחינת כח עיבוד ויכולת לנגן BLURAY של 40GB הוא מנגן חלק בלי לקרטע למאית השניה....
אבל שוב זה עם הרד דיסק חיצוני שמחובר אליו..
אין לי עדיין מושג בנוגע לניגון קבצים מהרשת...אין לי צורך בזה...
אני חייב לומר שמבחינת כח עיבוד ויכולת לנגן BLURAY של 40GB הוא מנגן חלק בלי לקרטע למאית השניה....
אבל שוב זה עם הרד דיסק חיצוני שמחובר אליו..
אין לי עדיין מושג בנוגע לניגון קבצים מהרשת...אין לי צורך בזה...
K.I.S.S = Keep It Simple Stupid !
אין צורך להתלבט , לאחר שכבר הוצגו הסטרימרים החדשים של dune ו popcorn , כדאי לחכות כי בזמן הקרוב הם יהו זמינים למכירה , וגם תהיה להם תמיכה מלאה בתלת מימד ,ממה שהבנתי מהמפרטים הpopcorn a-400 יהיה מצוין , כך שאין טעם להתעסק בסטרימרים מהדור הקודם.