היום בזמן החליטה הפסיקה לפעול משאבה ומאז ניסיונות נוספים לא הצליחו. נדלקת נורה של שאיבת מים ואין ראש המוכר. יש עדיין מים בדוד - קיטור וברז מים עובדים. האם זה סוף של משאבה או יכול להיות משהו אחר?
מה אתם חושבים? לפני שאני פונה לאספרסימו.....
תודה. אני הרוס ובלי קפה.......
אני חושב שבכל זאת כדאי לשוחח עם אנדריי בטלפון-זה לא בתשלום והוא מקצוען אמיתי עם הכי הרבה ידע על הוטראנו. יכול להיות שהלכה משאבה (וולומטרית או משאבת רטט?. בוולומטרית יש הרי גם מנוע) אבל בכל מקרה זה לא סיפור כל כך גדול לתקן. כך או כך יש מקום אמין וטוב. שיהיה בהצלחה! ואל תדאג-זה יסודר! (יש לך מקינטה בצד לשבת ולחג?)
יש עוד אפשרות, בקוויקמיל יש מנגנון המשבית את המשאבה ומנתק אותה כאשר לא מגיעים מים. במקרה כזה צריך כמובן לבדוק אם הוא תקין ולמה לכאורה הופעל..
נערך לאחרונה על ידי concordia ב 14/09/2012 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
it is the unexpected which plays the biggest role in life
לפעמים גרגר רזין נתקע במשאבה וזאת יכולה להיות התמונה אך כאמור לא נראה שכדאי לפרק לבד. אנדריי מעביר מים בלחץ ומנקז. המשאבות האלה אמורות להיות מאוד אמינות אבל קורה שיש תקלה, אם המשאבה משאבהוויברציונית אז זול מאוד להחליפה, ואם זו משאבה וולומטרית שווה לבדוק את המנוע שלה וכאמור לשטוף את המשאבה מכיוון שאם המשאבה לא פעלה "על ריק" ונשרפה, אז פשוט צריך לנקז בלחץ. יש לי בריקה שמנחמת אותי בימים קשים כש...אני אפילו לא רוצה להזכיר מה, אבל אשמח לתת לך כדי שלא תסבול מתופעות גמילה קשות ..............................וגם כדי שסתם יהיה טעים(יש כאן כרגע יגרשף עם טעם של יין וקרמל פשוט מדהים-בא עם הבריקה...)
יש לי בריקה שמנחמת אותי בימים קשים כש...אני אפילו לא רוצה להזכיר מה, אבל אשמח לתת לך כדי שלא תסבול מתופעות גמילה קשות ..............................וגם כדי שסתם יהיה טעים(יש כאן כרגע יגרשף עם טעם של יין וקרמל פשוט מדהים-בא עם הבריקה...)
במקרה ואני מבים תקלה יש מצב לקבל את הבריקה והקפה..
שנה טובה לחברי הפורום המדהים .
שנה של הרבה קפה טוב..
חושנגי כתב:יש לי בריקה שמנחמת אותי בימים קשים כש...אני אפילו לא רוצה להזכיר מה, אבל אשמח לתת לך כדי שלא תסבול מתופעות גמילה קשות ..............................וגם כדי שסתם יהיה טעים(יש כאן כרגע יגרשף עם טעם של יין וקרמל פשוט מדהים-בא עם הבריקה...)
במקרה ואני מבים תקלה יש מצב לקבל את הבריקה והקפה..
שנה טובה לחברי הפורום המדהים .
שנה של הרבה קפה טוב..