סוס עבודה של 180 w\c עם 60,000 מיקרו-פראד בארבעה פילטרים - באיכות כמו ש-Luxman ידעו לעשות. יפיוף אמיתי ששוקל 28 ק"ג:

מי שרוצה את כל הגשעפט הטכני יכול להוריד מדריך שירות כאן. אני רק מצטער שלא מדובר כאן על האח הגדול של ה-M4000 שהוא גולת הכותרת של Luxman והוא ה-M6000 עם 360 - 380 w\c שלוקח לו שלושה ימים להתחמם כמו שצריך ויש לו 80,000 מיקרו-פראד בפילטרים. הוא כבר מתקרב ל-60 ק"ג. יש מישהו כאן באתר שרכש כזה בסוף 2010 אך משום מה 'חגג' את הרכישה בפורום ק"ב ולא כאן. אחד הנדירים שיש.
[img2=550x388]https://lh3.googleusercontent.com/-h4ud ... M6000.jpeg[/img2]
בכלל, עברתי קצת על הקטגוריה 'סטראו' ותת-הקטגוריה 'מגבר' ויש שם כמה דברים נחמדים במחירים סבירים, כולל איזה Quad 303 ש-Tankpopper הביע בו עניין לפני יום או יומיים - ו-grafitis ציין שהוא מופיע בלוחות מידי פעם. אזה הנה. הופיע בפחות מ-1000 ש"ח. יש אפילו עוד אחד למכירה ב-1000 ש"ח.
יש עוד כמה מציאות שם. האמת, הסבלנות שלי נגמרת כשאני נתקל במודעה הראשונה שכוללת את הטקסט 'למבינים בלבד' - אבל מי שקצת יותר סבלני יכול לבוא על שכרו. יש שם מציאות. חלקן אפילו במחירים סבירים כמו המרנץ הזה. חלקן לא במחירים סבירים אבל עדיין מציאות. כמו ה-Dynaco הזה. הדבר היחידי שעצוב קצת בתיאוריית המשבר הכלכלי שלי היא שאם שפע הוינטאז' הזה נובע מצורך במזומנים אצל המוכרים - אולי אפשר להניח שהצורך קיים גם אצל הקונים (שזה אנחנו)...