היי לכולם
אתמול החלטתי שאני עובר להוט (בעיקר בגלל המחיר) ומוותר על יס
השאלה שלי האם הממיר שאיש המכירות כל כך שיבח. הוא באמת כזה טוב ואיך הוא מול הממיר של יס
מדובר על הממיר החדש hot magic had + .
שאלה נוספת היא האם באמת הממיר מגיע עם דיסק בנפח של בערך 2 טרה כמו שאיש המכירות אמר. והאם כמו שביס גם בהוט יש את העיניין הזה של אותו ממיר עם נפחים שונים של זיכרות (שכמובן צריך להתעקש לקבל את הנפח הגדול ביותר)
הממיר לא טוב כל-כך. לאחרונה הוציאו לו גירסה חדשה ששיפרה קצת את המצב, אבל הוא בשום אופן לא עומד בסטנדרטים של המקס HD.
הממיר מגיע עם דיסק קשיח של חצי טרה. אין סיכוי שתקבל אותו עם 2 טרה. איש המכירות שיקר לך
תודה על התשובה המהירה.
יכול להיות שהוא שיקר גם לגבי זה שהממיר חדש והוא קוריאני ולא סיני כמו הקודם ובגלל זה לפי מה שהוא אמר אין בעיות בממיר.
אולי גם לגבי המחיר הוא שיקר ? הוא אמר שזה המחיר הכי טוב שיש.
ב350 שח :
אינטרנט + ספק 30 מגה
טלפון בלי הגבלה
כל הערוצים הרגילים
וכמה ערוצים מיוחדים שבדרך כלל עולים כסף
האם אנחנו מדברים על אותו הממיר? לפי מה שידוע לי לכולנו יש MAGIC HD
הבחור פה ציין שהממיר הוא " hot magic had + " גם אם HAD זה HD האם הפלוס זאות גירסה חדשה (מבחינת חומרה) של הממיר?!?
אני מאמין שהיינו שומעים משהו מהוט עם היה יוצא דגם חדש לממיר הזה. מצד שני אם הם יעשו דבר כזה הם הולכים לקבל גל תלונות ענק מלקוחות שרוצים להחליף את הממיר לחדש, מה שהם לא יוכלו לעשות. בקיצור זה לא יקרה...
חבר'ה, להוט יש רק ממיר HD מקליט אחד והוא נקרא HOT Magic HD. אם היה משהו אחר, היינו יודעים מזה.
ליאב, נכון שתיארוטית הוט יכולים לתת כל ממיר עם נפח אחר, אבל נראה לך שהם יתנו למישהו ממיר עם דיסק קשיח של 2 טרה? בחיים לא.
Pubh, הממיר לא קוריאני ולא סיני, הוא צרפתי. הנציג הזה סתם חרטטן, קח את כל מה שהוא אמר לך בעירבון מאוד מוגבל
כמו שחששתי וכמו שאמרו כאן. הממיר לא מגיע עם 2 טרה ואפילו לא עם טרה. הוא מגיע עם חצי טרה. ואת זה המתקין פלט. ששאלתי את איש המכירות בטלפון למה הוא אמר שזה יותר מטרה. הוא אמר שיש דיסק נוסף פנימי במכשיר של עוד חצי טרה. מי יודע איזה עוד שקרים היו בעיסקה הזו.
בגדול ומאיזה שעה שבדקתי את הממיר. הכל נראה בסדר ולא נתקע או איטי בצורה קיצונית.
יש בפנים מעבד 4 ליבות במהירות 2G ו SSD בנפח 1.5T, רק עוד עדכון גירסה אחד או שניים שיבואו בקרוב (כך אמר לי הנציג וגם טכנאי שהוא חבר מהתיכון של דוד שלי) והם יתחילו לעבוד ואז באמת נראה את היכולות של המכשיר הזה.