השוואה בין ה phillips 7007 ל 5507 ב 55 אינ'צ
היי, כרגע אין 55 אינ'צ בדגם 7007 בארץ, הוא יגיע בנובמבר.
המשפחה מתלבטת בין ה 7007 ל 5507, שימו לב שאין בעיה תקציבית.
האם קצב רענון של 400 HZ יעשה את העבודה כאשר אני צופה בסרטיי בלו ריי בפורמט MKV ב FHD 1080P ?
ובנוסף במשחקים ב PS3, שלא יהיה תקיעות או משהו..
האם ההבדל שווה את הזמן שאנחנו מחכים ?
או שבתכלס ההבדל הוא רק האמבלייט (האורות LED).
מרחק צפייה: 5 מטר.
שימו לב שיהיה תאורה מלאה בסלון הכי מלאה שיש, אפשר לסגור, יהיה איזשהו קושי בצפייה?
תודה מראש.
המשפחה מתלבטת בין ה 7007 ל 5507, שימו לב שאין בעיה תקציבית.
האם קצב רענון של 400 HZ יעשה את העבודה כאשר אני צופה בסרטיי בלו ריי בפורמט MKV ב FHD 1080P ?
ובנוסף במשחקים ב PS3, שלא יהיה תקיעות או משהו..
האם ההבדל שווה את הזמן שאנחנו מחכים ?
או שבתכלס ההבדל הוא רק האמבלייט (האורות LED).
מרחק צפייה: 5 מטר.
שימו לב שיהיה תאורה מלאה בסלון הכי מלאה שיש, אפשר לסגור, יהיה איזשהו קושי בצפייה?
תודה מראש.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני לא מאמין שתמצא מישהו שהצליח לבדוק את שני המסכים האלו, בקושי יש ביקורות ברשת.
אבל ההבדלים ביניהם הם מעבר לאמבלייט.
ההבדל המשמעותי ביותר מבחינת איכות התמונה הוא Micro dimming, תקרא על מה מדובר ברשת.
דבר נוסף הוא שלט חכם שמגיע עם המסך עם מקלדת בצד השני שלו.
עוד הבדל שבשבילו יש לא מעט אנשים שמוכנים לשלם הוא עובי המסגרת - דק יותר משמעותית ב 7007.
כמובן שעניין ה 800HZ משמעותי ביותר וכמו כן גם עניין האמבילייט חשוב למי שאוהב את זה.
בקיצור, בהחלט יש הבדלים.
אתה יכול לשקול את דגם הביניים 6007 שגם הוא עם אמבילייט ו mifrodimming וזול יותר.
בלינק הזה יש את ההבדלים בין 6007 ל 7007
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... lxx07.html
בהצלחה
ההבדל המשמעותי ביותר מבחינת איכות התמונה הוא Micro dimming, תקרא על מה מדובר ברשת.
עוד הבדל שבשבילו יש לא מעט אנשים שמוכנים לשלם הוא עובי המסגרת - דק יותר משמעותית ב 7007.
כמובן שעניין ה 800HZ משמעותי ביותר וכמו כן גם עניין האמבילייט חשוב למי שאוהב את זה.
בקיצור, בהחלט יש הבדלים.
אתה יכול לשקול את דגם הביניים 6007 שגם הוא עם אמבילייט ו mifrodimming וזול יותר.
בהצלחה
וואו תגובה מושקעת, תודה רבה !efi1965 כתב:אני לא מאמין שתמצא מישהו שהצליח לבדוק את שני המסכים האלו, בקושי יש ביקורות ברשת.
בקיצור, בהחלט יש הבדלים.
בהצלחה...
ציינתי כבר שאין שום בעיה כלכלית.
כן הקטע עם האמבלייט זה מה שאבא שלי אהב לכן רק בגלל זה הוא מחכה.
הוא כבר סגור על הדגם 7007 שאני המלצתי לו עליו מלכתחילה.
רציתי לדעת אם בכל זאת אפשר לשכנע אותו שאין הבדלים ששוים את הפער ובעיקר את ההמתנה.
אני רואה שיש פערים לא מעטים בין הטכנולוגיות, לכן עדיף לחכות באמת.
קיבלנו הצעה ממש טובה ומתגובות אחרות הבנתי שאסור לפרסם כמה ואיפה.
אנחנו כנראה נעשה הזמנה מוקדמת לטלוויזיה ונקבל אותה שהיא תגיע, בנובמבר.
לא פלא שלא עשו הרבה השוואות חוץ מזה שהטלוויזיות חדשות בשוק זה עולה לא מעט כסף, יותר מ20 אלף שקל (ל2 הטלוויזיות).
שנה טובה שיהיה
לא יודע איך לצטט 2 תגובות ביחד מצטער.alex28 כתב:ה - 5507 למחירה מצויינת
ה 7007 כיוון שיש לה ציפוי מבריק איכות התמונה הרבה יותר מרשימה
עדיף שתכנס לאחד החנויות שמחזיקות את שני הדגמים יחד ותחליט אם שווה את ההמתנה.....
הממ ה7007 לא קיים בארץ בגודל 55 אינ'צ ועברנו בכל החנויות באזור שלי (ב''ש) ואין בתצוגה 7007 בגודל 46. (בטח יש רק בצפון תל-אביב).
ה5507 נראה מצויין, תקרא את התגובה למעלה למה לא בחרנו בזה.
^^ מחזק אם אין בעיה להוסיף עוד איזה 2000ש"ח אז עדיף ללכת על ה 8007 שהיא עדיפה על פני ה 7007 , יש לה תמונה טיפה יותר טובה וזוויות הצפייה שלה יותר איכותיות מבחינת שמירה על גווני הצבע בתמונה + אם אני לא טועה ה 8007 מגיעה עם מצלמה סקייפ מתנה ואולי עוד זוג משקפיים (שבארץ מחירה של מצלמה כזאת כ 900ש"ח)
- efi1965
-
- חבר ותיק

סתם מתוך סקרנות ............... למה דווקא פיליפס ? למה דווקא LED אם אין בעיה בתקציב ?
אני הייתי הולך בלי לשאול שאלות על ה 55VT50 של פנסוניק, המחיר ירד מאוד. אין שום מסך שיתקרב לאיכות התמונה שלה.
אתה צריך לשקול מה חשוב לך יותר, איכות תמונה או תוספות כמו אמבילייט.
עריכה
דרך אגב שים לב בביקורת החדשה על ה 8007 יש ירידה באיכות התמונה לעומת ה 5507 שקיבלה ציון גבוה יותר, הקונטראסט כמעט כפול. לא בטוח שתקבל הרבה הבדל באיכות התמונה.
אני הייתי הולך בלי לשאול שאלות על ה 55VT50 של פנסוניק, המחיר ירד מאוד. אין שום מסך שיתקרב לאיכות התמונה שלה.
אתה צריך לשקול מה חשוב לך יותר, איכות תמונה או תוספות כמו אמבילייט.
עריכה
דרך אגב שים לב בביקורת החדשה על ה 8007 יש ירידה באיכות התמונה לעומת ה 5507 שקיבלה ציון גבוה יותר, הקונטראסט כמעט כפול. לא בטוח שתקבל הרבה הבדל באיכות התמונה.
הממ ה- 8007 יקר מידי, אין הבדלים משמעותיים, אנחנו לא מחפשים את הטלוויזיה הטובה ביותר.
ה7007 אמור לעשות את העבודה, אנחנו נקנה רק אחרי שנראה אותה בתצוגה.
ה7007 יגיע לארץ עוד חודש וחצי... ב55 אינ'צ.
efi1965 פיליפס וסמסונג הם המובילות בתחום ה LED וה SMART TV כיום.
כל מי ששאלנו אמר את זה וזה גם הוכח בתצוגות, ד''א איפה הביקורת החדשה?
ה7007 אמור לעשות את העבודה, אנחנו נקנה רק אחרי שנראה אותה בתצוגה.
ה7007 יגיע לארץ עוד חודש וחצי... ב55 אינ'צ.
efi1965 פיליפס וסמסונג הם המובילות בתחום ה LED וה SMART TV כיום.
כל מי ששאלנו אמר את זה וזה גם הוכח בתצוגות, ד''א איפה הביקורת החדשה?
ממש לא חשוב הסמארט TV זה סתם בונוס שמגיע עם הלדים שמקפיץ את המחיר..efi1965 כתב:יש שרשור חדש שנפתח בקשר לביקורת.
אם סמארט חשוב לך אז לך על סמסונג בלבד !!!
עם תמונה חשובה לך אז הפנסוניק.
הפיליפס מהווה שילוב מסויים בין שניהם בסדרות החדשות....
בכל מקרה אנחנו נעולים על 2 הדגמים האלה.
אז אי אפשר לשנות את דעתנו.
הקפצה. זה דחוף.. ישר אחרי החג אנחנו יכולים לקנות.ReQuaD כתב:בקיצור אני צריך שתגידו לי אם ללכת לקנות עכשיו את ה - 5507 או לחכות ל 7007 שיגיע לארץ בגודל 55 אינ'צ.
אם יש לכם הצעות אחרות בין שני הדגמים לא מעל ולא מתחת, אשמח להצעות בצירוף מפרט....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כתבו כבר למעלה:
כן אבל לדעתך 5507 שווה קנייה כיום?oris74 כתב:כתבו כבר למעלה:
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... lxx07.html...
הוא יריץ סרטי MKV FHD 1080P חלק
וגם משחקים ב PS3 ?
"הוא יריץ סרטי MKV FHD 1080P חלק... "
דרך ה USB של הטלוויזיה לא ,כי לא תומך DTS לכן אתה תראה את סרט הוידאו חלק אבל רוב הסיכויים ללא הסאונד.
דרך מקורות חיצוניים כמו סטרימר בלו ריי וכו - אז כן בלי שום בעיה
ולפחות לפי בקורות האימפוט לאג שלה נמוך לכן גם טובה ל PS3[/quote]
אם היא שווה קנייה?
להיום למחיר שלה אני לא רואה מתחרים ,תן לי דגם אחר או חברה אחרת שיש לה מסך בגודל 55 עם איכות כמו שלה בפחות מ 10K
דרך ה USB של הטלוויזיה לא ,כי לא תומך DTS לכן אתה תראה את סרט הוידאו חלק אבל רוב הסיכויים ללא הסאונד.
ולפחות לפי בקורות האימפוט לאג שלה נמוך לכן גם טובה ל PS3[/quote]
אם היא שווה קנייה?
להיום למחיר שלה אני לא רואה מתחרים ,תן לי דגם אחר או חברה אחרת שיש לה מסך בגודל 55 עם איכות כמו שלה בפחות מ 10K
אם היא שווה קנייה?alex28 כתב:"הוא יריץ סרטי MKV FHD 1080P חלק... "
ולפחות לפי בקורות האימפוט לאג שלה נמוך לכן גם טובה ל PS3...
להיום למחיר שלה אני לא רואה מתחרים ,תן לי דגם אחר או חברה אחרת שיש לה מסך בגודל 55 עם איכות כמו שלה בפחות מ 10K[/quote]
לא הבנתי בקשר ל PS3.
גם אם אני יחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה, עדיין לא נשמע כלום?
9300 ליתר דיוק
תענה לי רק בקשר ל PS3.
וב 7007 יש תמיכה בקידוד הסאונד DTS?
בכל הפיליפסים אין תמיכה ב DTS דרך ה USB של הטלוויזיה , קולנוע ביתי לא יעזור ,אם אתה רוצה גם סאונד אז רק דרך סטרימר /מחשב או דיוידי שתומך בזה וכו..
בשביל קונסולות היא טובה .
אתה אומר השגתה אותה ב 9300ש"ח עכשיו נגיד שאתה רוצה USB שתומך DTS אז אתה צריך לקנות סמסונג או LG אבל בשביל זה תצטרך להוסיף איזה 2000ש"ח לא עדיף כבר להביא סטרימר חיצוני ב 500ש"ח?
אתה אומר השגתה אותה ב 9300ש"ח עכשיו נגיד שאתה רוצה USB שתומך DTS אז אתה צריך לקנות סמסונג או LG אבל בשביל זה תצטרך להוסיף איזה 2000ש"ח לא עדיף כבר להביא סטרימר חיצוני ב 500ש"ח?
- efi1965
-
- חבר ותיק

זה היה גם השיקול שלי ............... בהחלט עדיף להשקיע בסטרימר טוב !!!alex28 כתב:בכל הפיליפסים אין תמיכה ב DTS דרך ה USB של הטלוויזיה , קולנוע ביתי לא יעזור ,אם אתה רוצה גם סאונד אז רק דרך סטרימר /מחשב או דיוידי שתומך בזה וכו..
אתה אומר השגתה אותה ב 9300ש"ח עכשיו נגיד שאתה רוצה USB שתומך DTS אז אתה צריך לקנות סמסונג או LG אבל בשביל זה תצטרך להוסיף איזה 2000ש"ח לא עדיף כבר להביא סטרימר חיצוני ב 500ש"ח?...