אוזניות קשת - מבולבל

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
pedelt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

כרגע אני מבלה את זמני בנסיעות הארוכות לבסיס בהאזנה לshure se215 שקניתי לפני +- שנה.
קדמו להן se102. את 2 הדגמים אהבתי מאוד. השיפור המשמעותי ביותר בשבילי ב215 הוא הבס העמוק יותר.

כרגע אני מעוניין לעבור "לליגה של הגדולים". גדולים פיזית.
כבר זמן מה אני חוקר יותר לעומק את נושא האודיו. כרגע ה'מסע' הזה מוביל אותי להתנסות חדשה. אוזניות קשת גדולות, מאסיביות, ואיכותיות.

מה אני אוהב לשמוע? כמה סוגים מאוד שונים של מוסיקה.
העיקר זה DnB, כאשר הכיוון הוא יותר לסגנון של פעם. לא הרבה בס, דגש יותר גדול על הגבוהים ועל הקשות.
מצד שני, גם לא מעט דאבסטפ. פה הבאס דווקא כן חשוב לי. עמוק ועוצמתי - אבל לא יותר מדי. הרעיון הוא גם לא לאבד פרטים. ולפעמים גם לאלקטרוני המהונדס יותר, infected וחבריהם.
כמובן שלפעמים אני זולג גם לרוק, pearl jam, nirvana ודומיהם. לעתים גם דברים יותר ווקליים כמו queen.

מה הבעיה? איך מוצאים אוזניות שיודעות להוציא סאונד נעים בכל הסגנונות.
מבחינת תקציב, אין בעיה לדחוף לכיוון ה1500. אם זה באמת כלכך משמעותי, אפשר להתקרב ל2000.
***לגבי קנייה מחול - בא בחשבון. בתנאי שמדובר בחנות גדולה ומכרת (מישהו אמר b&h?) ושפער המחיר מצדיק.

ועכשיו להתלבטויות;
1. מבנה האוזניה. האם יש איזשהו חיסרון באוזניה שיושבת מסביב לאוזן, ולא עליה? מרגיש לי הרבה יותר נוח.
2. פתוחה, סגורה או באמצע? יתרונות וחסרונות? כמובן שסגורה שומרת על הפרטיות, לשני הכיוונים. לא שומע אתכם, ואתם לא שומעים אותי. אבל מה עוד?

*הכיוון שכרגע חשבתי הוא AKG Q701 - נראות טוב, עפ"י הביקורות מצויינות ביחס למתחרות, אך הקאץ' היחיד הוא באס מעט חלש. מדברים על שיפור ביחס לגרסאת הK, אך עדיין הבאס מעט פושר.
למישהו יצא לשמוע אותם? מה ההתרשמות?
*אופציה נוספת שמסקרנת אותי - Shure SRH940
הניסון הטוב עם החברה, והביקורות הטובות עשו את שלהם. עוד אוזניה שנכנסת לרשימה.
שוב, גם כאן מדובר על אוזניות בעלות אופי מדוייק יותר, ופחות "באססי". השאלה עד כמה? התרשמויות מישהו?
*כמובן שאני פתוח להצעות נוספות.

מה לגבי סנהייזר? יצא כבר משהו חדש ב30 שנה האחרונות?

ומה עוד? מגבר.
כרגע ברשותי fiio e6 חביב. הוא באמת יכול לעשות את העבודה עם אוזניות מגודלות שכאלה?

שאלה חשובה נוספת היא - איפה אפשר לנסות את האוזניות לפני שמגהצים תכרטיס?

תודה רבה לעוזרים :) :)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”