iphone 5 VS samsung galaxy S3
שלום לכולם
לשמחתי אני אהיה בגרמניה בסוף החודש לחופשה.
אני רוצה לחדש את המכשיר שלי אז רציתי לרכוש מכשיר חדש.
השאלות שלי הם
האם כדאי להעדיף iphone 5 על S3 ?
יש לי כרגע iphone 3g שרכשתי בתאילנד לפני 3 שנים, האם יש החזרי מס על המכשירים של אפל ?
אשמח לעצתכם.
לשמחתי אני אהיה בגרמניה בסוף החודש לחופשה.
אני רוצה לחדש את המכשיר שלי אז רציתי לרכוש מכשיר חדש.
השאלות שלי הם
האם כדאי להעדיף iphone 5 על S3 ?
יש לי כרגע iphone 3g שרכשתי בתאילנד לפני 3 שנים, האם יש החזרי מס על המכשירים של אפל ?
אשמח לעצתכם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שאלה קשה ובעייתית משהו...
אני מניח שכל אחד יבחר ביתרונות של המכשיר שנראה לו יותר מתאים לצרכיו.
לא בטוח שיש תשובה אבסולוטית... ובטח לא יהיה כאן קונצנזוס.
אני בכל מקרה בחרתי בגלאקסי 3 וממש ממש לא מתחרט לרגע אחד.
אני מניח שכל אחד יבחר ביתרונות של המכשיר שנראה לו יותר מתאים לצרכיו.
לא בטוח שיש תשובה אבסולוטית... ובטח לא יהיה כאן קונצנזוס.
אני בכל מקרה בחרתי בגלאקסי 3 וממש ממש לא מתחרט לרגע אחד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תהיה לך בעייה אופרטיבית בגלל הננו סים של האייפון 5. תצטרך לחכות קצת עד שתוכל להשיג אחד כזה מחברת הסלולר אליה אתה מנוי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
moskito,
אני מניח שקראת את הכתבה שעפר פירסם היום:
http://www.htmobile.co.il/article03964. ... 7%A1%D7%90
במידה ולא קראת, תקרא טוב כדי שלא תתאכזב.
אני מניח שקראת את הכתבה שעפר פירסם היום:
http://www.htmobile.co.il/article03964. ... 7%A1%D7%90
במידה ולא קראת, תקרא טוב כדי שלא תתאכזב.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
כמה דברים -
לדעתי המחיר בגרמניה כולל מע"מ - כך שתוכל לקבל החזר בשדה תעופה.
לגבי בחירת מכשיר - אחרי ניסיון אישי עם סמסונג SG2 (חינמי) במשך שלושה חודשים חזרתי (בתשלום) לאייפון. יש הרבה סיבות ותירוצים משני המחנות בעד ונגד כל פתרון, בסופו של דבר זה העדפות אישיות ולא מוחלטות.
אם כבר אנדרואיד ההעדפה שלי היא מודל ה nexus שבו יש "בעל בית" טבעי אחד גוגל . זה לעומת 3 "מחליטים" (בשרשרת שלי היו סלקום, סמסונג וגוגל - כל אחד עם התוספות והמגבלות שלו !!) . אז הזמנתי את ה nexus 7
הבחירה צריכה להסתמך על אופי השימוש והבדל בסגנון השליטה. פחות לשים דגש על נתונים טכניים יבשים כי עוד חצי שנה יצא מכשיר "חזק" יותר...
פתרון לnanosim יהיה די מהר מ ebay - כפי שקניתי לפני שנתיים "הופך SIM רגיל ל MICROSIM " בעלות של 3 $
מה שבטוח שאם תקנה אייפון 5 תוכל תמיד למכור אותו בארץ אפילו ברווח מסוים כך שזה שווה את ההשקעה
.
לדעתי המחיר בגרמניה כולל מע"מ - כך שתוכל לקבל החזר בשדה תעופה.
לגבי בחירת מכשיר - אחרי ניסיון אישי עם סמסונג SG2 (חינמי) במשך שלושה חודשים חזרתי (בתשלום) לאייפון. יש הרבה סיבות ותירוצים משני המחנות בעד ונגד כל פתרון, בסופו של דבר זה העדפות אישיות ולא מוחלטות.
אם כבר אנדרואיד ההעדפה שלי היא מודל ה nexus שבו יש "בעל בית" טבעי אחד גוגל . זה לעומת 3 "מחליטים" (בשרשרת שלי היו סלקום, סמסונג וגוגל - כל אחד עם התוספות והמגבלות שלו !!) . אז הזמנתי את ה nexus 7
הבחירה צריכה להסתמך על אופי השימוש והבדל בסגנון השליטה. פחות לשים דגש על נתונים טכניים יבשים כי עוד חצי שנה יצא מכשיר "חזק" יותר...
פתרון לnanosim יהיה די מהר מ ebay - כפי שקניתי לפני שנתיים "הופך SIM רגיל ל MICROSIM " בעלות של 3 $
מה שבטוח שאם תקנה אייפון 5 תוכל תמיד למכור אותו בארץ אפילו ברווח מסוים כך שזה שווה את ההשקעה
תודה על התגובה היפה hm32hm .
מנסיון שהיה לי בתאילנד אין החזרי מס למכשירים של apple כך שהבנתי שהמצב הוא בכל העולם.
מהאתר הזה למדתי שעל המכשירים של סמסונג לא תהיה בעיה עם החזרי המס.
אהבתי את הרעיון של רכישת האייפון כדי למכור בארץ.
מנסיון שהיה לי בתאילנד אין החזרי מס למכשירים של apple כך שהבנתי שהמצב הוא בכל העולם.
מהאתר הזה למדתי שעל המכשירים של סמסונג לא תהיה בעיה עם החזרי המס.
אהבתי את הרעיון של רכישת האייפון כדי למכור בארץ.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין בעייה לקבל החזר. השאלה מה יהיה הגובה שלו.
לגבי נאנוסים - תקרא קצת - אין אפשרות להשתמש בחותך - כי הנאנוסים יותר דק מהקודמים.
מקווה בשבילך שהחברות הוירטואליות - שלא מוכרות מכשירים - ישכילו להביא מהר נאנוסים.
המלצה בתור אחד שנכווה מאפל (ועוד מחפש פתרון) תבדוק מה תנאי האחריות בגרמניה.
ה4S שקניתי בשנה שעברה בפראג נפל למים. בארה"ב בתשלום של 200$ מקבלים דגם זהה חדש.
אבל בגלל שקניתי לא דרך APPLE אלא דרך VODAFONE - אני עובר מסע תלאות - שגם כנראה ממנו לא יצא דבר.
יש מצב שאם אתה קונה בחנות של אפל - המצב יהיה יותר טוב. השאלה אם יחזירו לך את המס.
לגבי נאנוסים - תקרא קצת - אין אפשרות להשתמש בחותך - כי הנאנוסים יותר דק מהקודמים.
מקווה בשבילך שהחברות הוירטואליות - שלא מוכרות מכשירים - ישכילו להביא מהר נאנוסים.
המלצה בתור אחד שנכווה מאפל (ועוד מחפש פתרון) תבדוק מה תנאי האחריות בגרמניה.
ה4S שקניתי בשנה שעברה בפראג נפל למים. בארה"ב בתשלום של 200$ מקבלים דגם זהה חדש.
אבל בגלל שקניתי לא דרך APPLE אלא דרך VODAFONE - אני עובר מסע תלאות - שגם כנראה ממנו לא יצא דבר.
יש מצב שאם אתה קונה בחנות של אפל - המצב יהיה יותר טוב. השאלה אם יחזירו לך את המס.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
המע"מ שנגבה באוסטריה הוא 20% . בפועל מקבלים סדר גודל של 12% בחזרה.
לגבי ה Nano-SIM - העובי שלו קטן במעט מאוד - 90 מיקרון - לדעתי הטכניקה להתאמה כוללת כמה "שיופים" על בד שמיר.
אני כבר רואה הזדמנות עסקית ל"מומחים" - התאמת Nano-SIM - שרות עד הבית ב 100 ש"ח
לגבי ה Nano-SIM - העובי שלו קטן במעט מאוד - 90 מיקרון - לדעתי הטכניקה להתאמה כוללת כמה "שיופים" על בד שמיר.
אני כבר רואה הזדמנות עסקית ל"מומחים" - התאמת Nano-SIM - שרות עד הבית ב 100 ש"ח
אם אני לא טועה,תקבל בסביבות 13%.רק שתידע שהם לא מכבדים כרטיס אשראי בינלאומי,אז תכין מזומן.moskito כתב:אם ככה אני אשקול בחיוב לרכוש אותו שם.
בכלל כמה החזר מס אני אקבל?
איך שראיתי באתר של אפל המכשיר יעלה 679 אירו בגרמניה....
גם ברשת מתחרה הגדול יותר
http://www.mediamarkt.de/mcs/productlis ... 65283.html
לא מקבלים כ.אשראי בינלאומי בגרמניה.מה שכן אם אתה מעוניין לבצעה TAX FREE מראש אתה חייב לבקש את התופס המיוחד הזה שהחנות יחתום עליו,בלי זה אין החזר מע"מ.