Boardwalk Empire - עונה 3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
העונה שלישית של הסידרה המיוחדת הזו מבית HBO התחילה היום.
-
Huber
- חבר במועדון HT

קרוקס44 - "כאן" אני לא בודק כבר כמה שנים טובות, הכוונה ברשת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מבחינתי ההתחלה הייתה מדהימה, ויש לי חשק עצום לראות כבר את הפרק השני.
ספוילר:
סוף הפרק בהחלט תפס אותי בהפתעה, ומר הארו הוא פשוט דמות מרתקת, ואשמח מאד אם הוא ישלב כוחות בהמשך עם נאקי.
אני מקווה שרושטיין ומאייר לנסקי יקבלו במה יותר מרכזית בסדרה הזאת. השחקנים שמגלמים אותם מצוינים והדמויות עצמן מן הסתם סופר מעניינות ועמוקות.
סוף ספוילר.
הסדרה הזאת היא אחת מהסיבות המרכזיות לדעתי לצמצום הפער ביוקרה בין סדרת טלוויזיה לקולנוע.
סדרות טלוויזיה כבר מזמן הפכו אצלי למעניינות הרבה יותר מקולנוע(לא זוכר מתי לאחרונה יצא סרט באמת ענק) ואני מקווה שזליגת שחקנים גדולים תמשיך אליהן.
ספוילר:
סוף הפרק בהחלט תפס אותי בהפתעה, ומר הארו הוא פשוט דמות מרתקת, ואשמח מאד אם הוא ישלב כוחות בהמשך עם נאקי.
אני מקווה שרושטיין ומאייר לנסקי יקבלו במה יותר מרכזית בסדרה הזאת. השחקנים שמגלמים אותם מצוינים והדמויות עצמן מן הסתם סופר מעניינות ועמוקות.
סוף ספוילר.
הסדרה הזאת היא אחת מהסיבות המרכזיות לדעתי לצמצום הפער ביוקרה בין סדרת טלוויזיה לקולנוע.
סדרות טלוויזיה כבר מזמן הפכו אצלי למעניינות הרבה יותר מקולנוע(לא זוכר מתי לאחרונה יצא סרט באמת ענק) ואני מקווה שזליגת שחקנים גדולים תמשיך אליהן.
- oferlaor
- מנהל

בדיוק ראיתי את רושטיין כדמות חייזר ב-MIB3...
sunny_jim
לי מאוד חסרים הרבה מהדמויות שחוסלו בפרק הזה ובסוף העונה הקודמת, אבל מכיוון (שכנראה) זה מבוסס על סיפור אמיתי אין מנוס. ברור לי לחלוטין שהדמויות הללו (כמו גם אל קפון) יהיו עיקר העונה הזו.
sunny_jim
לי מאוד חסרים הרבה מהדמויות שחוסלו בפרק הזה ובסוף העונה הקודמת, אבל מכיוון (שכנראה) זה מבוסס על סיפור אמיתי אין מנוס. ברור לי לחלוטין שהדמויות הללו (כמו גם אל קפון) יהיו עיקר העונה הזו.
זה אכן מבוסס על סיפור אמיתי אך לא מעט דמויות בסדרה בדויות. חלקן מרכזיות מאד(ג'ימי דארמודי, נלסון ואן אלדן, צ'אלקי וייט, ריצ'ארד הארו ורבים אחרים.) ככל הידוע לי גם ג'יפ רוזטי(אשר קצת חמום מוח מדי לטעמי) הוא דמות בדויה.
ספוילר
בכל מקרה, גם לי מאד חבל על הדמות שחוסלה בסוף הפרק הראשון(על ג'ימי דארמודי משום מה קצת פחות חבל לי, למרות שהשחקן עצמו מצוין, מאז funny games יש לו מקום מיוחד בשבילי בלב
)
סוף ספוילר
רושטיין אגב שיחק בסרט המצוין "יהודי טוב" של האחרים כהן. מומלץ מאד ושם בפרספקטיבה מושלמת את הדעה האישית שלי על דת.
ספוילר
בכל מקרה, גם לי מאד חבל על הדמות שחוסלה בסוף הפרק הראשון(על ג'ימי דארמודי משום מה קצת פחות חבל לי, למרות שהשחקן עצמו מצוין, מאז funny games יש לו מקום מיוחד בשבילי בלב
סוף ספוילר
רושטיין אגב שיחק בסרט המצוין "יהודי טוב" של האחרים כהן. מומלץ מאד ושם בפרספקטיבה מושלמת את הדעה האישית שלי על דת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Michael Stuhlbarg שמשחק את רוטשטיין אכן משחק חייזר די מרכזי ב MIB 3, לקח לי 2-3 שניות לזהות אותו מכיוון שהדמות שהוא עושה שם שונה מהותית (ואחת החביבות עליי בסרט הנ"ל ד"א) מהדמות אותה הוא משחק בסידרה.oferlaor כתב:בדיוק ראיתי את רושטיין כדמות חייזר ב-MIB3...
sunny_jim
לי מאוד חסרים הרבה מהדמויות שחוסלו בפרק הזה ובסוף העונה הקודמת, אבל מכיוון (שכנראה) זה מבוסס על סיפור אמיתי אין מנוס. ברור לי לחלוטין שהדמויות הללו (כמו גם אל קפון) יהיו עיקר העונה הזו....
הדמות של ג'ימי דארמודי לא ממש חסרה לי, השחקן ששיחק אותה גילם דמות יבשה כמו מדבר הסהרה באמצעו של הקיץ. כן חבל היה לי שחיסלו את הקצב (היהודי המבוגר).
ד"א, אני היחיד שהיה לו מוזר לראות בתחילת הפרק את הבחור מביא לכולם קפה בכוסות חד פעמיות - בתחילת המאה?!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ריצרד הארו הרג את הקצב היהודי בגלל שהוא רצח את אנג'לה בעונה הקודמתtruejoker כתב:ספווילר
יש מישהו שיכול להסביר לי , מי בדיוק גרם להריגתו של האיש של נאקי בסוף הפרק ? הרי הוא הלך להרוג את הגנב, ומישהו עשה לו אמבוש , יש לכם רעיונות מי ולמה ?...
עושה רושם שהוא היה מאוהב בה
- oferlaor
- מנהל

אגב, זה הוסבר בפרק השלישי היטב.
עונה חזקה, המאפיה האיטלקית מרימה את הראש. מה יהיה עם השוטר לשעבר?!
לחובבי רחוב סומסום ואימפריית הטיילת:
עונה חזקה, המאפיה האיטלקית מרימה את הראש. מה יהיה עם השוטר לשעבר?!
לחובבי רחוב סומסום ואימפריית הטיילת: