עזרה ב DTS ברסיבר שלי Yamaha RX-V3067 תודה על עזרתכם .
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
זה הרסיבר שלי
http://www.hometheater.co.il/article02433
יש לי בעיה אני מחבר אותו מהמחשב שלי מדובר על מחשב שעולה 20 אךף רק מחשב עם כרטיס קול ברמה של XFI ועוד מלא דברים , הרסיבר מחובר אם כבל אופטי מהרסיבר אל המחשב ומהמסך של המחשב שלי מסך U3011 של DELL עם כבל של חברת HAMA HDMI 1.4 איכותי שעלה לי מאוד יקר גם הכבל HDMI 1.4 מחובר מהמסך לרסיבר ומהמחשב אל הרסיבר עשיתי באופטי חיבור אופטי
שאני מעלה סרט על הרסיבר מופיע לי רק SCI-FI בלי DTS אני מדבר על סרט מעל 50 GB בלורי אמיתי .
בהגדרות שלי במחשב ניסתי לשחק אבל משום מה שומעים מדהים אבל אצל חבר שלי עוד יותר מדהים ויש לו רסיבר פחות טוב משלי גם של ימאה ורשום לו SCI-FI DTS כשהוא מנגן סרט כמו שהעלתי אני לא מצליח לפתור תבעיה אין מצב בעולם שרסיבר כמו שלי לא מצליח לזהות ולפענח ת DTS אין מצב בעולם הרסיבר חדש נקנה מחשמל נטו .
אני משתמש ברמקולים של ארמא קרדון HKTS 30 עלו לי 4500 אני יודע שיש לי פה רסיבר שמתאים לרמקולים ברמה גבוה אבל אלה בהחלט מפגיזים לי תחדר אני לא צריך יותר מיזה ועושה תעבודה אולי בעתיד יביא משו חזק ב 20 30 אלף רמקולים לא כרגע אבל עדיין אני אמור לשמוע מדהים ב DTS ואני לא מצליח להפעיל אותו . אמור להיות על המסך באדום DTS כמו שרשום HDMI באדום
עם תרצו שאני יעלה לכם תמונות תגידו לי אני רק מחפש מישהו שמבין על מה אני מדבר אני לא מקבל DTS
רשום לי SCI-FI וסינמה בצד שמאל
אין זכר ל DTS שאני מעלה סרטים אמור לזהות DTS
תמונה
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see& ... 1b3mrp.jpg
איך אני מגיע לזה ?
http://www.hometheater.co.il/article02433
יש לי בעיה אני מחבר אותו מהמחשב שלי מדובר על מחשב שעולה 20 אךף רק מחשב עם כרטיס קול ברמה של XFI ועוד מלא דברים , הרסיבר מחובר אם כבל אופטי מהרסיבר אל המחשב ומהמסך של המחשב שלי מסך U3011 של DELL עם כבל של חברת HAMA HDMI 1.4 איכותי שעלה לי מאוד יקר גם הכבל HDMI 1.4 מחובר מהמסך לרסיבר ומהמחשב אל הרסיבר עשיתי באופטי חיבור אופטי
שאני מעלה סרט על הרסיבר מופיע לי רק SCI-FI בלי DTS אני מדבר על סרט מעל 50 GB בלורי אמיתי .
בהגדרות שלי במחשב ניסתי לשחק אבל משום מה שומעים מדהים אבל אצל חבר שלי עוד יותר מדהים ויש לו רסיבר פחות טוב משלי גם של ימאה ורשום לו SCI-FI DTS כשהוא מנגן סרט כמו שהעלתי אני לא מצליח לפתור תבעיה אין מצב בעולם שרסיבר כמו שלי לא מצליח לזהות ולפענח ת DTS אין מצב בעולם הרסיבר חדש נקנה מחשמל נטו .
אני משתמש ברמקולים של ארמא קרדון HKTS 30 עלו לי 4500 אני יודע שיש לי פה רסיבר שמתאים לרמקולים ברמה גבוה אבל אלה בהחלט מפגיזים לי תחדר אני לא צריך יותר מיזה ועושה תעבודה אולי בעתיד יביא משו חזק ב 20 30 אלף רמקולים לא כרגע אבל עדיין אני אמור לשמוע מדהים ב DTS ואני לא מצליח להפעיל אותו . אמור להיות על המסך באדום DTS כמו שרשום HDMI באדום
עם תרצו שאני יעלה לכם תמונות תגידו לי אני רק מחפש מישהו שמבין על מה אני מדבר אני לא מקבל DTS
רשום לי SCI-FI וסינמה בצד שמאל
אין זכר ל DTS שאני מעלה סרטים אמור לזהות DTS
תמונה
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see& ... 1b3mrp.jpg
איך אני מגיע לזה ?
טוב
ראשית כל ברוך הבא , שנית לא נהוג לפתוח את אותו שרשור בכמה מקומות במקביל אז אני מציע לך להחליט איזה מהם לסגור .
ניגש לנושא
אתה מודע לכך שברגע שאתה מעביר סאונד דרך כבל אופטי ולא HDMI אתה מאבד את האפשרות להעביר פסקול HD ? אם לא , אז עכשיו אתה מודע.
אני לא ממש בקיא ברסיברים של ימהה אבל הניחוש שלי הוא שאין שום בעיה ברסיבר והבעיה היא בכרטיס הקול שלך שעושה את הdecoding בעצמו ושולח לרסיבר LPCM או משהו כזה.
כדי לבדוק אני מציע לך לחבר את הרסיבר לPS3/מכשיר בלוריי/סטרימר/DVD ולנגן משם סרט עם פסקול סראונד ולראות האם הרסיבר מזהה את הפסקול.
אם כן , הבעיה במחשב . אם לא, הבעיה כנראה בהגדרות של הרסיבר (למרות שהניחוש שלי שוב, מחשב)
בהצלחה.
ראשית כל ברוך הבא , שנית לא נהוג לפתוח את אותו שרשור בכמה מקומות במקביל אז אני מציע לך להחליט איזה מהם לסגור .
ניגש לנושא
אתה מודע לכך שברגע שאתה מעביר סאונד דרך כבל אופטי ולא HDMI אתה מאבד את האפשרות להעביר פסקול HD ? אם לא , אז עכשיו אתה מודע.
אני לא ממש בקיא ברסיברים של ימהה אבל הניחוש שלי הוא שאין שום בעיה ברסיבר והבעיה היא בכרטיס הקול שלך שעושה את הdecoding בעצמו ושולח לרסיבר LPCM או משהו כזה.
כדי לבדוק אני מציע לך לחבר את הרסיבר לPS3/מכשיר בלוריי/סטרימר/DVD ולנגן משם סרט עם פסקול סראונד ולראות האם הרסיבר מזהה את הפסקול.
אם כן , הבעיה במחשב . אם לא, הבעיה כנראה בהגדרות של הרסיבר (למרות שהניחוש שלי שוב, מחשב)
בהצלחה.
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

אוריאל כתב:טוב
ניגש לנושא
בהצלחה....
תודה רבה על התגובה .
אני שומע 5.1 בכול הרמקולים ברסיבר הכול מכוון מפגיז ויש סראונד טוב ,הבעיה שאני אצל חבר שומע טיפה יותר טוב ממני והמערכת שלי עולה יותר משלו זה מה שמוזר פה
ניסנו לבדוק הכול אולי כנראה שברסיבר שלי אין DTS והוא מראה רק סינמה 3 DSP אולי זה משו חדש יותר מ DTS אני לא ממש מבין הרסיבר דגם 2012 עלה לי 11+ זה משו רציני צריך להיות
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
הבעיה היא בהגדרות בלבד. לא קשור לחומרה. דבר ראשון תרכוש עוד כבל HDMI וממש אין צורך באחד שעולה 400 שקל, גם אחד של 50 שקל יספיק.
תחבר מהמחשב לרסיבר בHDMI ומהרסיבר למסך גם בHDMI. יש פה כמה וכמה שירשורים איך להגדיר את כרטיס קול ואת התוכנה שאתה רואה איתה את הסרטים להוציא מהם את המקסימום.
בהצלחה.
תחבר מהמחשב לרסיבר בHDMI ומהרסיבר למסך גם בHDMI. יש פה כמה וכמה שירשורים איך להגדיר את כרטיס קול ואת התוכנה שאתה רואה איתה את הסרטים להוציא מהם את המקסימום.
בהצלחה.
"על החתום...."
23eLiRaN23 כתב:אוריאל כתב:טוב
ניגש לנושא
בהצלחה....
תודה רבה על התגובה .
אני שומע 5.1 בכול הרמקולים ברסיבר הכול מכוון מפגיז ויש סראונד טוב ,הבעיה שאני אצל חבר שומע טיפה יותר טוב ממני והמערכת שלי עולה יותר משלו זה מה שמוזר פה
ניסנו לבדוק הכול אולי כנראה שברסיבר שלי אין DTS והוא מראה רק סינמה 3 DSP אולי זה משו חדש יותר מ DTS אני לא ממש מבין הרסיבר דגם 2012 עלה לי 11+ זה משו רציני צריך להיות...
חבר אתה מתחיל לעשות בלאגן , הרסיבר שלך תומך בDTS בלי שום בעיה.הסיבה שאתה שומע 5.1 היא מכיוון שהרסיבר מפעיל DSP . זה לא "יותר חדש מDTS" , אין שום קשר בין DSP לDTS.
מצטרף לפיתרון מעליי , חיבור HDMI או קריאה בפורום HTPC איך מגדירים את כרטיס הקול שלך
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

Hertz33 כתב:הבעיה היא בהגדרות בלבד. לא קשור לחומרה. דבר ראשון תרכוש עוד כבל HDMI וממש אין צורך באחד שעולה 400 שקל, גם אחד של 50 שקל יספיק.
בהצלחה....
תודה רבה הצלחתי
אגב עברתי על כול הספר בחג של הרסיבר למדתי המון
אין לי 2 כבלים HDMI שמתי אחד מהרסיבר למסך וכבל אופטי מהרסיבר לכרטיס קול שלי במחשב .
פשוט נטרלתי בכרטיס כול את כול ה V ושמתי V רק על כנסו לתמונה תראו
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see& ... IrtxKA.jpg
הורדתי ת V בהגדרות מ 96 + 44.1 + 88.2 סימנתי רק 48KHZ וסינתי את DTS ואת השני וזהו עשיתי בדוק הוא כיוון אותם לבד אוטומטי תרמקולים ככה זה אמור להיות שומעים סרטים מדהים סראונד אמיתי .
לא צריך לשחק יותר מידי עם זה
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

לא הבנתי נשמה תאכל להסביר טוב יותר ?JEXY כתב:תלחץ שוב פעם על לחצן DIRECT, יעלם לך הSCI FI ואז תוכל לשמוע את המקור שלך כפי שהוא.
אם המחשב לא מבצע עיבוד ומשנה את הקידוד אתה תשמע AS IT IS... אגב כיתוב DTS לא מופיע......
ממש תודה על עזרתך
כיתוב DTS לא מופיע ברסיבר אבל נראלי שהוא מפענח את זה לבד לא חייב להיות רשום לא אחי ?
מזה לחצן דירקט תמתכוון לשלט של הרסיבר או במחשב עצמו ?
תמתכוון ל PURE DIRECT על השלט שלי רשום את זה לחצתי על זה זה כיבה לי את כול הרסיבר אבל משמפיעה צלילים ונדלק נורה כחולה שומעים מדהים אחי אבל האם לזה התכוונת ?
למד אותי עם דברים אני ישמח ממש תודה לא ידעתי על זה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
על מנת לשמוע את הקידוד של הקובץ המקורי תלחץ על כפתור straight בשלט של הרסיבר.
בשביל לראות על הצג של הרסיבר את הקידוד תלחץ בשלט על info.
מאוד פשוט... 2 שניות עבודה ואתה מסודר
מאוד פשוט... 2 שניות עבודה ואתה מסודר
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

יפה אהבתיטלHD כתב:על מנת לשמוע את הקידוד של הקובץ המקורי תלחץ על כפתור straight בשלט של הרסיבר.
מאוד פשוט... 2 שניות עבודה ואתה מסודר...
יש עוד דברים שאני יכול ללמוד בשלט ?
עוד שאלה קטנה בעיה שנתקלתי בא ...
אני שומע מדהים על 5.1 בסרטים אבל כשאני בא ולוחץ בשלט סטריאו ושני רמקולים קידמיים פועלים אני לא שומע טוב רק על מצב שכול הרמקולים פועלים מצב סטריאו 7.1 שומעים טוב .. למה על סטריאו 2 ערוצים לא שומעים טוב ? זה אמור להיות ככה ?
- טלHD
- גורו

אני מקווה שאתה לא עושה כאן צחוק מהחברים עם שאלות כאלה, אבל למען הסר ספק אני יענה לך.
אם אתה רואה סרט או כל דבר אחר שהאודיו שלו מקודד ב5.1 לדוגמא.... אז ברור שבסטריאו תשמע פחות טוב מכוון שחסר מידע משאר הערוצים. לכן תמיד תשאיר על מצב סטרייט שיעביר לך את הסאונד כפי שתוכנן להישמע במקור.
הרסיבר יעבור לסטריאו באופן אוטו' שתשמע תוכן שהוא סטריאו במקור.... וכך הלאה.
אם אתה רואה סרט או כל דבר אחר שהאודיו שלו מקודד ב5.1 לדוגמא.... אז ברור שבסטריאו תשמע פחות טוב מכוון שחסר מידע משאר הערוצים. לכן תמיד תשאיר על מצב סטרייט שיעביר לך את הסאונד כפי שתוכנן להישמע במקור.
הרסיבר יעבור לסטריאו באופן אוטו' שתשמע תוכן שהוא סטריאו במקור.... וכך הלאה.
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

לעשות צחוק ממש לא נשמה .טלHD כתב:אני מקווה שאתה לא עושה כאן צחוק מהחברים עם שאלות כאלה, אבל למען הסר ספק אני יענה לך.
הרסיבר יעבור לסטריאו באופן אוטו' שתשמע תוכן שהוא סטריאו במקור.... וכך הלאה....
בכול אופן תודה על העזרה אחי
על איזה רמקולים אתה ממליץ לקניה ?
יש לי HKTS30 של ארמא קארדון עלו לי 3200 ש"ח כולם אמרו לי שיש לי סוג של [אובק קלוק] רסביר RXV3067 עם רמקולים לא משו כמובן שאני מסתפק בזה לחדר שלי וזה מפגיז לי תחדר ויש איכות בהם אבל אני רוצה ללכת על B&W סט שלהם מה דעתך על 804D ?
האם שווה לי לחכות קצת שיצאו דגמים חדשים יותר ?
לחבר שלי יש רסיבר של ליפני 6 שנים גם של ימאה איכותי שלי הוא חדש 2012 אבל אצלו משום מה שומעים טיפה טוב ממני בצליל היקפי יותר פרטים בסאונד ... יש לו רמקולים ריצפתיים 2 קדמי סנטר ו 2 אחוריים של חברת אנלוג דיגיטל אולי זה ביגגלל הרמקולים כשיש רמקולים איכותיים אז הם יודעים לעבוד עם הרסיבר כמו שצריך ?
דיברתי עם מישהו הסברתי לו שאני אין לי מקום בחדר לרמקולים ריצפתיים ואני רוצה איכותיים לקיר
סט איכותי יותר שידע לנצל לי תרסיבר RXV3067
הוא המליץ לי על אלה
http://www.ac-shop.co.il/ProdDetails/56 ... 7%A0%D7%99
רמקול לויני KHT3005SE
איך הם ?
האתר ששמתי משם אני קונה במידה והם טובים
וידאו ביוטוב
- טלHD
- גורו

תקח אוויר ותשאל שאלה אחת בכל פעם.
או שתמספר את השאלות שלך....מכוון שמצורת הכתיבה שלך לא מבינים מה בדיוק אתה שואל ומה כל השאר...
ומה זה הסרטון הזה? אצלך? אצל החבר?
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

טלHD כתב:![]()
תקח אוויר ותשאל שאלה אחת בכל פעם.
או שתמספר את השאלות שלך....מכוון שמצורת הכתיבה שלך לא מבינים מה בדיוק אתה שואל ומה כל השאר...
ומה זה הסרטון הזה? אצלך? אצל החבר?...
זה סתם סרטון מיוטוב השאלה שלי היתה איך הם שווים קניה ?