אמינותה של האוסקר נובה סימונלי
האם למישהו מהחברים ידוע על בעיות אמינות כרוניות במכונה זו?
האם נכון הדבר שבתהליך החימום יש להשאיר את הסטימר פטוח מעט לצורך שחרור
לחץ הדוד?
לתשובתכם אודה.
האם נכון הדבר שבתהליך החימום יש להשאיר את הסטימר פטוח מעט לצורך שחרור
לחץ הדוד?
לתשובתכם אודה.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
אפשר לתת לה להתחמם עם סטימר סגור. כשהבוליר נכבה פותחים לכמה שניות וסוגרים. נותנים לבוילר לסיים חימום סופי וזהו.
תמיד אומרים שאם אין שובר ואקום אי אפשר להתקין שעון שבת אבל לדעתי זה לא נכון.
אפשר להדליק אותה מראש רק לזכור לשחרר לחץ בסוף ולחכות עוד 10 דקות. כל החלקים מתחממים יפה מאוד גם אם המים בבוילר לא בטמפ' אידאלית.
אופיר
תמיד אומרים שאם אין שובר ואקום אי אפשר להתקין שעון שבת אבל לדעתי זה לא נכון.
אפשר להדליק אותה מראש רק לזכור לשחרר לחץ בסוף ולחכות עוד 10 דקות. כל החלקים מתחממים יפה מאוד גם אם המים בבוילר לא בטמפ' אידאלית.
אופיר
חג שמח ושנה טובה
.
לי יש את המכונה יותר משנה ,אין כלל בעיות אמינות, בדבר החימום מומלץ להשאיר את הסטימר פתוח בתחילה עד להוצאת לחץ.
אצלי המכונה עובדת עם שעון שבת ,איני משאיר את הסטימר פתוח ,פשוט משחרר לחץ וממתין.
בשבת / חגים משאיר את הסטימר פתוח כאיני מפעיל עם שעון שבת ( זמן יש אז...).
לסיכום אחלה מכונה.
לי יש את המכונה יותר משנה ,אין כלל בעיות אמינות, בדבר החימום מומלץ להשאיר את הסטימר פתוח בתחילה עד להוצאת לחץ.
אצלי המכונה עובדת עם שעון שבת ,איני משאיר את הסטימר פתוח ,פשוט משחרר לחץ וממתין.
בשבת / חגים משאיר את הסטימר פתוח כאיני מפעיל עם שעון שבת ( זמן יש אז...).
לסיכום אחלה מכונה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
המכונה שלי בת שנה ועובדת מצוין ללא שום תקלות.
לחבר שלי יש אוסקר בת בערך 6 שלא התקלקלה אפילו פעם אחת בשימוש ביתי.
ה"תקלה" היחידה שפגש בה הוא הצורך להחליף את הגומיה האוטמת את מחליף החום מול ידית הסלסלה.
לחבר שלי יש אוסקר בת בערך 6 שלא התקלקלה אפילו פעם אחת בשימוש ביתי.
ה"תקלה" היחידה שפגש בה הוא הצורך להחליף את הגומיה האוטמת את מחליף החום מול ידית הסלסלה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
[quote="newaround"][quote="קופיהוליק"]החיסרון היחידי של אוסקר הוא :שיש פורטהפילטר אחד בלבד וצריך לרכוש אחד נוסף[/quote]
למה לרכוש אחד נוסף?
אפשר להחליף סלסלה וזהו.[/quote] כי לפעמים את/ה מכין כפול ומיד סינגל ולפעמים בא לך נייקיד לצרכי לימוד עצמי
למה לרכוש אחד נוסף?
אפשר להחליף סלסלה וזהו.[/quote] כי לפעמים את/ה מכין כפול ומיד סינגל ולפעמים בא לך נייקיד לצרכי לימוד עצמי
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל
שובר וואקום באוסקר אינו מומלץ, לא שאי אפשר להתקים, פשוט לא מומלץ, מערכת החשמל, הדוד, הפרסוסטט, הכל דחוס שם בפנים בצפיפות, שובר וואקום תמיד מלכלך את הסביבה שלו ברסס מים וזה עשוי לגרום ללא מעט תקלות ולפגוע באמינות המכונה.
לגבי תכונת הצורך לפתוח מעט את הסטימר בזמן חימום התחלתי, קצת מעיק אבל לא נורא כל כך.
לגבי פורטפילטר נוסף, קונים אחד של לה פבוריטה בזול וזהו.
עברו לי על שולחן העבודה לא מעט אוסקרים עם בעיות שלא נדע וכאלו שהיו די חדשות, כמו כל מוצר תוצרת איטליה, מה שמיוצר ביום שני, עדיף שלא יצא מן המפעל
בלי שום קשר, מכונות אספרסו זה קקה של דבר! יש בהן את המתכון הכי בטוח לקילקולים: חשמל טמפ' גבוהה, לחץ קיטור גבוהה ומים..
לגבי תכונת הצורך לפתוח מעט את הסטימר בזמן חימום התחלתי, קצת מעיק אבל לא נורא כל כך.
עברו לי על שולחן העבודה לא מעט אוסקרים עם בעיות שלא נדע וכאלו שהיו די חדשות, כמו כל מוצר תוצרת איטליה, מה שמיוצר ביום שני, עדיף שלא יצא מן המפעל
בלי שום קשר, מכונות אספרסו זה קקה של דבר! יש בהן את המתכון הכי בטוח לקילקולים: חשמל טמפ' גבוהה, לחץ קיטור גבוהה ומים..
"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.
לא חדש וניתן לרכוש גם אצל אברהמי, לא לשכוח שגם לשוברי וואקום יש את החסרונות והתקלות שלהם אגב כיוון שיש רק שני מקומות לחיבור צינור סיליקון למגש העודפים באוסקר, מומלץ להוסיף מפצל T על צינורית שיוצאת מפורק הלחץ בצד שמאל של המכונה ולחבר את צינור הסיליקון משובר הוואקום לשם, בכל מקרה לא סתם היצרן לא הוסיף את שובר הוואקום בעצמו ואם היצרן החליט שכך כדאי לשאול את עצמנו מה הסיבה. אגב גם חלק מאוד ניכר מהמכונות של באזרה באות במקור ללא שובר ואקום.
"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ברב הבזרות יש שובר וואקום משולב בשסתום ביטחון, במבט מבחוץ זה נראה שאין שובר וואקום אבל יש.
תפרק אחד ותראה.
זה לא ששמו באוסקר זה לא אומר שזה נכון או חכם - אולי היה להם יקר להוסיף. עובדה שבמוזיקה שהיא אותה מכונה רק לא מכוערת כן שמו שובר.
בשובר וואקום כזה אין אטמים - רק משקולת. אמין מאוד מאוד.
אין בעייה להוסיף צינורית שתנקז הכל לרצפה מתחת למכונה.
תפרק אחד ותראה.
זה לא ששמו באוסקר זה לא אומר שזה נכון או חכם - אולי היה להם יקר להוסיף. עובדה שבמוזיקה שהיא אותה מכונה רק לא מכוערת כן שמו שובר.
בשובר וואקום כזה אין אטמים - רק משקולת. אמין מאוד מאוד.
אין בעייה להוסיף צינורית שתנקז הכל לרצפה מתחת למכונה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אמרתי חלק ניכר, לא כל.....
ואגב השסתום המשולב הזה מעצבן לאללה, הוא תמיד מתחרבש ואז שמחליפים צריך להחליף קומפלט שהוא יקר יותר, אגב כששובר וואקום בבזרה הולך בדרך כלל הוא נשאר תפוס על סגור, כך שתקבל את אותה תופעה כמו באוסקר.
ואגב השסתום המשולב הזה מעצבן לאללה, הוא תמיד מתחרבש ואז שמחליפים צריך להחליף קומפלט שהוא יקר יותר, אגב כששובר וואקום בבזרה הולך בדרך כלל הוא נשאר תפוס על סגור, כך שתקבל את אותה תופעה כמו באוסקר.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כן - הפטנט הזה לא תמיד מחזיק.
(אם יש מקום) מחליפים ב T עם שובר ושסתום רגילים:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
(אם יש מקום) מחליפים ב T עם שובר ושסתום רגילים:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אמיר, תוכל לפרט יותר, איזה סוג תקלות?דבש כתב:שובר וואקום באוסקר אינו מומלץ, לא שאי אפשר להתקים, פשוט לא מומלץ, מערכת החשמל, הדוד, הפרסוסטט, הכל דחוס שם בפנים בצפיפות, שובר וואקום תמיד מלכלך את הסביבה שלו ברסס מים וזה עשוי לגרום ללא מעט תקלות ולפגוע באמינות המכונה.
עברו לי על שולחן העבודה לא מעט אוסקרים עם בעיות שלא נדע וכאלו שהיו די חדשות, כמו כל מוצר תוצרת איטליה, מה שמיוצר ביום שני, עדיף שלא יצא מן המפעל![]()
בלי שום קשר, מכונות אספרסו זה קקה של דבר! יש בהן את המתכון הכי בטוח לקילקולים: חשמל טמפ' גבוהה, לחץ קיטור גבוהה ומים.....