מה שחשוב הוא בעיקר איכות התמונה (השתקפויות וכו') וענייני תמיכה בפורמטים השונים
תודה
השימוש הוא בעיקר לסרטים וסדרות שהגיעו מהאינטרנט ופחות טלוויזיוני (אנלוגי)
בנוסף, לא הצלחתי להבין מאיזה שנה הדגמים, אודה לתשובה
מבקש עזרה בבחירה בין panasonic th-42u30 מול samsung ps43e450
אני מבין שאתה מתכוון לTHP-42U30. שכחת את ה'P'.
E450 הוא דגם של 2012 ו42U30 הושק בארץ באמצע-סוף 2011.
שים לב שהרזולוציה הטבעית של הE450 היא 1024X768 ושל 42U30 היא 1920X1080 ומכאן ההפרש במחיר. סמסונג לא מייצרת פאנל פלזמה FullHD בגודל "43.
לדעתי הE450 מתאים יותר לצפייה בכבלים ובתוכן SD וHD עם ביטרייט נמוך כמו 720p/1080i של ערוצי הHD ופחות בתוכן מהורדה.
פלזמות בטווח מחירים כזה סובלות מהשתקפויות משמעותיות ובדרך כלל מיכולת ירודה לשמור על הניגודיות בתמונה בחדר מואר. במקרה כזה אתה תאלץ למצוא פתרון כדי לעמעם את האור או לחשוב על הטכנולוגיה האחרת - LCD שבנוסף גם לא מגבילה מבחינת רזולוציה לגודל מסוים.
מבחינת תמיכה של הסטרימר המובנה בפורמטים שונים סמסונג מובילה בהרבה נכון להיום.
השאלה היא אם אתה מתכוון לצפות בעיקר בתוכן HD וב1080p בפרט.
יש שיחלקו עליי אבל אני חושב שככל שהרזולוציה הטבעית של המסך קרובה יותר לרזולוציית השידור בארץ, 720X576i, התמונה תראה יותר טוב בשידורי כבלים. מצד שני יהיה איבוד פרטים בצפייה ברזולוציות גבוהות יותר.
כדאי לך לראות את שתי הפלזמות בתצוגה. התמונות בהן שונות מאוד.
באופן אישי אני לא מתלהב מדגמי הפלזמה הפותחים של סמסונג, עם כמה שהם מרשימים על הדף והעיצוב מנצח את שאר החברות. אני רואה בהם הרבה mosquito noise.
E450 הוא דגם של 2012 ו42U30 הושק בארץ באמצע-סוף 2011.
שים לב שהרזולוציה הטבעית של הE450 היא 1024X768 ושל 42U30 היא 1920X1080 ומכאן ההפרש במחיר. סמסונג לא מייצרת פאנל פלזמה FullHD בגודל "43.
לדעתי הE450 מתאים יותר לצפייה בכבלים ובתוכן SD וHD עם ביטרייט נמוך כמו 720p/1080i של ערוצי הHD ופחות בתוכן מהורדה.
פלזמות בטווח מחירים כזה סובלות מהשתקפויות משמעותיות ובדרך כלל מיכולת ירודה לשמור על הניגודיות בתמונה בחדר מואר. במקרה כזה אתה תאלץ למצוא פתרון כדי לעמעם את האור או לחשוב על הטכנולוגיה האחרת - LCD שבנוסף גם לא מגבילה מבחינת רזולוציה לגודל מסוים.
מבחינת תמיכה של הסטרימר המובנה בפורמטים שונים סמסונג מובילה בהרבה נכון להיום.
השאלה היא אם אתה מתכוון לצפות בעיקר בתוכן HD וב1080p בפרט.
יש שיחלקו עליי אבל אני חושב שככל שהרזולוציה הטבעית של המסך קרובה יותר לרזולוציית השידור בארץ, 720X576i, התמונה תראה יותר טוב בשידורי כבלים. מצד שני יהיה איבוד פרטים בצפייה ברזולוציות גבוהות יותר.
כדאי לך לראות את שתי הפלזמות בתצוגה. התמונות בהן שונות מאוד.
באופן אישי אני לא מתלהב מדגמי הפלזמה הפותחים של סמסונג, עם כמה שהם מרשימים על הדף והעיצוב מנצח את שאר החברות. אני רואה בהם הרבה mosquito noise.