טלוויזיה חדשה עד 7000 ש"ח - גמיש - קניתי בסוף את ה 47LM860Y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחרונה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? )
ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל.
להלן הנתונים שאני חושב שאתם צריכים :
א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון - אני משער סביבות 46 אינצ'

ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא צריך תמיד טוב שיהיה , יש לי יס/XBOX/DVD ורסיבר עם 4 יציאות של HDMI .

ג. אשמח לדעת על אופציות התלת מימד - מה זה אומר פאסיבי מה זה אקטיבי, לא מבחינת המשקפיים אלא מבחינת האיכות ומה יותר ישים תאכלס שאתה נמצא בבית , כמו כן בתוך התלת מימד יש לי את השאלות הבאות :
1. סרטי תלת מימד שמורידים באינטרנט איך אני יכול לדעת שהשיטת תלת מימד תעבוד לי עם הטלוויזיה האם יש איזה סממן לפאסיבי ואקטיבי שאוכל לזהות בהורדת הסרטים ? כי יש לי חברים שמורידים סרטים תלת מימד וזה לא עובד להם .
2. האם המשקפיים האקטיבים זה סיפור ? הבנתי שיש להם סוללות ויותר כבדות על האוזן ?
3. האם מרחק מהטלוויזיה מוריד את איכות התלת מימד ? נניח אני מחמש מטר יוכל להנות מהתלת מימד או שצריך להיות קרוב יותר למסך ?

ד. הסבר על האפליקציות של הטלוויזיות הבנתי שלכל חברה יש אפליקציה שונה עם מלא פיצ'רים נחמדים כמו חיבור אלחוטי ושליטה מהסמסונג(יש לי גלקסי) - מה מומלץ מה מוכר ?

ה. כתוביות בעברית , אני אומנם לא משתמש בזה , אבל הבנתי שבכמה מהחברות אין פונטים בעברית , רציתי לדעת אם זה סודר או לחילופין אם הבעיה של הכתוביות זה משהו שניתן לסדר באמצעות עדכון תוכנה או משהו דומה .

כמו כן לפי מה שראיתי נתון שאני חושב שהוא חובה הוא 400HZ לגבי שאר הנתונים אני פחות מכיר ואשמח לעזרתכם.

במידה שיש בסקאלה טלוויזיה שהיא טלוויזיה נהדרת אך בלי תלת מימד , התלת מימד הוא לא חובה ועדיין לא החלטתי אם לרכוש תלת מימד .
תודה לכל העוזרים מראש .
נערך לאחרונה על ידי taurus007 ב 14/09/2012 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

טוב כיוון שאין מענה בדקתי ובינתיים יש לי לבטים בין 3 דגמים , אשמח לעזרכתם

דגם ראשון 47LM671Y

דגם שני 46D6510

דגם שלישי 46es6200

אשמח לדעתכם מה הכי כדאי לפי מה שהצבתי קודם.

taurus007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

קניתי בסוף את ה 47LM860Y היה לי דיל שלא יכולתי לסרב לו :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”