האם אחד המודים בעברית של YAMJ שהכין erezsolan עדיין עובד ?
לא יודע איזה סטרימר יש לך, אבל אם הוא תומך FLASH אז אני ממליץ לך לעבור ל YAMJ העיברי הבא מניסיון הוא מעולה
:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
Natural Born Gamer
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
צחי,
גרסת ה ZAPITTI עובדת ומתוחזקת. לא אמורה להיות איתה בעיה.
ראה בחתימה שלי.
לגבי ה SABISH V2, כפי שכתבתי בשרשור, קשה כבר לתחזק את הגרסה הזו, היא מאוד ישנה. אני מדי פעם מנסה לתקן כאשר אני מקבל דיווחים על בעיות בה, אבל אני יכול לומר לך שמעט מאוד כבר משתמשים בה. עשרות בודדות של משתמשים.
גרסת ה ZAPITTI עובדת ומתוחזקת. לא אמורה להיות איתה בעיה.
ראה בחתימה שלי.
לגבי ה SABISH V2, כפי שכתבתי בשרשור, קשה כבר לתחזק את הגרסה הזו, היא מאוד ישנה. אני מדי פעם מנסה לתקן כאשר אני מקבל דיווחים על בעיות בה, אבל אני יכול לומר לך שמעט מאוד כבר משתמשים בה. עשרות בודדות של משתמשים.
ZAPITTI אכן עובדת מצויין.
בקשר לYAMJ מבוסס פלאש, לי יש A210 ומהנסיון שלי זה רץ מזעזע על המכשיר. לוקח מספר שניות עד שעמוד הסרטים נטען וכו'. אפשר לראות בסרטונים שיש בדיון שקישרו אליו למעלה. כשדברים נטענים לוקח לזה זמן, אותי אישית זה מטריף שרק חצי קיר סרטים עולה ואז החצי השני נזכר.
אני הייתי הולך על ZAPITTI
בקשר לYAMJ מבוסס פלאש, לי יש A210 ומהנסיון שלי זה רץ מזעזע על המכשיר. לוקח מספר שניות עד שעמוד הסרטים נטען וכו'. אפשר לראות בסרטונים שיש בדיון שקישרו אליו למעלה. כשדברים נטענים לוקח לזה זמן, אותי אישית זה מטריף שרק חצי קיר סרטים עולה ואז החצי השני נזכר.
אני הייתי הולך על ZAPITTI
בהחלט מסכים שזמן התגובה הוא איטי יחסית ל YAMJ מבוסס HTML כמו ZAPITTI, אני בכל אופן חי עם זה בשלוםShasoosh כתב:ZAPITTI אכן עובדת מצויין.
אני הייתי הולך על ZAPITTI...
Natural Born Gamer
השאלה היא למה, איזה יתרונות נותנת גירסאת הפלאש חוץ מההנפשה הקטנה שיש כשאתה עובר בין סרט לסרט.snowgoose כתב:בהחלט מסכים שזמן התגובה הוא איטי יחסית ל YAMJ מבוסס HTML כמו ZAPITTI, אני בכל אופן חי עם זה בשלוםShasoosh כתב:ZAPITTI אכן עובדת מצויין.
אני הייתי הולך על ZAPITTI......