כל הכבוד לשופטת רבקה בן יששכר
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
לראשונה היום ניתן פסק דין ובו עונש קשה לנהג, וזאת עוד מבלי שפגע באף אדם.
רוכב אופנוע שנסע במהירות של 239 קמ"ש, פי 3 מהמותר,
נענש בחצי שנה מאסר בפועל, ללא אפשרות להמיר לעבודות שירות, 10 שנים שלילת רישיון בפועל וקנס כספי.
מקווה שבערעור לא יקלו לו בעונש, ושמעכשיו ייקבע פה רף גבוה של ענישה.
חשוב לציין כי העונש ניתן לאחר בדיקה מדוקדת של המצלמה בשטח, תוך סגירה של כמה שעות של קטע הכביש בו בוצעה העבירה.
כל הכבוד לשופטת, סוף סוף עונש ראוי.
לראשונה היום ניתן פסק דין ובו עונש קשה לנהג, וזאת עוד מבלי שפגע באף אדם.
רוכב אופנוע שנסע במהירות של 239 קמ"ש, פי 3 מהמותר,
נענש בחצי שנה מאסר בפועל, ללא אפשרות להמיר לעבודות שירות, 10 שנים שלילת רישיון בפועל וקנס כספי.
מקווה שבערעור לא יקלו לו בעונש, ושמעכשיו ייקבע פה רף גבוה של ענישה.
חשוב לציין כי העונש ניתן לאחר בדיקה מדוקדת של המצלמה בשטח, תוך סגירה של כמה שעות של קטע הכביש בו בוצעה העבירה.
כל הכבוד לשופטת, סוף סוף עונש ראוי.
...
מה כל כל מכובד בזה גילי ?? פופליזם זול.... !
הבחור נסע בכביש 6 בשעה שהיה ריק לגמרי 240 קמ"ש. וואו איזה אסון.... אז מה קרה ??
זהו זה תפסו את הפושע המסוכן , זרקו לכלא ועכשיו כבישי ארצנו הרבה יותר בטוחים נכון ? ממש לא !
אני מניח שאתה מאלה שחושבים שרק המהירות היא הגורם לכל התאונות בכבישים ומי שנוסע 140-150
קמ"ש בכבישים ובקטעים הבטוחים הוא עבריין ופושע רציני ?
אני לפחות בדיעה אחרת לגמרי.
זהו זה תפסו את הפושע המסוכן , זרקו לכלא ועכשיו כבישי ארצנו הרבה יותר בטוחים נכון ? ממש לא !
אני מניח שאתה מאלה שחושבים שרק המהירות היא הגורם לכל התאונות בכבישים ומי שנוסע 140-150
אני לפחות בדיעה אחרת לגמרי.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
בתור אחד שעוסק בתחום של מכשור אכיפה (כן אני קצין משטרה)הגיע הזמן שתהיה ענישה ראויה ואז
הנהגים יפנימו שלא צריך להשתולל ולנהוג בהתאם לתנאי הכביש והתמרורים
יכול להיות שלא ייאהבו את הדברים שאני אומר אבל רק כך נלמד לשמור על החוקים ועל החיים של אחרים .
שנה טובה
הנהגים יפנימו שלא צריך להשתולל ולנהוג בהתאם לתנאי הכביש והתמרורים
יכול להיות שלא ייאהבו את הדברים שאני אומר אבל רק כך נלמד לשמור על החוקים ועל החיים של אחרים .
שנה טובה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
dor8 כתב:מה כל כל מכובד בזה גילי ?? פופליזם זול.... !
אני לפחות בדיעה אחרת לגמרי....
הלוואי שתהיה ענישה ראויה לעבירות שגורמות לתאונות, הלוואי שיענישו משתוללים שלא נוהגים לפי תנאי הכביש, הלוואי ויענישו נהגים שלא מצייתים לתמרורים.yuria כתב:בתור אחד שעוסק בתחום של מכשור אכיפה (כן אני קצין משטרה)הגיע הזמן שתהיה ענישה ראויה ואז
הנהגים יפנימו שלא צריך להשתולל ולנהוג בהתאם לתנאי הכביש והתמרורים![]()
שנה טובה...
הבעיה שאת כל זה אין! יש רק מצלמות וגלאי רדאר ומכמונות.
אם אחוז מזה היו משקיעים בעצירת עוברי הרמזורים האדומים, חוצי פסים לבנים, לא עוצרים בעצור, חותכים מהשמאלי ביותר למחלף הימני ועוד.... היו לך הרבה פחות תאונות.
לגבי האופנוען - אני חושב שמגיע לו עונש כבד רק על הטמטום של הזלזול בחיי עצמו... בורג מסכן שמונח על הכביש היה מרסק אותו לאלפי חתיכות ואולי מעיף אותו על חף מפשע אחר... ולמרות זאת זה אכן משהו שקל להראות בטלוויזיה.
- yuria
- חבר מביא חבר

לא ניתן להציב שוטר בכל מקום .רק חינוך והרתעה מתאימה קרי ענישה תואמת לחומרת העבירה תביא שינוי
ראוי בכבישים ובכלל .
ראוי בכבישים ובכלל .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
אורי ,
זה בדיוק אחת מהבעיות. לפעמים אין שום קשר לכתוב בתמרור ולתנאי הכביש.
מה שכן יש זה שטיפת מוח , פופוליזם ומס מהירות רצחני שהמדינה הטילה על
הנהגים בשביל למלא את הקופה המתרוקנת...
הרי הכי קל זה לשים 5 מצלמות מהירות בכביש החוף בקטעים הכי בטוחים ומהירים
בכביש , ולצלם את העבריינים ״טסים״ על 110-120 קמ״ש ולשלוח קנסות בדואר
הלא כן ?? בזיון ופשוט עצוב !!
זה בדיוק אחת מהבעיות. לפעמים אין שום קשר לכתוב בתמרור ולתנאי הכביש.
מה שכן יש זה שטיפת מוח , פופוליזם ומס מהירות רצחני שהמדינה הטילה על
הנהגים בשביל למלא את הקופה המתרוקנת...
הרי הכי קל זה לשים 5 מצלמות מהירות בכביש החוף בקטעים הכי בטוחים ומהירים
בכביש , ולצלם את העבריינים ״טסים״ על 110-120 קמ״ש ולשלוח קנסות בדואר
הלא כן ?? בזיון ופשוט עצוב !!
לא צריך שוטר בכל מקום.. הנה דוגמא אחת -מספיק ניידת אחת באיילון שתסע הלוך ושוב ותראה את כל הסוטים מנתיב... אלה שנוסעים רק בשמאל וחותכים את כל הנתיבים רק שהם צריכים לפנות ימינה.. או שחותכים דרך קו לבן לתוך מחלף.. יש לך מספיק דוחות לחודש, הרבה יותר איכותיים ממצלמות מהירות.
מצד שני, לא מזמן שנסעתי באיילון בבוקר בשיא הפקקים ראיתי ניידת תנועה עוברת על כל הפסים הלבנים, על כל איי התנועה רק בשביל לעקוף את הפקק.. לאחר שעקפה הכל נסעה באיטיות ללא שום מטרה, כך שזה לא היה למשימה דחופה כלשהי... אז לא בטוח ששוטר באיילון זה באמת רעיון כל כך טוב
מצד שני, לא מזמן שנסעתי באיילון בבוקר בשיא הפקקים ראיתי ניידת תנועה עוברת על כל הפסים הלבנים, על כל איי התנועה רק בשביל לעקוף את הפקק.. לאחר שעקפה הכל נסעה באיטיות ללא שום מטרה, כך שזה לא היה למשימה דחופה כלשהי... אז לא בטוח ששוטר באיילון זה באמת רעיון כל כך טוב
- yuria
- חבר מביא חבר

דווקא בשנה האחרונה הן המפכ"ל והן ראש אגף התנועה הנחו שהמשטרה איננה קבלני דו"חות ואנו מתעסקים
בעבריינים "הכבדים " .
תמיד אנו כשוטרים נהיה אבן בוחנת לכלל הציבור וישנם אנשים שתמיד מחפשים את השוטר בעבירות כלשהן כדי
לצלם ולהעלות ל-YOUTUBE .
אנו לא מעל החוק ,רק משרתי החוק.

בעבריינים "הכבדים " .
תמיד אנו כשוטרים נהיה אבן בוחנת לכלל הציבור וישנם אנשים שתמיד מחפשים את השוטר בעבירות כלשהן כדי
לצלם ולהעלות ל-YOUTUBE .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
בהצלחהyuria כתב:דווקא בשנה האחרונה הן המפכ"ל והן ראש אגף התנועה הנחו שהמשטרה איננה קבלני דו"חות ואנו מתעסקים
בעבריינים "הכבדים " .
לצלם ולהעלות ל-YOUTUBE .
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אני לא מבין איך אתה משווה 140 ל- 240...?dor8 כתב:מה כל כל מכובד בזה גילי ?? פופליזם זול.... !
אני לפחות בדיעה אחרת לגמרי....
נו באמת..
ומה זה כביש "ריק לגמרי"..?
אתה באמת מצפה שהמחוקק יבחין בין כביש ריק לכביש שיש בו תנועה?
במהירות של 240, לאיזה מרחק קדימה אתה בדיוק רואה מה קורה בהמשך..?
יש חוק, וצריך ללכת לפיו.
אם למישהו יש בעיה איתו, שיפעל לשנות אותו.
עד אז, 240 קמ"ש זה לא פרופורציונאלי לכלום.
240 קמ"ש זה סיכון של כל מי שנמצא באזור.
מהירות היא לא עבירה חמורה, אבל לא כשמדובר בחריגה כזו.
אני מבטיח לך שמי שנוהג 240, גם בטח מרים גלגל (השבוע ראיתי אחד כזה שפתח 200 מטר בהרמת גלגל בצומת טמפו) ועושה תחרויות בכל מיני מקומות.
הוא מסכן את הציבור, ומקומו בכלא. נקודה.
לצערי, אתה מערבב בין אותן מצלמות שתופסות אותנו 21 קמ"ש מעל המותר, ושולחות לנו הביתה 8 נקודות ו- 1000 ש"ח לקופת המדינה.
זה לא המצב במקרה הזה. במקרה הזה היה פה סיכון וזילות של חיי אדם,
וטוב עשתה השופטת ששלחה אותו לכלא.
מבטיח לך שזה ה- 240 קמ"ש האחרון שלו, לפחות ב- 10 שנים הקרובות..
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

לגבי היכולת לא להיתפס,dor8 כתב:גילי ,
מי שנוהג להגיע למהירויות האלה צריך גם לדעת איך לא להתפס.
ישנם אמצעי הגנה שנועדו לכך.
אבל זה כבר עניין לדיון אחר.![]()
בדבר אחד אתה צודק צריך להיות זהיר ועירני בכל מהירות!
שנה טובה ובטוחה לנו.
...
אני מקווה בשבילך שהדברים נאמרו בבדיחות הדעת.
אני אמנם פאסיבי בהרבה שרשורים שאתה לוקח בהם חלק מרכזי, אבל דע לך שאני מאחורי הקלעים נהנה לקרוא ומתחבר לדברים שאתה כותב, ולהגיון שלך.
בנושא הזה הצלחת להפתיע אותי, לשלילה.
אני מקווה שאתה לא באמת מסכים עם הטירוף הזה..
שתהיה לך שנה טובה ובטוחה, לך ולמשפחתך.
...
אתה צודק , ולכן אני מניח שעברות תנועה שלפי המשטרה עצמה תורמים יותר לתאונות , מקבלים אכיפה יותר מוגברת ועונשים יותר כבדים ? כי עד כמה ששמנו לב , בפרוייקט האחרון שלכם , אתם בודקים יותר מהירות מאשר מעבר באור אדום , אתם בודקים יותר מהירות מאשר בריונות בין נתיבים (אם אתם בכלל טורחים לבדוק את זה ), וכהנה וכנהyuria כתב:לא ניתן להציב שוטר בכל מקום .רק חינוך והרתעה מתאימה קרי ענישה תואמת לחומרת העבירה תביא שינוי
ראוי בכבישים ובכלל ....
ולגליל , אני יכול להניח שהיה טעם בכול הכבוד אם זה היה מישהו שבמהירות שלו מסכן אחרים , רוכב אופנוע מסכן רק את עצמו , אז לתת לו ענישה חמורה כזו כשעבריני תנועה שכמעט רצחו מקבלים כמעט כלום , זה לא כול הכבוד אלא חרפה ובושה
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
240 זו הגזמה .
בתור רוכב אופנוע , שאמור להגן על אחיו הרוכבים , אני מגנה את המקרה (טיפשי ומסוכן )
נכון שהמקרה קשה והעונש הוא למען "יראו וייראו" , אבל חצי שנה מאסר ? ? ?
אכיפה קצת קשה לטעמי , אולי זה המקרה שיכניס קצת שכל לקאלבסה של רוכבים אחרים
בתור רוכב אופנוע , שאמור להגן על אחיו הרוכבים , אני מגנה את המקרה (טיפשי ומסוכן )
נכון שהמקרה קשה והעונש הוא למען "יראו וייראו" , אבל חצי שנה מאסר ? ? ?
אכיפה קצת קשה לטעמי , אולי זה המקרה שיכניס קצת שכל לקאלבסה של רוכבים אחרים
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

ראשית, ואתה כנראה לא מודע לחוק, אבל גם לסכן את עצמך זו עבירה.ולגליל , אני יכול להניח שהיה טעם בכול הכבוד אם זה היה מישהו שבמהירות שלו מסכן אחרים , רוכב אופנוע מסכן רק את עצמו , אז לתת לו ענישה חמורה כזו כשעבריני תנועה שכמעט רצחו מקבלים כמעט כלום , זה לא כול הכבוד אלא חרפה ובושה...
זה גם צויין בפסק הדין, ונלקח בחשבון במתן העונש.
עכשיו,
מסכן רק את עצמו..? הרבה זמן לא שמעתי משפט הזוי כזה..
מה אתה לא בין פה? שבמהירות 240 הוא מסכן אנשים? זה לא ברור לך..?
בוא תלמד משהו..
זמן תגובה של נהג הוא 0.75 שניות, וגם זה תחת הנחה שהוא בריא, עירני, וללא הסחים. יש כאלה? תתחיל להכפיל..
זה אומר שאם רק ייסע במהירות 50, ב- 10 מטרים הראשונים הוא לא במשחק בכלל, אין לו יכולת להשפיע על הנעשה,
מה שנקרא, הוא "passenger", נוסע", ולא נהג..
100 קמ"ש ? - 20 מטר..
200 קמ"ש -? זה עובד ליניארי, אתה אפילו לא צריך מחשבון..
לסיכום, במקרה שלנו, יעברו בדיוק 50 מטרים עד שחברך האופנוען יבין איפה הוא נמצא, ושהוא צריך לבלום,
ועוד לא דיברנו לאן הוא יעוף אחרי שיבלום בפתאומיות במהירות כזו.
אז כל עוד הוא לא בכביש פרטי שלו (כביש 6 הוא ציבורי, עד כמה שאני זוכר) הוא תמיד יסכן אנשים..
וזה שעד היום שופטים הקלו עם נהגים רוצחים, לא אומר שאי אפשר להתחיל לתת עונשים ראויים..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 14/09/2012 8:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
בכביש 6 אתה יכול בכיף לנהוג במהירות כזו בשעות הלילה... מהירות בכבישים כאלה זה לא הגורם לתאונות ובאופן כללי רוב התאונות נובעות מחוסר ריכוז של הנהג\התעסקות בפלא'\עייפות וכו'... חצי שנה מאסר על עבירת מהירות בכביש הזה זה מוגזם לטעמי.(תראה את גרמניה שאין הגבלה...כביש 6 זה כביש ברמה).Giliboy כתב:מסכן רק את עצמו..? הרבה זמן לא שמעתי משפט הזוי כזה..ולגליל , אני יכול להניח שהיה טעם בכול הכבוד אם זה היה מישהו שבמהירות שלו מסכן אחרים , רוכב אופנוע מסכן רק את עצמו , אז לתת לו ענישה חמורה כזו כשעבריני תנועה שכמעט רצחו מקבלים כמעט כלום , זה לא כול הכבוד אלא חרפה ובושה...
מה אתה לא בין פה? שבמהירות 240 הוא מסכן אנשים? זה לא ברור לך..?
בוא תלמד משהו..
זמן תגובה של נהג הוא 0.75 שניות, וגם זה תחת הנחה שהוא בריא, עירני, וללא הסחים. יש כאלה? תתחיל להכפיל..)
זה אומר שאם רק ייסע במהירות 50, ב- 10 מטרים הראשונים הוא לא במשחק בכלל, אין לו יכולת להשפיע על הנעשה,
מה שנקרא, הוא "passenger", נוסע", ולא נהג..
100 קמ"ש ? - 20 מטר..
200 קמ"ש -? זה עובד ליניאריף אתה אפילו לא צריך מחשבון..
לסיכום, במקרה שלנו, יעברו בדיוק 50 מטרים עד שחברך האופנוען יבין איפה הוא נמצא, ושהוא צריך לבלום,
ועוד לא דיברנו לאן הוא יעוף אחרי שיבלום בפתאומיות במהירות כזו.
אז כל עוד הוא לא בכביש פרטי שלו (כביש 6 הוא ציבורי, עד כמה שאני זוכר) הוא תמיד יסכן אנשים..
וזה שעד היום שופטים הקלו עם רוצחים, לא אומר שנגזר על כולנו לחיות לעד עם עבריני תנועה מטורפים.....