מחפשת מערכת סטריאו זולה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
שובלגפסון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב אז ככה אני לא מבינה בטכנולוגיה אני לא מבינה במערכות סטריאו אני רק רוצה מערכת קטנה ופשוטה שתפעל ותנגן מוזיקה כשאני מכניסה דיסק.
זה הכל
אין יותר בקשות טענות ומענות.
רק שהמערכת תהיה נחמדה ותפעל ולא תתקלקל כל יומיים. בגלל שאני רוצה משהו פשוט אני מקוו למחיר בהתאם אני מוכנה להשקיע 400-500 שקל גג אני באמת לא צריכה שום דבר יותר ממשהו שמנגן מוזיקה חחחחח
וזהו
אשמח להמלצה על מערכת סבירה ומאיפה אפשר לקנות\להזמין אותה
תודה רבה =]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78807
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #2 

כמה דברים:
1. אני מבין שאת רוצה בעצם מערכת ALL IN ONE (מה שקראו פעם מערכת מיקרו או מערכת מיני)
2. אם יש לך אייפון או אנדרויד, שווה לחשוב על docking station על פני מערכת עם דיסקים

שובלגפסון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אין לי אייפון ואני רוצה מערכת של דיסקים. לא איכפת לי שלא יהיה לזה כלום אפילו לא רדיו רק שיהיה של דיסקים..
אני אמנם בת 18 אבל אני קצת אולד סקול אני אוהבת לקנות דיסקים ולשמוע אותם בצורה הכי קלאסית שיש

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

אין לי הרבה המלצות על מערכות בשבילך, אבל כל הכבוד על זה שאת אולד סקול ואוהבת להאזין לדיסקים ואפילו (שומו שמיים) לקנות אותם... :D שאפו.
נ.ב. התקציב שלך נמוך ואני לא יודע אילו מערכות ניתן לרכוש בו, אבל אם יש אז קרוב לוודאי שאין הבדלים מהותיים ביניהן. תסרקי את זאפ לראות מה מוצע במחירים האלה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

שובלגפסון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הקטע זה שאני חיפשתי באיביי ומצאתי כמה דגמים נחמדים הקטע זה שאני לא יודעת אם הם באמת טובים במציאות...
איך המערכת הזאת? http://www.ebay.com/itm/COBY-CXCD377-BK ... 3a4ef52e82

yosis3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

יש לך מחשב?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

שובלגפסון כתב:הקטע זה שאני חיפשתי באיביי ומצאתי כמה דגמים נחמדים הקטע זה שאני לא יודעת אם הם באמת טובים במציאות...
איך המערכת הזאת? http://www.ebay.com/itm/COBY-CXCD377-BK ... 3a4ef52e82
...
מה ייתן לך חיפוש באיביי אם: א) ברוב המקרים (כמו זה שהבאת) אי אפשר לקנות את זה מישראל, ו-ב) גם אם אפשר, רק שילוח של מערכת כזו יעלה לך בערך כמו כל הסכום שאת מקציבה לזה... ובכל מקרה, coby זה לא חברה מומלצת במיוחד.
אני יכול להציע לך לבדוק את הדבר הזה מזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720596
זה נכנס בתקציב, וסוני זה יצרן שבאופן עקרוני שומר על איכות בסיסית כלשהי, בכל זאת יש לו מוניטין. אבל אני מדגיש שאני לא מכיר את המערכת הזו מניסיון. זה פשוט נראה לי הכי מתקבל על הדעת ממה שיש בזאפ.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

yosis3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #8 

אני מבין שאם לא ענית לשאלתי לגבי מחשב כנראה שאין,כי אם היה ,מחשב שאליו יחוברו רמקולים טובים עם סאב(סביבות 400 ש"ח)הוא פתרון טוב לחיפושייך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”