ירוק
ירוק לבן
כתום
כתום לבן

תודה.

לא נכון... גם לפי הצבעים וגם לפי המספרים...harari כתב:המספור הוא סדר הגידים. במחבר זכר סדר הגידים שונה והוא לא לפי הצבעים בדיוק....

שים לב שלפי שיטה B הכתום לבן הוא מס' 1 וכתום הוא מס' 2, שים לב שאצליך זה הפוך ובגלל זה לא עובד לך.Bonanja כתב:לפני כשבוע חיברתי נקודת רשת קצת שונה ממה שאני מנסה לחבר עכשיו ובזמנו ליברתי רק ארבעה חוטים, פה העסק קצת שונה ויש גם מספרים שאין לי משוג מה הם אומרים, מה שחיברתי עד עכשיו לפי הסדר הבא(משמאל לימין):
ירוק
ירוק לבן
כתום
כתום לבן
תודה....

לא הבנת אותי. אני יודע טוב מאוד מהו הסדר מה משמעותו.JEXY כתב:לא נכון... גם לפי הצבעים וגם לפי המספרים...harari כתב:המספור הוא סדר הגידים. במחבר זכר סדר הגידים שונה והוא לא לפי הצבעים בדיוק....
מי שמכיר את המספרים ומהו כל צבע לפי המספור, ידע לחווט את הנקודה.
אני מזמן הפסקתי לעבוד עם נקודות אלו, לא נוחות מבחינת חיווט......

זו הסיבה שאיני עובד עם נקודות אלו... רמת גימור זולה מידי ביחס למחיר לצרכן...harari כתב:לא הבנת אותי. אני יודע טוב מאוד מהו הסדר מה משמעותו.JEXY כתב:לא נכון... גם לפי הצבעים וגם לפי המספרים...harari כתב:המספור הוא סדר הגידים. במחבר זכר סדר הגידים שונה והוא לא לפי הצבעים בדיוק....
ברור שסדר המספרים מצביע על סדר הצבעים. הכוונה היתה שהצבעים לא מסודרים בצורה "רגילה והגיונית", כלומר צבע והלבן שלו לידו כמו שנראה בתמונה אלא יש סדר מסויים בעל הגיון אחר....
מסכים איתך, לפני שבוע עבדתי עם נקודת גביס(מניח שאתה זוכר, פתחתי פה שרשור( העבודה הייתה הרבה יותר נוחה, זו נקודה שהייתה לי בבית אז באופן זמני אני משתמש בה, נקפוץ נקנה איזה 10 נק' ונרשת את הבית כמו שצריך.JEXY כתב:זו הסיבה שאיני עובד עם נקודות אלו... רמת גימור זולה מידי ביחס למחיר לצרכן...harari כתב:לא הבנת אותי. אני יודע טוב מאוד מהו הסדר מה משמעותו.JEXY כתב:לא נכון... גם לפי הצבעים וגם לפי המספרים...harari כתב:המספור הוא סדר הגידים. במחבר זכר סדר הגידים שונה והוא לא לפי הצבעים בדיוק....
ברור שסדר המספרים מצביע על סדר הצבעים. הכוונה היתה שהצבעים לא מסודרים בצורה "רגילה והגיונית", כלומר צבע והלבן שלו לידו כמו שנראה בתמונה אלא יש סדר מסויים בעל הגיון אחר.......