כמה שאלות על LA32D550 של SAMSUNG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Paci4416 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתכנן לקנות 32" לחדר שינה מרחק צפייה 1.5 / 2 מטר וכנראה ארכוש את LA32D550 של SAMSUNG.
.

השימוש יהיה צפייה רגילה (YES ב SD כרגע) , המחשב ליד יהיה מחובר קבוע לטלוויזיה ואני אזרים דרכו סרטי HD ומשחקי מחשב באיכות גבוהה , לכן צריך לדעת שהמסך יכול לטפל במשחקי מחשב כמו שצריך.

כמה שאלות על המכשיר:

שמעתי שיש מצב PC MODE , שברגע שמחברים מחשב הוא פשוט הופך להיות מסך מצויין לשחק משחקי מחשב עם צבעים טובים עם הCHROMA 4:4:4 משהו כזה.
הבעיה שלא מצאתי את זה רשום במקום רשמי אלא בפורומים באינטרנט, אז אשמח לקבל אימות לזה.

רולטת הפנלים של סמסונג , הבנתי ש S הכי טוב , A ממוצע וC זה גרוע.
איפה המדבקה עם הפנל רשומה ואם אני בחנות אני יכול להגיד לו שיסתכל באספקה שלו עד שיהיה פנל S או שהמנהל לא יאפשר את זה?

ובנוסף שמתי לב למסך UA32EH4000 שהוא קצת פחות יציאות ופיצ'רים , HD READY , אבל הוא LED ובאותו מחיר .
האם כדאי לקחת אותו במקום הD550?

תודה מראש.

Paci4416 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

טוב אחרי מחקר מעמיק החלטתי לקחת את ה LG 37CS560Y

ושאלה אחרונה , האם כדאי לי לחכות לסביבות ינואר, שזה הזמן שLG אמורה להכריז על הדגמים ל2013 ,
ואז לקנות את הטלוויזיה בתקווה שתהיה ירידת מחירים בעקבות הדגמים החדשים?

תודה.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

Paci4416

רק לצורך הבהרה אני אגיב לכמה דברים בהודעה הראשונה:

כל הטלויזיות של סמסונג נכון ל2012 ו2011 נותנות Full Chroma Sampling בכניסת VGA או בכניסת HDMI1 כשאתה מגדיר אותה כPC.
הLED של סמסונג שהזכרת יכול להיות נחמד כטלויזיה אבל לא כמסך מחשב בגלל הרזולוציה הנמוכה מדי, מה שאומר פיקסלים גדולים מדי ועצמים משוננים במשחקים.

CS560Y הוא דגם חדש יחסית בישראל. בהחלט יכול להיות שבעוד כמה חודשים הוא יתומחר בזול יותר אבל אל תצפה למשהו דרמטי. מדובר גם ב1080p השני הכי זול מחברה מכובדת. הכי זול ב'קטגוריה' זה פנסוניק.
LK450, הדגם הקודם, עולה(באתרים הבודדים שעוד ניתן למצוא אותו) כמעט כמו שCS560 עולה כרגע ונמצא בשוק כבר שנה.
רק לידע כללי - ההפרש בין המחיר שניתן להשיג בחנות למחיר באתרים השונים די משמעותי לטובת האתרים.
שים לב שהכנסת הדגמים החדשים ע"י היבואן הרשמי של LG בארץ למגוון מכירה כל שנה מתחילה באיחור של כמה חודשים אחרי ההשקה הרשמית בחו"ל אז אל תצפה לזה לפני מרץ 2013.

Paci4416 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

Roi232 כתב:Paci4416

רק לצורך הבהרה אני אגיב לכמה דברים בהודעה הראשונה:

כל הטלויזיות של סמסונג נכון ל2012 ו2011 נותנות Full Chroma Sampling בכניסת VGA או בכניסת HDMI1 כשאתה מגדיר אותה כPC.
הLED של סמסונג שהזכרת יכול להיות נחמד כטלויזיה אבל לא כמסך מחשב בגלל הרזולוציה הנמוכה מדי, מה שאומר פיקסלים גדולים מדי ועצמים משוננים במשחקים.

CS560Y הוא דגם חדש יחסית בישראל. בהחלט יכול להיות שבעוד כמה חודשים הוא יתומחר בזול יותר אבל אל תצפה למשהו דרמטי. מדובר גם ב1080p השני הכי זול מחברה מכובדת. הכי זול ב'קטגוריה' זה פנסוניק.
LK450, הדגם הקודם, עולה(באתרים הבודדים שעוד ניתן למצוא אותו) כמעט כמו שCS560 עולה כרגע ונמצא בשוק כבר שנה.
רק לידע כללי - ההפרש בין המחיר שניתן להשיג בחנות למחיר באתרים השונים די משמעותי לטובת האתרים.
שים לב שהכנסת הדגמים החדשים ע"י היבואן הרשמי של LG בארץ למגוון מכירה כל שנה מתחילה באיחור של כמה חודשים אחרי ההשקה הרשמית בחו"ל אז אל תצפה לזה לפני מרץ 2013.
...
תודה על התגובה,

ובקשר למחירים באמת באתרים יותר זול אבל שמתי לב שזול שם בגלל שזה לא היבואן הרשמי ולכן גם לא מקבלים שלוש שנים אחריות אלא רק שנה ויכול להיות שזה יגיע קצת שונה (פאנל פחות איכותי או בלי ממיר) , לכן אני חושב שעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות מיבואן רשמי.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אתה טועה. רוב החנויות האינטרנטיות עובדות עם היבואן ח.י שנותן 3 שנות אחריות V.I.P במקרה של LG. אתה גם יכול להתקשר לכל חנות ולשאול.

לדוגמא:
http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=he

הבעיה היא שיש רק שלוש חנויות שמחזיקות את גרסת ה"37 של CS560, לפחות לפי זאפ. זה גודל ביניים שכנראה פחות אטרקטיבי למי שמחפש טלויזיה לצפייה בלבד.

אגב נכנסתי עכשיו לאתר של ח.י וגיליתי דבר חדש - יש להם חנות עודפים בכפר סבא והרצליה ולפ האתר יש שם את 37LK450 שיכול להתאים לך.
אם אתה גר באיזור אולי שווה לקפוץ.

Paci4416 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אני די סגור על הlk450 במיוחד במחיר שהראת לי.
הדבר היחיד שמונע ממני זה שהביקורות אומרות שהשחור בדגם הזה די גרוע יחסית למתחרות באותו מחיר,

אשמח לשמוע ממישהו עם אותה טלוויזיה האם זה באמת כזה גרוע.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

Paci446

לא הראית לך מחיר. הראיתי לך אתר שמראה מוצרים עודפים של ח.י.

נשמע שראית/קראת את הביקורת של CNET.
מצחיק שבאתר הזה הם נותנים לטלויזיה מסוימת ציון נמוך בגלל רמת שחורים אבל לא מתרשמים מדי מהעובדה שהיא מתמודדת עם 24Hz ועם עיבוד תנועה הרבה יותר טוב מהמתחרות ומדגמים הרבה יותר יקרים של סמסונג/סוני/פנסוניק.

אם תחפש שרשורים שהשתתפתי בהם בפורום תראה שהסברתי עשרות פעמים על ההבדלים בין הפאנלים השונים שהחברות השונות משתמשות בהם. קצת נמאס לי לחזור על עצמי.

החסרון העיקרי של פאנל IPS שסביר להניח שיהיה בLK450 ובCS560 של הוא רמת השחורים. בגלל המבנה החשמלי של הפאנל הוא יותר מואר אבל מאותה סיבה הוא יותר "מהיר" מפאנלים אחרים ויותר מתאים למשחקים. למעשה הוא מהיר כמו פאנל TN, הפאנל הנפוץ במסכי מחשב פשוטים.

אם אתה מוכן לסבול רמת מריחות מסוימת כדי לקבל שחורים מעט יותר טובים(ועדיין לא מדהימים) הסמסונג הוא האופציה השנייה.

Paci4416 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

חקרתי קצת את העודפים וזה מכירה אישית החל מ 1990 שזה זול וזה מה שהתכוונתי במחיר.

באמת קראתי את הביקורת של CNET והם שמו על זה הרבה דגש שהצבעים נראים יותר אפרוריים משחורים , אבל אי אפשר לקבל הכל במחיר הזה וכמו שאמרת כנראה שהשחור לא כזה גרוע

בעיקרון הבחירה השנייה היא ה37D550 אבל ההפרש במחירים של 500 שקל לא שווה את זה.

תודה רבה על העזרה!

Yuniti
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

קודם כל אני אגיד לך שאני הזמנתי בב13.9 37LK450Y והחברה בח.י החליטו להביא לי על דעת עצמם את ה37CS560Y, מה שאומר שכנראה אין להם יותר LK450...
שנית איך הגעת לזה שההפרש 500 שקל?

Paci4416 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Yuniti כתב:קודם כל אני אגיד לך שאני הזמנתי בב13.9 37LK450Y והחברה בח.י החליטו להביא לי על דעת עצמם את ה37CS560Y, מה שאומר שכנראה אין להם יותר LK450...
שנית איך הגעת לזה שההפרש 500 שקל?
...
זאפ.
המחיר הכי נמוך של הסמסונג מיבואן רשמי הוא 2500 ש"ח.

כן, ראיתי את הנושא שלך והבנתי שפספסתי את המועד.
אתה בסוף החלטת להישאר עם הטלוויזיה הזו?

Roi232 , שאלה:
רשום על הCS560 שהיא לא מעבדת טוב 24p ,
אם אני משתמש דרך המחשב ומשם מפעיל סרטי HD זה גם נחשב 24p ויהיה לי בעיות?
לפי התגובות גם במחשב הסרטים עושים בעיות אבל רק כדי להיות בטוח.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”