ביקורת ראשונה לפיליפס 8007

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #1 

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

הייתי לוקח הרבה מהביקורות באתר זה בעירבון מוגבל , אישית ראיתי את הטלוויזיה הזאת בגני תערוכה לפי מה שאני זוכר היא דווקא בלטה לטובה מבחינת זוויות הצפייה שלה ,לגבי איכות התמונה הייתה יותר טובה ללא ספק מה 5507 (אם זה שאהבתי גם את ה 5507) .
אני זוכר שהאתר הזה נתן לדוגמא לדגם 8606 ציון גבוהה אבל בפעול כשראיתי את הטלוויזיה הזאת מאוד התאכזבתי בין אם זה בזוויות הצפייה הגרועות כאשר באתר נתנו דווקא לדגם הזה צויין גבוה על זוויות צפייה וכו...

לא סומך על ביקורות מאתר זה ועד שאני לא אראה בעייניים דגם מסויים אני לא יקטול אותו.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

alex28 כתב:הייתי לוקח הרבה מהביקורות באתר זה בעירבון מוגבל , אישית ראיתי את הטלוויזיה הזאת בגני תערוכה לפי מה שאני זוכר היא דווקא בלטה לטובה מבחינת זוויות הצפייה שלה ,לגבי איכות התמונה הייתה יותר טובה ללא ספק מה 5507 (אם זה שאהבתי גם את ה 5507) .
אני זוכר שהאתר הזה נתן לדוגמא לדגם 8606 ציון גבוהה אבל בפעול כשראיתי את הטלוויזיה הזאת מאוד התאכזבתי בין אם זה בזוויות הצפייה הגרועות כאשר באתר נתנו דווקא לדגם הזה צויין גבוה על זוויות צפייה וכו...

לא סומך על ביקורות מאתר זה ועד שאני לא אראה בעייניים דגם מסויים אני לא יקטול אותו.
...
אתה לא יכול להיות בטוח במה שראית תאמין לי. המסכים מכוונים לפי מה שהיבואן רוצה שתראה. אם לקוחות היו רואים בתצוגה טוב יותר במסך שעולה כמה אלפים פחות לא היו יכולים להתגאות בספינות הדגל שלהם ובטח לא היו מצליחים למכור אותם. הדבר היחידי הוא זווית הצפיה שאין שליטה על כך.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

^^
אני הדגשתי את זוויות הצפייה ,
גם בביקורת נתנו ציון נמוך על כך שהמסך מבריק ומשתקף אבל בפועל בזכות זה שהמסך מבריק הוא מפיק תמונה יותר איכותית צלולה ומרשימה .
לגבי ענננות זה סיפור אחר כל דגם וטלוויזיה והבעיות שלה ולכן על זה לא אמרתי כלום כי רק בבית בחושך ניתן להחליט.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

כאשר אתה מקבל נק' שליליות כגון :
Glossy screen sensitive to glare.
Narrow viewing angles.
Clouding present on the model tested.
Disappointing audio quality.
וכל זאת במסך שעולה אלפים רבים מעל סדרות זולות יותר. אתה לא יכול להתלות בדברים כמו מה שאמרת. אלו בדיוק הסיבות למה לא לקנות אותו.
מדובר ב 4 גורמים די משמעותיים שלא טובים במסך הזה.
נכון שמסך מבריק בנוי לאיכות תמונה טובה יותר אבל בכל זאת הם מצאו לנכון להגיש שמדובר בתופעה מטרידה שאין אותה במסכי מט. הדבר חשוב מאוד למי שהסלון שלו מואר מאוד או עם הרבה חלונות.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אבל רוב דגמי "העל" מגיעים עם "בעיות" אלו כמו ציפוי מבריק ועננות בין אם זה סמסונג או סוני ...
אז זה אומר שלא כדי לקנות בכלל דגמי "על" ? אני לא מסכים אם זה
אין בעיה שידגישו את מעט מהחסרונות לתשומת הלב אבל שיתנו גם ביקורת אובייקטיבית וידגישו את הטוב שבא
לדוגמא:
אם אני הייתי כותב ביקורת הייתי רושם : לחיוב :[/u] מסך עם ציפוי מבריק/מיוחד שמפיק תמונה צלולה ואיכותית עם שחורים מעולים אבל מנגד משהו כשלילי: למי שיש סלון עם חלונות מקיר לקיר בכל פינות הבית אז זה יגרום להשתקפויות חמורות,
זאת לדוגמא ביקורת אובייטיבית.

עריכה: ביקורת מקיפה ויותר איכותית /אובקייטיבית מאוד חשובה בדגמי "על" כי מדובר בסכומים גבוהים בהשקעה לכן הצרכן צריך לדעת הרבה יותר על נקודות זכות ונגד ועפי יחס עלות תועלת להחליט , ומה שעשו פה בביקורת זה להשמיט הרבה נקודות זכות ולהדגיש את כל הנקודות הנגד שגם הן בספק גדול מבחינתי. כמו שכבר ציינתי בהודעות הקודמות
נערך לאחרונה על ידי alex28 ב 17/09/2012 15:40, נערך 3 פעמים בסך הכל.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אל תשכח שמדובר במסך לד - היתרון הגדול שלו הוא ביכולתו להגיע לעוצמת תאורה ותמונה חזקה בחדרים מוארים במיוחד. לכן יש פה בעיתיות קלה לא ? מצד אחד הוא מיועד לעבודה במקום מואר (זה יתרונו) ומצד שני הוא בוהק בצורה שקשה להנות.
כאשר האתר בוחן מסכים כאלו הוא מתיחס גם לעלות המסך - מה אתה מקבל בתמורה לתשלום ועד כמה התמונה איכותית, השתקפויות, עננות וכו'.
לא מדובר במסך גרוע אלא במסך מצויין, החסרונות שלו הם כפונקציה ישירה למחירו.

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

alex28 כתב:הייתי לוקח הרבה מהביקורות באתר זה בעירבון מוגבל , אישית ראיתי את הטלוויזיה הזאת בגני תערוכה לפי מה שאני זוכר היא דווקא בלטה לטובה מבחינת זוויות הצפייה שלה ,לגבי איכות התמונה הייתה יותר טובה ללא ספק מה 5507 (אם זה שאהבתי גם את ה 5507) .

...
ה 5507 שנבדקה ע"י האתר היתה בגודל 40" עם פאנל של שארפ וקונטרטסט הרבה יותר גבוה מהפנלים של סמסונג שבאים בגדלים האחרים של אותו הדגם ובדגמים אחרים של פיליפס כמו ה 8007.

עם כל הכבוד לך, אתה בוחן בעין לא מקצועית ובסביבה משתנה (אולם תצוגה, תערוכה...) ועם חומרים משתנים מה שיכול להטות בגדול את האבחנה שלך. הם בוחנים בכלים מקצועיים ובסביבת מעבדה ואת כל המסכים באותה סביבה ועם אותם כלים. 4 כוכבים זה ציון טוב באתר הזה. הם גם מייחסים חשיבות עליונה לקונטרסט (כיאות דרך אגב לאתר מקצועי), אבל כמובן שרוב האנשים לא יבדילו בין 5000 ל 2000.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תאמינו לי שאני לא סתם מגיע לתערכה/אולם מסתכל מהצד ועפי זה מחליט
אם אני בא לראות מסך ועד שאני לא לוקח את השלט ביד ולא משחק עם ההגדרות ומכוון עפי העין שלי אני לא עוזב את המקום.
וברור שמשתנים כאלו ואחרים כמו גודל ,סוג הפנל ותאורה יכולים לשנות דברים.
בכל מקרה אני חושב שמיציינו את הנושא ונחכה אולי לביקורות נוספות בין אם זה מקצועיות ובין אם זה מאנשים שכבר קנו את הדגם ואם הזמן נחכים .

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

גם אנשים שכבר קנו את הדגם הם לא אינדיקציה מקצועית, שכן רובם יהיו מאושרים גם מטלוויזיה שקיבלה 3 כוכבים ב DV ואפילו 2. בוטום ליין, מה שחשוב זה שהבן אדם יהיה מרוצה. אם הוא מרוצה, מה זה משנה כמה כוכבים קיבלה באתר כזה או אחר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”