יבוא סלולרי לארץ
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני קניתי לפני 3 שבועות טלפון מאמזון. את המשלוח עשיתי באמצעות mustop, כי הם יותר זולים, מאשר משלוח של אותו מכשיר מהמוכר ב-ebay. אלה העלויות:
1. מכשיר - 164 דולר (זה כולל 5 דולר משלוח בתוך ארה"ב)
2. משלוח - 29 דולר. קיבלתי עוד הנחה של 10 דולר בגלל רכישה באמזון באמצעות mustop.
3. ביטוח משלוח - 2 דולר
4. עמלת מחשב מכס - 4.19 דולר
5. עמלת איחסון במכס - 3.43 דולר
6. מס קניה - 25.37 דולר
7. מע"מ - 31.03 דולר
8. עמילות מכס - 30.29 דולר
סה"כ יוצא:
1. הטלפון - 164 דולר
2. מיסים שונים - 94 דולר בערך
3. משלוח וביטוח - 21 דולר
מס קניה הוא 15%
מע"מ היום כבר 17%
סה"כ מיסים שאתה תשלם יהיה 34.55%
לגבי המכשיר שאתה עתיד לרכוש:
1. המכשיר חייב להיות בעל תקן אירופאי או אמריקאי.
2. תחום תדרים בהתאם לרשת אליה אתה מעוניין לחבר את המכשיר
3. כאן יש רשימת מכשירי סלולר המאושרים ליבוא ע"י משרד התקשורת: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/125.pdf
בהצלחה
1. מכשיר - 164 דולר (זה כולל 5 דולר משלוח בתוך ארה"ב)
2. משלוח - 29 דולר. קיבלתי עוד הנחה של 10 דולר בגלל רכישה באמזון באמצעות mustop.
3. ביטוח משלוח - 2 דולר
4. עמלת מחשב מכס - 4.19 דולר
5. עמלת איחסון במכס - 3.43 דולר
6. מס קניה - 25.37 דולר
7. מע"מ - 31.03 דולר
8. עמילות מכס - 30.29 דולר
סה"כ יוצא:
1. הטלפון - 164 דולר
2. מיסים שונים - 94 דולר בערך
3. משלוח וביטוח - 21 דולר
מס קניה הוא 15%
מע"מ היום כבר 17%
סה"כ מיסים שאתה תשלם יהיה 34.55%
לגבי המכשיר שאתה עתיד לרכוש:
1. המכשיר חייב להיות בעל תקן אירופאי או אמריקאי.
2. תחום תדרים בהתאם לרשת אליה אתה מעוניין לחבר את המכשיר
3. כאן יש רשימת מכשירי סלולר המאושרים ליבוא ע"י משרד התקשורת: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/125.pdf
בהצלחה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

תלוי במכשיר. אם תזמין של יצרן ידוע וגרסאות אנדרואיד נפוצות - אז לא תהיה בעיה. אני נתקלתי גם במכשירים של לנובו לדוגמא, בהם לא היה עברית, ואין לי מושג האם אפשר להוסיף בכלל, כי המערכת הפעלה של אותו מכשיר הייתה תפורה עבורו, ואני לא יודע האם ניתן להחליף. אם אתה רוצה להמנע מבלאגן עם השפה תקנה מכשיר של חברה ידוע שמופץ בכל העולם או כזה שאפשר להתקין עליו גרסה עם עברית, כמו CyanogenMod לדוגמאalex28 כתב:תודה על התשובה המפורטת .
ומה בנושא של השפה העברית ,כלומר אם אני מזמין מחול טלפון אז יהיה בו עברית או לא ? ואם לא אז מה עושים בשביל שיהיה לו עברית ?...
בעקרון מתלבט בין חברות כמו סמסונג גלקסי ,HTC , IPHONE וה 920 LUMIA ' בחברות אלו לא צריכה להיות בעיה עם עברית או שדרוג לעברית נכון?
ועוד שאלה יש הרבה גירסאות שלא מתאימות לעבודה בארץ , הבנתי שאני צריך לחפש מכשירים שרשום שם FREE SIM ומה שהבנתי אני צריך לסנן מכשירים שרשום שם Unlocked ,יש עוד מונחים/גירסאות שאני צריך לשים לב אליהם שכן מתאימים לארץ ? למשל מה זה אומר שרשום AT&T או Sprint זה יקל עלי מאוד בחיפוש מכשיר מתאים ...
תודה לעוזרים מראש
ועוד שאלה יש הרבה גירסאות שלא מתאימות לעבודה בארץ , הבנתי שאני צריך לחפש מכשירים שרשום שם FREE SIM ומה שהבנתי אני צריך לסנן מכשירים שרשום שם Unlocked ,יש עוד מונחים/גירסאות שאני צריך לשים לב אליהם שכן מתאימים לארץ ? למשל מה זה אומר שרשום AT&T או Sprint זה יקל עלי מאוד בחיפוש מכשיר מתאים ...
תודה לעוזרים מראש
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

1. אתה צריך שהמכשיר יהיה unlocked או sim-free. הכוונה שהמכשיר אינו נעול לשימוש ברשמת מסוימת.
2. אתה צריך שהמכשיר יתמוך בתדרי 3G בתדרים הבאים: 850/900/1900/2100, כמו בדוגמא כאן
אני לא בטוח שמכשירים שמתאימים ל-sprint או att יתאימו לשימוש בארץ, יותר מזה, אני בספק
2. אתה צריך שהמכשיר יתמוך בתדרי 3G בתדרים הבאים: 850/900/1900/2100, כמו בדוגמא כאן
אני לא בטוח שמכשירים שמתאימים ל-sprint או att יתאימו לשימוש בארץ, יותר מזה, אני בספק
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אם אתה מתכנן לשלוח אותו דרך דרך חברת משלוחים ישראלית אם כתובת אמריקאית או דרך חברת דואר מהיר לסוגיה השונים - תשלם מכס
את שולחים את זה בדואר רגיל או רשום , קיים סיכוי סביר שזה יעבור בשלום את המכס
אל תתפוס אותי במילה.
את שולחים את זה בדואר רגיל או רשום , קיים סיכוי סביר שזה יעבור בשלום את המכס
אל תתפוס אותי במילה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

זה יכול לקרות, אבל אף אחד לא יתן לך הבטחה של 100% שכך יהיה. המוכר הבודד, שמכר את הטלפון שחיפשתי ב-ebay ציין במפורש, שהןא לא מציין שום הערה בסגנון "מתנה" על החבילות שלו. וגם המשלוח היה יותר יקר מאשר מ-mustopalex28 כתב:הבנתי שיש דבר כזה שהשליח מהצהיר שזה "מתנה" ואז איך שהו אני לא משלם מכס , זה אפשרי?...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Re: שאלה
@EliBarash
·http://www.moc.gov.il/new/documents/fre ... s/alef.pdf
יש את הרשימה הזאת, אבל היא מיושנת. כעיקרון ניתן לייבא כל מכשיר הנמכר באירופה
·http://www.moc.gov.il/new/documents/fre ... s/alef.pdf
יש את הרשימה הזאת, אבל היא מיושנת. כעיקרון ניתן לייבא כל מכשיר הנמכר באירופה
אני הייתי ממליץ לך לחפש באמזון צרפת/ספרד/גרמניה , הם מבצעים משלוחים לארץ.
אתה משלם מחיר פיקס שכולל גם את המיסוי בארץ ואתה מקבל אותו עם שליח עד לבית.
מרבית המכשירים של החברות הידועות הנמכרים באמזון תואמים לתדרים בישראל כולל דור 4.
קניתי שבוע שעבר moto g דור 3 באמזון ספרד וקבלתי אותו היום (שבוע אספקה)
עלות המכשיר - 171 יורו (יורד מהמחיר שאתה רואה באתר המע"מ המקומי כי זה נשלח מחוץ לאיחוד).
משלוח - 23 יורו
מיסים - 34 יורו
שאתה משתמש בחברות כגון מוסטפ שבא ישנו שילוח ראשוני בתוך ארה"ב אתה לא מקבל זיכוי על המע"מ כי המשלוח באותה מדינה.
מקווה שעזרתי
אתה משלם מחיר פיקס שכולל גם את המיסוי בארץ ואתה מקבל אותו עם שליח עד לבית.
מרבית המכשירים של החברות הידועות הנמכרים באמזון תואמים לתדרים בישראל כולל דור 4.
קניתי שבוע שעבר moto g דור 3 באמזון ספרד וקבלתי אותו היום (שבוע אספקה)
עלות המכשיר - 171 יורו (יורד מהמחיר שאתה רואה באתר המע"מ המקומי כי זה נשלח מחוץ לאיחוד).
משלוח - 23 יורו
מיסים - 34 יורו
שאתה משתמש בחברות כגון מוסטפ שבא ישנו שילוח ראשוני בתוך ארה"ב אתה לא מקבל זיכוי על המע"מ כי המשלוח באותה מדינה.
מקווה שעזרתי