bug out bag לברוח כמו שצריך עם תיק מוכן.

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

דיבורים על איראן גריעיניים גורמים לי לחשוב מעבר לEDC בסיסי שסוחבים אלא גם להשתמש בתיק מוכן בעת הצורך. כמו שידוע לנו מדינתנו ידעה הרבה מלחמות כאלה שידענו אליהם וכאלה שהתחילו ביום בהיר אחד. תמיד אומרים המלחמה הבאה תל אביב תהיה מופצצת, לזה אף אחד יכול להתחייב אבל מה זה מפחיד. להתכונן לסנריו כזה אי אפשר חוץ מלקחת מסכת אב"כ מפיקוד העורף ו"לחכות להוראות". את זה אני ממש לא ממליץ לאף אחד. צריך להתכונן כמו שצריך, אם זה קביעת מקום מפגש אחרי הפצצת טילים או תכנון שתירדו מהארץ [כמעט לא יהיה אפשרי אחרי נפילת פצצות-ולא כמה קטיושות מסכנות אלא כמה סקאדים עם או בלי ראשים מגורענים], יש כאלה שלקחו את זה רציני והכינו את התיק לשעת צרה, לאו דווקא לנפילת פצצות ומלחמות אלא מקרים רגילים כמו שרפה בבית או פינוי מהיר בעקבות רעידת אדמה [ידוע שב20 ומשהו השנים הקרובות יהיה רעידת אדמה כלשהי] אז צריך להיות מוכנים.
נתחיל עם דוגמאות:

והנה המלצות של הממשלה האמריקאית:
[left]Water, one gallon of water per person per day for at least three days, for drinking and sanitation
Food, at least a three-day supply of non-perishable food
Battery-powered or hand crank radio and a NOAA Weather Radio with tone alert and extra batteries for both
Flashlight and extra batteries
First aid kit
Whistle to signal for help
Dust mask to help filter contaminated air and plastic sheeting and duct tape to shelter-in-place
Moist towelettes, garbage bags and plastic ties for personal sanitation
Wrench or pliers to turn off utilities
Manual can opener for food
Local maps
Cell phone with chargers, inverter or solar charger
[/left]
הנה האתר http://www.ready.gov אפשר לשאוב ממנו הרבה מידע והמלצות.
אז הכנתם תיק לבד?
בהצלחה!!

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #2 

מגנייייב .....
ממש כמו בסרטים !!
כבר אורז לי אחד :D
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”