עזרה בבחירת אוזניות - akg q460\ shure 215\ ???

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
danielb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני משתמש כבר כשנה בshure se215 ומאוד מרוצה מהם, לפניהן היו לי soundmagic pl50 שגם הן אחלה אוזניות.
החלטתי להתחדש באוזניות קשת (לא in ear).
המטרה העיקרית היא מוזיקה מכל מיני סגנונות- בעיקר אינדי, רוק, אלקטרוני. משתמש באייפון/ מחשב וללא מגבר
ואחרי שקראתי קצת הרבה החלטתי לקנות את ה akg q460. לא רציתי גודל מלא כי זה אמור לשמש אותי גם קצת לנסיעות.
בכל מקרה, האזנתי להן קצת ודי התאכזבתי, ציפיתי לסאונד יותר בועט\ באסים ולהבדל משמעותי מה shure ותכלס אין, אפילו קצת פחות אהבתי.
אז עכשיו אני מחזיר אותן ומחפש חדשות, מניח שאצטרך לחפש זוג קצת יותר גדול מאלה בשביל הסאונד שאני רוצה, תקציב עד 400-450. ואני מרבה לקנות מebay כך שזו גם אפשרות.
אני זוכר שניסיתי bose around ear של חבר והן נשמעו לי מעולות.
קראתי לא מעט בhead-fi וגם כאן ועכשיו אשמח לקבל המלצות.

חג שמח

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

יש כמובן את הK518, בהוושאה לQ460 יש להן באס יותר מלא ועמוק אבל קצת פחות הדוק (בועט) אם כי ניתן לשפר זאת ע"י הוצאת הספןוגים האקוסטיים בפדים, ואז גם הסאונד נהיה יותר מאוזן באופן כללי.

אם איביי, תבדוק את הJVC HA-S500. אלה הלהיט התורן עכשיו בהד-פיי.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

כך בערבון שאם אתה הולך על הBOSE הללו אתה חצי יורה לך ברגל, כי מצד אחד אתה אומר שאתה רוצה אוזניות ON THE EAR למטרות ניידות בדרכים, אך מנגד אתה טוען שניסית את ה-AROUND THE EAR של בוס ואתה שוקל אותן. אתה לא יכול להשוות בצורה מלאה אוזניות קשת ניידות לפול סייז.
בפול-סייז כחלק מהגודל וה-CUPS ("התייבות תהודה" של האוזניה) מקבלים סאונד יותר עשיר "וגדול", לעומת שבקשת ניידות הCUPS בדרך קטנים מאוד עד שטוחים ולא יכול להתפתח שם יותר מדי צליל.
על פניו נראה שאתה מחפש קשת אטומות, כעת תחליט אם אתה מחפש בגודל מלא=פול סייז, או ניידות שהן לרוב ON THE EAR.
BTW, לבוס יש גם דגם ON THE EAR שהוא חביב למדי. אתה יכול לנסות אותו בשלל חנויות איידיגיטל בארץ.

נ.ב-
מצטרף להמלצה של איליה לגבי ה- K518. אוזניה עם באס מודגש מאוד. אם יש לך רצון בזוג שכזה, אני מוכר את שלי, פרטים בפרטי.

danielb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

עוד מישהו מכיר את ה jvc ha s500 ? מביקורות הן עושות רושם ממש טוב..
מישהו יכול להשוות לakg ?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”