ערוצים שנעלמו בממיר של הוט
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
היי
יש לי ממיר חוקי של הוט, לא HD ,לפני כשעה ניתקתי אותו מהחשמל והעברתי אותו למיקום אחר בחדר,מאז שחיברתי אותו מחדש אי אפשר לצפות בחלק מהערוצים,ערוץ 2 לדוגמא,מופיע על המסך ''להזמנת הערוץ לחץ על הירוק'' כאשר אני לוחץ אין ברשימה לגבי ערוץ 2 ,וכך בעוד ערוצים נוספים.
האמת שאני פונה אליכם כי התייאשתי מההמתנה למענה טלפוני בהוט...25 דקות ללא מענה !
הוצאתי את הכרטיס והחזרתי,הוצאתי את הכבל מהקיר וחיברתי,ניתקתי מהחשמל וחיברתי...אותה הבעיה.
אקווה שאקבל כאן מענה ואם לא אזי מחר אמשיך לנסות להשיג את המוקד של הוט.
יש לי ממיר חוקי של הוט, לא HD ,לפני כשעה ניתקתי אותו מהחשמל והעברתי אותו למיקום אחר בחדר,מאז שחיברתי אותו מחדש אי אפשר לצפות בחלק מהערוצים,ערוץ 2 לדוגמא,מופיע על המסך ''להזמנת הערוץ לחץ על הירוק'' כאשר אני לוחץ אין ברשימה לגבי ערוץ 2 ,וכך בעוד ערוצים נוספים.
האמת שאני פונה אליכם כי התייאשתי מההמתנה למענה טלפוני בהוט...25 דקות ללא מענה !
הוצאתי את הכרטיס והחזרתי,הוצאתי את הכבל מהקיר וחיברתי,ניתקתי מהחשמל וחיברתי...אותה הבעיה.
אקווה שאקבל כאן מענה ואם לא אזי מחר אמשיך לנסות להשיג את המוקד של הוט.
אתה יכול לפנות להוט בשירות הלקוחות שלהם בפייסבוק:
http://www.facebook.com/hot.net.il/app_211178048995835
הם עובדים עד 22:00
http://www.facebook.com/hot.net.il/app_211178048995835
הם עובדים עד 22:00
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
לא טענתי שהחלפתי תשתית,בסך הכל ניתקתי אותו מזרם החשמל(הכבל היה קצר)חיברתי מאריך והנחתי אותו בצד אחר של החדר.matan417 כתב:כנראה שהתשתית השנייה בחדר לא של הוט....
אבל בכל אופן,השגתי אותם בטלפון והיום אמור להגיע טכנאי כי במוקד לא הצליחו לעזור טלפונית.
תודה .
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
קרה לי משהו דומה בעבר הרחוק..
זה רק דרך שירות לקוחות..
תהנה מרמת שירות הלקוחות של הוט, רמת שירות הלקוחות של הוט היא מאוד "גבוהה"
הייתי ממליץ בחום להכין כדור וואליום לפני זה..
זה רק דרך שירות לקוחות..
תהנה מרמת שירות הלקוחות של הוט, רמת שירות הלקוחות של הוט היא מאוד "גבוהה"
הייתי ממליץ בחום להכין כדור וואליום לפני זה..
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!