Shure215 מה ישפר

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #1 

יש לי shure215.
מאוד אוהב אותן אבל...
לחדר כושר הן בעיתיות.
לא ממש אוהבות זיעה והאפילו החוט השקוף נראה כאילו קיבל קורוזיה עם הזמן.

אז אני יודע שאפשר לרכוש רק כבל ( אגב, כמה זה עולה?)
האם יש אוזניות דומות שמתאימות יותר לחדר כושר?

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

יש לך את ה- SHQ3017 של פיליפס שהם תחת הגדרה לייעוד לספורט. אין לי נסיון איתן, אני לא יודע איך הן בסאונד, אבל פיליפס מצהירה שניתן לנקות (לשטוף) אותן בברז, משמע הן צריכות להיות עמידות בפניי קורוזיה והגנה מנוזלים.
אישית, אני לא מחבב חברות שממתגות אוזניות כדגמי ספורט, זה בדר"כ לא מלווה בתכונות מיוחדות מלבד עוד קצת גומי אולי שנועד למנוע החלקות של האוזניה מהאוזן בעת הזעה וכאלה. רבות מהאוזניות יהיו בסדר גמור לספורט, רק שברמה הכי פשוטה דברים שחשוב לשים אליהם לב אם בוחרים ב-IEM כמו השור שלך, הוא שרצוי שהכבל יהיה כמה שפחות מיקרופוני, או שיגיע עם קליפס לחולצה (יש שיגידו אפילו להעביר את הכבל בחולצה, לי אישית זה לא נוח). נוסף לכך, רצוי שהאוזניה תעבור מאחורי האוזן כדי שלא "תיתלש" או "תקפוץ" מהאוזן בעת ריצה או פעילות קופצנית.

לסאונד-מג'יק יש בבאנדל של האוזניות שלהם אבזור רחב שבין היתר כולל פלסטיקים שניתן להתקין על כבל האוזניה שתחזיק אותה מאחוריי האוזן בצורה מקובעת.
יש להם את ה-PL30 שהיו לי בעבר ומאוד חביבות, עולות סביב ה-25 דולר. מדובר באוזניות מבוססות דרייבר דינמי.
בנוסף יש לאלו גם דגם אח גדול, שהוא ה-PL50 והוא נחשב ליותר טוב, מבוסס דרייבר ארמצ'ר שיותר מדויק, הן עולות סביב ה-50 דולר. לגבי אלו תוכל למצוא סקירה בשירשור ה-IEM הגדול פה באתר מלפני שנתיים בערך.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3 

Beta
תודה רבה על התשובה.
אני מאוד אוהב את השור.
אולי אשאל אצל היבואן האם יש כבל יותר עמיד.
אני אכן מעביר אותו בתוך החולצה.
שונא שיוצאים ממני כל מיני חוטים
העם דורש..... כל מיני דברים

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אתה מתכוון שאתה שונא את לוק המחבל.. :wink:

תריץ באיביי מילות חיפוש תחת השור שלך, אני מניח שתמצא משהו. אם לא תפנה ליבואן, אני חושב שהוא יוכל ודאי לעזור לך תמורת סכום נאה של מצלצלים.

BTW, מה נדפק בחוט של האוזניות שאתה ממהר להחליף? יכול להיות ובעזרת קצת DIY וקניה של כבל חדש ועמיד תוכל לתקן לבד אם יש לך זוג ידיים ימניות. יש הרבה אנשים בהד-פיי שמחליפים את הכבלים של האוזניות קאסטום IEM. תציץ שם ותראה מה הפרוצדורה ואם זה לטעמך.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #5 

לוק המחבל... אהבתי :lol:

לא נדפק כלום כרגע.
אבל החוט שקוף והקורוזיה בולטת. מין הסתם תשפיע בקרוב.
להחליף כבל זה מאוד פשוט
הן מתפרקות.
השאלה היא האם ישנם סוגים שונים של כבלים?
כאלו עמידים יותר
העם דורש..... כל מיני דברים

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני לא יודע באיזה סוג של חוטים שור משתמשת בכבלים שלהם, אני מניח שמדובר בנחושת כמו ברוב הכבלים. בנחושת לא נוצר קורוזיה, אלא ירוקת (קורוזיה זה בפלדות)
באלומניום זה נקרא אלומינה.
לרוב אין צורך לגעת "בג'יפה" כי אם מנקים ולא שמים שכבת מגן/ציפוי זה תוקף בעתיד רציני יותר. זה גם הסיבה שאם יש לך לדוגמה חלודה בציר של הגלגלים ברכב, אין צורך לנקות את זה סתם ככה, כי הקורוזיה הזו למעשה מגנה בצורה מסוימת על האזור הפגום. זה למעשה "הפרשות" של המתכות כמו שהגוף מגליד. זה הסבר על הנושא בצורה קצת עקומה על קצה המזלג.
2 הסנט שלי בנושא כסטודנט בתחום מכונות.

ישנם כבלים שהציפוי שלהם עמיד יותר. זה תלוי מאוד אם הוא גמיש, קשיח וכו'... כמובן שיש להוסיף לשקלול את עובי הציפוי. בדר"כ ב-IEM בוחרים בחוטים דקיקים וגמישים שקלועים לסוג של צמה. אני ממליץ לבדוק בהד-פיי מה החבר'ה שם ממליצים. אם יש לך סבלנות, הכי טוב שתזמין מחו"ל את הכבלים ותעשה קצת עבודת DIY לקבלת המוצר המוגמר כפי שאתה רוצה. אם אתה מתעצל, תבדוק איזה כבלים יש לשור להציע או לחברות אחרות כבלים תחליפיים.
בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”