שלט של ממיר Innova 7002 בן פחות משבוע הפסיק להגיב.
-
taltallotafus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קניתי ביום חמישי ממיר Innova 7002 לפי המלצות ברשת, הכל עבד יפה עד היום, שבו השלט לא מפעיל את הממיר בכלל.
זה מתסכל במיוחד כי הווליום על off ואין לי שום דרך לשמוע גם דרך כפתורי הממיר, וגם כי זו מתנת יום הולדת.
למי יש עצה? האם זו באמת הרמה של המכשיר הזה?
זה מתסכל במיוחד כי הווליום על off ואין לי שום דרך לשמוע גם דרך כפתורי הממיר, וגם כי זו מתנת יום הולדת.
למי יש עצה? האם זו באמת הרמה של המכשיר הזה?
-
taltallotafus
-
- חבר שרק התחיל

בדקתי בעזרת מצלמת פלאפון ונורת השלט האינפרה אדום עובדת. למישהו יש רעיון לגבי זה? קראתי בפורום הזה כבר שני מקרים של ממיר שהפסיק להגיב לשלט, אבל לאחר עדכון תוכנה. במקרה הזה לא היה כל שינוי.
למישהו יש רעיון איך ניתן לשנות ווליום בלי שלט?
למישהו יש רעיון איך ניתן לשנות ווליום בלי שלט?
-
taltallotafus
-
- חבר שרק התחיל

תודה. אם אינני טועה אתה אחד מאלה ש"זכו" וגם אצלם הממיר הפסיק להגיב לשלט. איך פתרת את הנושא?
אני מקווה שלא מדובר במאפיין של המערכת...
אני מקווה שלא מדובר במאפיין של המערכת...
אצלי השלט הפסיק לעבוד לאחר עדכון הFW לגרסה של השלט השונה (לא קילקול בממיר) ולא יכולתי לבטל את העדכון ולחזור לFW הקודם ללא השלט...
במעבדה שלהם בדקו את הממיר והחליפו אותו לחדש כי לטענתם היתה בעיה בתמונה בעיה שאני לא ראיתי, אולי בדקו בחיבור שונה מהHDMI שאני משתמש
ירון
במעבדה שלהם בדקו את הממיר והחליפו אותו לחדש כי לטענתם היתה בעיה בתמונה בעיה שאני לא ראיתי, אולי בדקו בחיבור שונה מהHDMI שאני משתמש
ירון
-
taltallotafus
-
- חבר שרק התחיל

אז בעצם מה הקשר לבעיית השלט? מה אמרו לך על זה?
-
taltallotafus
-
- חבר שרק התחיל

הבנתי.
במקרה שלי ניתן אישור לחנות להחליף לי את הממיר וכעת יש לי ממיר חדש. נקווה שימשיך לעבוד באופן תקין...
במקרה שלי ניתן אישור לחנות להחליף לי את הממיר וכעת יש לי ממיר חדש. נקווה שימשיך לעבוד באופן תקין...
-
taltallotafus
-
- חבר שרק התחיל

השלט החדש מגלה תכונות דומות לשלט הקודם - מדי פעם החלפת ערוץ משנה את הווליום, או שהורדת ווליום מעלה אותו וכאלה. נקווה שהוא לא יגיע למצבו של הקודם.