Boardwalk Empire - עונה 3
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
העונה שלישית של הסידרה המיוחדת הזו מבית HBO התחילה היום.
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
התחלה יבשה, בואו נראה לאן זה יתפתח.
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
huber
איפה מתחילה כאן או שם?
איפה מתחילה כאן או שם?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

קרוקס44 - "כאן" אני לא בודק כבר כמה שנים טובות, הכוונה ברשת.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
פרק ראשון לא רע.
אלעד
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
סדרה מצויינת. אני גם בעונה קודמת חשבתי שהיה יבש אבל אגרת וראיתי ברצף. גם העונה אני מתכוון לעשות זאת.
"על החתום...."
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
מבחינתי ההתחלה הייתה מדהימה, ויש לי חשק עצום לראות כבר את הפרק השני.
ספוילר:
סוף הפרק בהחלט תפס אותי בהפתעה, ומר הארו הוא פשוט דמות מרתקת, ואשמח מאד אם הוא ישלב כוחות בהמשך עם נאקי.
אני מקווה שרושטיין ומאייר לנסקי יקבלו במה יותר מרכזית בסדרה הזאת. השחקנים שמגלמים אותם מצוינים והדמויות עצמן מן הסתם סופר מעניינות ועמוקות.
סוף ספוילר.
הסדרה הזאת היא אחת מהסיבות המרכזיות לדעתי לצמצום הפער ביוקרה בין סדרת טלוויזיה לקולנוע.
סדרות טלוויזיה כבר מזמן הפכו אצלי למעניינות הרבה יותר מקולנוע(לא זוכר מתי לאחרונה יצא סרט באמת ענק) ואני מקווה שזליגת שחקנים גדולים תמשיך אליהן.
ספוילר:
סוף הפרק בהחלט תפס אותי בהפתעה, ומר הארו הוא פשוט דמות מרתקת, ואשמח מאד אם הוא ישלב כוחות בהמשך עם נאקי.
אני מקווה שרושטיין ומאייר לנסקי יקבלו במה יותר מרכזית בסדרה הזאת. השחקנים שמגלמים אותם מצוינים והדמויות עצמן מן הסתם סופר מעניינות ועמוקות.
סוף ספוילר.
הסדרה הזאת היא אחת מהסיבות המרכזיות לדעתי לצמצום הפער ביוקרה בין סדרת טלוויזיה לקולנוע.
סדרות טלוויזיה כבר מזמן הפכו אצלי למעניינות הרבה יותר מקולנוע(לא זוכר מתי לאחרונה יצא סרט באמת ענק) ואני מקווה שזליגת שחקנים גדולים תמשיך אליהן.
- oferlaor
-
- מנהל

בדיוק ראיתי את רושטיין כדמות חייזר ב-MIB3...
sunny_jim
לי מאוד חסרים הרבה מהדמויות שחוסלו בפרק הזה ובסוף העונה הקודמת, אבל מכיוון (שכנראה) זה מבוסס על סיפור אמיתי אין מנוס. ברור לי לחלוטין שהדמויות הללו (כמו גם אל קפון) יהיו עיקר העונה הזו.
sunny_jim
לי מאוד חסרים הרבה מהדמויות שחוסלו בפרק הזה ובסוף העונה הקודמת, אבל מכיוון (שכנראה) זה מבוסס על סיפור אמיתי אין מנוס. ברור לי לחלוטין שהדמויות הללו (כמו גם אל קפון) יהיו עיקר העונה הזו.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
זה אכן מבוסס על סיפור אמיתי אך לא מעט דמויות בסדרה בדויות. חלקן מרכזיות מאד(ג'ימי דארמודי, נלסון ואן אלדן, צ'אלקי וייט, ריצ'ארד הארו ורבים אחרים.) ככל הידוע לי גם ג'יפ רוזטי(אשר קצת חמום מוח מדי לטעמי) הוא דמות בדויה.
ספוילר
בכל מקרה, גם לי מאד חבל על הדמות שחוסלה בסוף הפרק הראשון(על ג'ימי דארמודי משום מה קצת פחות חבל לי, למרות שהשחקן עצמו מצוין, מאז funny games יש לו מקום מיוחד בשבילי בלב
)
סוף ספוילר
רושטיין אגב שיחק בסרט המצוין "יהודי טוב" של האחרים כהן. מומלץ מאד ושם בפרספקטיבה מושלמת את הדעה האישית שלי על דת.
ספוילר
בכל מקרה, גם לי מאד חבל על הדמות שחוסלה בסוף הפרק הראשון(על ג'ימי דארמודי משום מה קצת פחות חבל לי, למרות שהשחקן עצמו מצוין, מאז funny games יש לו מקום מיוחד בשבילי בלב
סוף ספוילר
רושטיין אגב שיחק בסרט המצוין "יהודי טוב" של האחרים כהן. מומלץ מאד ושם בפרספקטיבה מושלמת את הדעה האישית שלי על דת.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

Michael Stuhlbarg שמשחק את רוטשטיין אכן משחק חייזר די מרכזי ב MIB 3, לקח לי 2-3 שניות לזהות אותו מכיוון שהדמות שהוא עושה שם שונה מהותית (ואחת החביבות עליי בסרט הנ"ל ד"א) מהדמות אותה הוא משחק בסידרה.oferlaor כתב:בדיוק ראיתי את רושטיין כדמות חייזר ב-MIB3...
sunny_jim
לי מאוד חסרים הרבה מהדמויות שחוסלו בפרק הזה ובסוף העונה הקודמת, אבל מכיוון (שכנראה) זה מבוסס על סיפור אמיתי אין מנוס. ברור לי לחלוטין שהדמויות הללו (כמו גם אל קפון) יהיו עיקר העונה הזו....
הדמות של ג'ימי דארמודי לא ממש חסרה לי, השחקן ששיחק אותה גילם דמות יבשה כמו מדבר הסהרה באמצעו של הקיץ. כן חבל היה לי שחיסלו את הקצב (היהודי המבוגר).
ד"א, אני היחיד שהיה לו מוזר לראות בתחילת הפרק את הבחור מביא לכולם קפה בכוסות חד פעמיות - בתחילת המאה?!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
ספווילר
יש מישהו שיכול להסביר לי , מי בדיוק גרם להריגתו של האיש של נאקי בסוף הפרק ? הרי הוא הלך להרוג את הגנב, ומישהו עשה לו אמבוש , יש לכם רעיונות מי ולמה ?
יש מישהו שיכול להסביר לי , מי בדיוק גרם להריגתו של האיש של נאקי בסוף הפרק ? הרי הוא הלך להרוג את הגנב, ומישהו עשה לו אמבוש , יש לכם רעיונות מי ולמה ?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
הפרק השני יצא, התשובה כנראה שם 
שי
- Eliran89C
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
ריצרד הארו הרג את הקצב היהודי בגלל שהוא רצח את אנג'לה בעונה הקודמתtruejoker כתב:ספווילר
יש מישהו שיכול להסביר לי , מי בדיוק גרם להריגתו של האיש של נאקי בסוף הפרק ? הרי הוא הלך להרוג את הגנב, ומישהו עשה לו אמבוש , יש לכם רעיונות מי ולמה ?...
עושה רושם שהוא היה מאוהב בה
- oferlaor
-
- מנהל

אגב, זה הוסבר בפרק השלישי היטב.
עונה חזקה, המאפיה האיטלקית מרימה את הראש. מה יהיה עם השוטר לשעבר?!
לחובבי רחוב סומסום ואימפריית הטיילת:
עונה חזקה, המאפיה האיטלקית מרימה את הראש. מה יהיה עם השוטר לשעבר?!
לחובבי רחוב סומסום ואימפריית הטיילת:
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
אין,אין בעולם על רחוב סומסום 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הסידרה קיבלה עונה רביעית