עצתכם לגבי ROTEL RX830 או 850
שלום רב. מכיוון שהצהרתי בפני משפחתי וחבריי שאני מחפש מגבר וינטאג', כולם נרתמו למעני. וכמו שלפני יומיים השגתי את הסניו שפתחתי עליו שרשור, אני אמור לקבל מחר מאחד ממכריי ROTEL RX מדגם 830 או 850 (הוא לא בטוח איזה כי הוא לא נמצא לידו כרגע). קראתי הרבה דברים טובים על המגבר הזה, גם בפורום שלנו, האם הוא נחשב ליותר טוב ממהרמן 430 שיש לי או אפילו מהסניו? אגב, הוא טוען שיש בעיה קלה ברוטל בחיבורים של נגנים מודרנים כמו אייפון/אייפוד ו-DVD, הוא טוען שבחיבור נגן כזה, עוצמת המתח לא מבוקרת וזה שורף לו פיוז הגנה, מצד שני הוא טוען שחיבור פטיפון למשל לא יגרום לבעיה הזאת. מישהו מכיר את הסוגיה הנ"ל? תודה מראש. ארז.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
שניהם רסיברים בעלי צליל מצוין,ה-RX-850 חזק משמעותית מה-RX-830,כמו כן הטיונר שב-RX-850 הוא דיגיטלי עם זכרונות לתחנות וצג,לעומת טיונר אנלוגי עם סקאלה ב-RX-830.יש לי RX-830 ועוד כמה רוטלים מהסדרות האלה,והם אף
לא עשו לי שום בעיות בחיבור של מכשירים "מודרניים" כמו מחשב/DVD נגן נייד ובטח שלא שרפתי להם פיוז.את העוצמה
במכשירים שיש להם בקרת עוצמה עצמאית אתה יכול לשים על המקסימום,ועל הווליום הראשי שולטים מהרוטל עצמו,כך שאין
שום בעיה של עוצמה מוגזמת שיכולה לגרום נזק למגבר.
לא עשו לי שום בעיות בחיבור של מכשירים "מודרניים" כמו מחשב/DVD נגן נייד ובטח שלא שרפתי להם פיוז.את העוצמה
במכשירים שיש להם בקרת עוצמה עצמאית אתה יכול לשים על המקסימום,ועל הווליום הראשי שולטים מהרוטל עצמו,כך שאין
שום בעיה של עוצמה מוגזמת שיכולה לגרום נזק למגבר.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
אם בחיבור הפטיפון הכל בסדר .rick090 כתב:שלום רב. מכיוון שהצהרתי בפני משפחתי וחבריי שאני מחפש מגבר וינטאג', כולם נרתמו למעני. וכמו שלפני יומיים השגתי את הסניו שפתחתי עליו שרשור, אני אמור לקבל מחר מאחד ממכריי ROTEL RX מדגם 830 או 850 (הוא לא בטוח איזה כי הוא לא נמצא לידו כרגע). קראתי הרבה דברים טובים על המגבר הזה, גם בפורום שלנו, האם הוא נחשב ליותר טוב ממהרמן 430 שיש לי או אפילו מהסניו? אגב, הוא טוען שיש בעיה קלה ברוטל בחיבורים של נגנים מודרנים כמו אייפון/אייפוד ו-DVD, הוא טוען שבחיבור נגן כזה, עוצמת המתח לא מבוקרת וזה שורף לו פיוז הגנה, מצד שני הוא טוען שחיבור פטיפון למשל לא יגרום לבעיה הזאת. מישהו מכיר את הסוגיה הנ"ל? תודה מראש. ארז....
משמע :
1.הפונוסטייג תקין
2.הקדם מגבר תקין
3.מעגלי ההגברה תקינים .
אז או שיש בעיה בכניסות הרגילות (AUX\TAPE )
כלומר בעיה שהיא צריכה להיות הכי קלה לאבחון ותיקון
או שפשוט הכניסות של המגבר בסדר גמור , ופשוט המכר חיבר מוצרים לא תקינים .
rick090 כתב: אני אמור לקבל מחר מאחד ממכריי ROTEL RX מדגם 830 או 850 (הוא לא בטוח איזה כי הוא לא נמצא לידו כרגע). קראתי הרבה דברים טובים על המגבר הזה, גם בפורום שלנו, האם הוא נחשב ליותר טוב ממהרמן 430 שיש לי או אפילו מהסניו? אגב, הוא טוען שיש בעיה קלה ברוטל בחיבורים של נגנים מודרנים כמו אייפון/אייפוד ו-DVD, הוא טוען שבחיבור נגן כזה, עוצמת המתח לא מבוקרת וזה שורף לו פיוז הגנה,...
1. עצה: מדוע שלא תחבר אותם בביתך, ערוך השוואה ביניהם, וספר לנו מי מהם נשמע לך טוב יותר?
2. יתכן שהמכר שלך חיבר את הנגנים לכניסת הפטיפון במקום לכניסת AUX?
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.